Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Avantajlı Anakart + 16 GB DDR5 Ram Comboları

Bana avantajlı geldi. https://www.sinerji.gen.tr/msi-pro-h610m-e-5600mhz-oc-m2-1700p-matx-ddr5-anakart-team-t-force-16gb-vulcan-black-expo-6000mhz-cl38-ddr5-ram-flbd516g6000hc38j01-anakart-ram-paketi-p-57186...
  2. E

🔥İndirim Ocypus ürünleri tekrar indirimde | Sıvı Soğutma 240mm 1899 TL, 360mm 2299 TL

Linkten ürünlere ulaşabilirsiniz. Geçen indirimde olan 240mm 1899 TL, 360mm 2299 TL olan rakamlar tekrar gelmiş. https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-s
  3. E

Yardım 2021 Opel Corsa1.2T 100hp aracıma 4 mevsim lastik önerisi yapabilir misiniz?

Herkese selamlar, Başlıktaki aracımı sıfır aldım 54.000 km ye geldi artık yol tutuşunun zayıfladığını hissediyorum, lastikleri değiştirmemin zamanının geldiğini düşünüyorum. Lastik başı 3 3.5k bütçe aralığında 4 mevsim öneriniz ne olu
  4. E

Yaka Mikrofon Önerisi (1000-1500 TL aralığında)

Selamlar, Iphone 15 Pro Max ile bir çekim yaptık fakat yaka mikrofonu olmadığından ses iyi olmadı. 1000-1500 TL bütçede kablosuz bir yaka mikrofonu almak istiyorum. Öneride bulunursanız çok memnun olurum. Çekimi yine 15 pro max ile yapacağız. Mikrofonu direk telefona mı bağlıyoruz yoksa...
  5. E

Öneri 1500 1700 TL civarına kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Selamlar, 1500 1700 TL civarına kulakiçi kablosuz kulaklık (Silikon uçlu olanlardan) önerisi rica edecektim. Arkadaşımın bugün doğum günü teknoloji marketlerinden elden bugün içinde alabileceğim şekilde öneri yapabilirseniz çok memnun olurum. Hediye işini unuttuk kargo bekleyemiyorum.
  6. E

Bu kablo fiber kablosu mu?

Selamlar, Turknet Vdsl kullanıyorum 50 55mbps download alıyorum. Ekte görseldeki kablo çekilmiş dairemin kapısına her Dairede var bu kablo fiber mi eger fiberse buna turknet içinde geçiş yapabiliyor muyum?
  7. E

35.000 TL bütçeye android telefon önerisi

Selamlar arkadaşlar, Bütçenin biraz altı olur üstü olur farketmez. Bu bütçelerde alabileceğim en iyi android telefon hangisi olur? Xiaomi ve alt grubu kesinlikle düşünmüyorum telefonun kendi dosya yöneticisine bile reklam koydukları için artık bezdim. (Şuan poco x3 pro kullanıyorum.)...
  8. E

PS4 oyunu Crash Bandicoot 4, PS5 sürümü olarak kullanabilir miyim?

Selamlar, Bu oyunu kutulu olarak alacağım fakat PSN den satın alınca hem PS4 sürümü hemde PS5 sürümü olarak indirtmesi gibi bu PS4 kutulu oyunuda PS5 sürümü şeklinde kullanabiliyor muyum? Bu konuda tecrübe edinen varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Geri