Arama sonuçları: *

• Users: hazarcoban
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Kuranı kerim de geçen ilginç anlatım bozukluğu ?

Ey Muhammed! Senden önce gönderdiğimiz peygamberlere sor, ''BİZ rahman olan ALLAHTAN BAŞKA kendisine ibadet edilecek İLAH YAPMIŞ MIYIZ ? (Zuhruf 45) 1= Ayetteki cümle hatasına bakın dostlar.'Biz allahtan başka kulluk edilecek başka tanrı var etmedik diyor.Yani BİZ denilen kişi,allahı...
  2. H

ALLAHI KİM YARATTI ? (Çok İlginç Zuhruf Suresi ! )

Ey Muhammed! Senden önce gönderdiğimiz peygamberlere sor, ''BİZ rahman olan ALLAHTAN BAŞKA kendisine ibadet edilecek İLAH YAPMIŞ MIYIZ ? (Zuhruf 45) 1= Ayetteki cümle hatasına bakın.'Biz allahtan başka kulluk edilecek başka tanrı var etmedik diyor.Yani BİZ denilen kişi,allahı yaratmış...
  3. H

Allah'ın bal arısıyla olan hatalı konuşması ?

Rabbin bal arısına şöyle vahyetti: Dağlardan, ağaç ve insanların kuracakları kovanlardan kendine evler edin. Sonra meyvelerin hepsinden ye de, rabbinin sana ilham ettiği yaylım yerlere gir,' diye emretti. (Nahl 68-69) 1= Bal arısı meyve yer mi arkadaşlar bu bilimsel olarak yanlış,polen ve...
  4. H

Kuran-ı Kerimde ki ilginç melek çelişkisi.

Evet! Sabreder ve takvalı davranırsanız, düşman size hemen saldırsa dahi, Rabb'iniz, size, özel seçilmiş 5 BİN melekle yardım edecektir.(Ali imran 125) O vakit siz Rabbinizden yardım diliyordunuz. O da: "Ben işte ardarda biner (2 BİN) melekle size yardım ediyorum" diye duanızı kabul...
  5. H

Hz.Muhammede para karşılığı soru sormak ?

Ey iman edenler! Peygambere gizli bir şey danışacağınız zaman önceden bir ücret veriniz.Şayet bir şey bulamazsanız artık Allah bağışlar. (Mücadele 12) Ya veremezsek diye korktunuz mu? Madem bunu yapamadınız artık o halde Allah da sizi bağışladı.Namazınızı özenle kılıp, zekâtınızı vermeye devam...
  6. H

Kuranı Kerim'de bilimsel hata buldum ?

Allah acı ve tatlı iki denizi birbirine kavuşmak üzere salıvermiştir.Fakat aralarında bir engel vardır birbirinin sınırını aşamazlar,karışmazlar.İkisinden de inci ve mercan çıkar. (Rahman 18-22) Arkadaşlar bugün bilimsel olarak biliyoruz ki mercanlar tatlı suda yetişemezler. E şimdi bu ayet...
  7. H

Kuranda'ki ilginç gökyüzü çelişkisi !

O ki, yeryüzünde ne varsa hepsini sizin için yarattı.SONRA GÖĞE YÖNELDİ , onları yedi gök olarak yaratıp düzenledi. (Bakara 29) => Allah önce yeryüzünü yaratmış, sonra gökyüzüne yönelmiş. Sizi yaratmak mı daha zor,göğü yaratmak mı? Onu Allah kurdu.Onu yükseltip düzene koydu.Gecesini kararttı...
  8. H

Kuranda'ki Matematiksel Hata ! ( 6.9 )?

Emzirmeyi tamamlamak isteyen anneler çocuklarını TAM İKİ YIL emzirmelidirler. (Bakara 233) Anne evladını zahmetle karnında taşır ve zorluk çekerek doğurur. Karnında taşıması ve sütten kesmesinin süresi OTUZ aydır. (Ahkaf 15) Emzirme süresi: 2 yıl demişti ,Karnında taşıma süresini bulmak...
  9. H

Kuranda geçen ilginç cümle hatası !

1) Firavun'un kavminden, İLERİ GELENLER ;'Doğrusu bu usta bir sihirbazdır'dedi. (Araf suresi 109) 2) FİRAVUN, kavminde ki İLERİ GELENLERE ,'Doğrusu bu usta bir sihirbazdır'dedi”. (Şüara suresi 34) - Arkadaşlar Hz musa sopasını yere atınca ejderhaya dönüşmüş.Bunu görenlerde şaşırıp 'bu usta...
  10. H

Allah insanları niye yarattı ??

