Arama sonuçları: *

1. OBJEKTİFTARAFTAR

Galatasaray Neden Eski Seviyesinde Değil?

Sevgili hocalarım bugün konuşacağımız konu hem Galatasaray hem de Okan Buruk denen taktik bilmez. Şimdi diyeceksiniz ki Okan Buruk Ne Alaka ne alaka olduğunu şöyle anlatayım, şimdi bazılarınız bana katılmayabilir ama şuanda Avrupa'da bu adamın neler yaptığını görüyoruz gittiğimiz gibi...
  2. OBJEKTİFTARAFTAR

Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

Merhaba sevgili hocalarım matematik sınavı yapılmıştı hocada bana sırf 2-3 sorum işlemsizdi diye zaman yetmediği için işlemleri yapamadım söyledim hatta dedim ki hocam nasıl yaptığımı anlatabilirim diye ama hoca Nuh diyo peygamber demiyor işte bana tutanak tutacağını söyledim ailem öğrenir mi...
  3. OBJEKTİFTARAFTAR

Thiago Motta'nın Taktiği Nasıl Uygulanıyor?

Sevgili hocalarım biliyorsunuz ki Thiago Motta sayesinde geçen sene 9. olan Bologna Bu Yıl 3. Olup UCL'ye gidiyor. Ama benim Anlamadığım nokta şu Bu Thiago Motta Denen Eleman 2-7-2 diye bir taktiği var taktik güzel ama nasıl uygulanıyor kaleci orta sahaya mı gidiyor hiçbir şey anlamadım siz...
  4. OBJEKTİFTARAFTAR

Galatasaray'ın İlgilendiği Oyuncular İle İlk 11 Nasıl Olmuş?

Sevgili Cimbomlu Hocalarım Biliyorsunuz ki Yaz Transfer Dönemi Yakınlaştı Ve Bende Galatasaray'ın Transfer Etmek İstediği Oyunculardan İlk 11 Kurdum. Listede Çok İmkansız 2 İsim Var Virgil Van Dijk,Adrien Rabiot Bu Oyuncuların Gelmesi Zor Ama İmkansız Değil Bugün Çoğu Yıldız Futbolcu...
  5. OBJEKTİFTARAFTAR

İnternetten Yüksek Miktarda Para Kazanmak Mümkün Mü?

Sevgili hocalarım merhabalar İnstagramda Başarı Kalbi isimli hesabın gönderileri karşıma çok çıkıyor ve ayda 100-150 Bin ₺ kazandığını söylüyor asıl merak ettiğim konu şu bende bu arkadaş gibi yüksek paralar kazanabilir miyim? Yani o kadar değilse de 40-45 Bin ₺ kazanmak mümkün mü? Eğer mümkünse...
  6. OBJEKTİFTARAFTAR

Merhaba Donanım Arşivi Forum Ailesi

Merhabalar sevgili hocalarım ben technopat forum sitesinde çok fazla ceza aldığım için geldim yok uygunsuz üslup yok bilmem ne adam bana bildiğin hakaret ediyor bana ceza veriliyor bu nasıl iş anlamadım onun için Donanım Arşivi Foruma geldim hem burada daha rahat olabilirim uygunsuz üslup...
Geri