Andolsun ki cinlerin ve insanların çoğunu CEHENNEM İÇİN YARATTIK. Onların kalpleri vardır, fakat anlamaz Gözleri vardır, fakat görmez bunlar hayvanlar gibi hatta daha da aşağıdırlar. ( Araf suresi 179 ) Ve Rabbinin "Andolsun ki CEHENNEMİ cinlerle ve insanlarla TAMAMEN DOLDURACAĞIM '' SÖZÜ...
  11. H

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

'Onlar (cehennemlikler ) için kuru dikenden başka bir yiyecek yoktur. (Gaşiye suresi 6) 'Kanlı irinden başka bir yiyecekleri de yoktur.” (Hakka suresi 36) 'Doğrusu zakkum ağacı cehennemliklerin yemeğidir. (Duhan suresi 43) Arkadaşlar hani sadece kuru dikenden başka yiyecek yoktu. ? Başka...
  12. H

Masum çocuğu öldüren peygamber ?

Oğlana gelince , onun ana babası inanmış kimselerdi.Çocuğun onları küfre ve inkara sürüklemesinden korkup öldürdük.' ( Kehf suresi 80 ) Arkadaşlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya.Hızır ile musa yolculuk yaparken bi çocuk görüyor,ilerde dinden çıkıcak ailesinide belki çıkarır diye onu...
  13. H

Bu durumda kim haklı sizce ?

Dostlar ben kredi çekerek birikmişimden de koyarak anneme elden 650 bin tl borç verdim.Fakat yıllar içinde ödenmeyerek faiz bindi benim sadece bankaya olan borcum 1 milyon tl oldu. Ben: Banka ve elden verdiğimle beraber toplam bana 1 milyon 650 bin tl borcunu bankaya değil bana vermesini...
  14. H

Bunu yersem zehirlenir miyim ?

Arkadaşlar kola aldım ama son kullanma tarihi 11 gün geçmiş.İçsem bir şey olur mu nasılsa içi asitli bakteri olarak küflenemez diye düşünüyorum boşa da gitmesin 2.5 litre yani
  15. H

Gitardan anlayan varmı ? Hangisini almalıyım

İlk defa gitar alıp çalmaya başlicam sizce alcağım model nasıl önerir misiniz.Genelde slow duygusal melankolik tarz çalmayı seviyorum Valencia vc404; + Kılıf = 5350 tl Boy: 4/4 Ön kapak (Göğüs): Sitka Spruce ağacı Arka Kapak & Yanlar: Nato ağacı Top Biding (Üst Fileto): ABS - 5 katlı...
  16. H

The Last Of Us 3 Olası Yüksek Tahminler !

1= Oyunda 2-3 kere dar yerlerden geçerken, geçer geçmez bi olay,bi saldırı,bir tuzak olucak bu garanti zaten hazırlıklı olun. 2= Neil Druckman her olayın bir bedeli olduğuna inanan bir adamdır.İlk oyunun iyi sonla bitmesinin bedelini 2.oyunda ödettiği gibi, 3.oyunda da mutlu ve tok bir...
  17. H

1080P den 2K Geçmeye Değer mi

Arkadaşlar bende RX7900 gre var 2K Monitöre geçtim ama öyle bi fps düştü ki yani.. Millet 4060 ti ile the last of us ta 1080p de 140 fps alıyor ben 2K da 80 fps alıyorum.Birde benim monitörüm 2K 32 inç.Yani 2K sayılmaz kocaman bi iyileştirilmiş 1080p. Görüntü gerçekten farkediyor mu yoksa 2K yı...
  18. H

7 yıldır Türkçe Yama bekliyorum Cod MW 2019

Arkadaşlar bu yeni çıkan cod oyunlarının türkçe yaması gerçekten imkansız mı ya.Yani kaç yıldır bekliyorum oynamıyorum türkçe yama çıksın diye ama kimse yapmıyor.Bu oyunu türkçe oynamak için napabilirim bütçe sıkıntı değil.. C2 seviye üst düzey ingilizce bilen tanıdığınız varmı ücret...
  19. H

Tarihin En İyi Oyununu Seçiyoruz. !

Grafik,, türkçe dil desteği, hikaye ,oynanış optimizasyon; hiç farketmez. Sizin için dünyanın en iyi oyunu hangisi.Ve neden ? Tekrar unutup yeniden oynama şansın olsa hangisi olurdu ?
  20. H

Herkes bir şey itraf etsin.

Ben başlıyorum; Yaş 11. Babam işe giderken top oynamaya çıkacaksan dikkat et evin anahtarını kaybetme diyip bana vermişti. 2 saat sonra arkadaşlar çağırınca ayakkabımı giyerken ''cebim derin değil şimdi anahtar cebimden düşerse kaybederim kapıda kalırız hırsız bulur vs en güvenlisi içeride...
Geri