Arama sonuçları: *

• Users: noname11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. noname11

SETUP VE KABLO DÜZENLEME İÇİN YARDIM

Arkadaşlar bu kabloları masa altından falan nasıl ayarlarım nasıl bir düzen yaparım masa altına kablo saklama fiş koyma demiri aldım daha monte etmedim wifi de çok dibinde masanın
  2. noname11

MONİTÖR GELDİ AYARLAR ACİL YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar Lenovo legion 320 hz olan monitörü kurdum ama renkleri biraz garip bunları nasıl ayarlayacağım lenovo control panel ve nvidia ayarlarını bana atar mısınız lütfen kendi başıma yapamayacağım gibi
  3. noname11

Monitör kolu yaptım doğru mu

Arkadaşlar f80 nb monitör kolu kurdum monitörn boslugu vardı direk vida ile 4 tane tutturdum doğru yapmıs mıyım ve sıkıştırma yöntemi yaptım ama yarısı boşta kaldı sorun yaratır mı
  4. noname11

Monitörü nasıl temızlemem lazım

Arkadaşlar çift monitör kullanıyorum ıps lenovo ,Sizden ricam ne ile temizlemem lazım mikrofiber bezle biliyorum ama normal su ile mi solisyon sprey ile yapmam gerekıyor. direk link atar mısınız trendyoldan falan alayım hemen
  5. noname11

Havit kulaklık uygun

https://www.trendyol.com/havit/life-04t-tw888-tws-bluetooth-kulaklik-bt-6-0-30-saat-oynatma-sarj-kutulu-p-1105456399?boutiqueId=689770&merchantId=968
  6. noname11

Sistemime monitör önerisi

arkadaşlar bir monitörüm var şuan 1080 lenovo 165 hz yan monitör yapıcam bunu. şuan ana monitör arayışındayım monitör önerir misiniz sistemime göre 1080 mi 2 k mı çeksem bilmiyorum ama 1080 de aklımda 1 monitör var onunda renkleri kötü diyorlar sistem Msi rtx 4060 Ti 8 gb , ryzen 7500F , msi...
  7. noname11

YENİ KASA PSU ÖNERİSİ

Arkadaşlar yeni bir kasya geçeceğim psu almama gerek var mı varsa öneri lütfen sistemim Rtx 4060 ti 8 gb , ryzen 7500F , xpg lancer 32 gb ram , MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart ŞUANKİ PSUMDA/ FPS 650W +80 ŞUANKİ KASAM VENTO VG12A GEÇECEĞİM KASA LIANLI V100R...
  8. noname11

Kasa değişimi psu ve sıvı soğ öneri rica

arkadaşlar kasamı değişicem hazır sistem almıştım şuanki sistemi kasamI aşağı bırakıyorum geçeceğim kasayı da bırakıyorum bu power yeter mi yoksa yeni power almam gerek mi bide beyaz sıvı sogutucu önerir misiniz. MSI rtx 4060 ti ventus - ryzen 7500F - 32 gb ram - mATX MSI PRO B650M-B - FSP...
  9. noname11

Kasamı değiştirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar 2 sene önce ince hesaptan aldıgım hazır sistemim var ama kasamı daha şık bir hale getirmek istiyorum ayrıca şuanki kasam vento vg12a ve fanları bile rgb argb değil. benim sistemime beyaz akvaryum kasa gider mi amacım beyaz sadece renk kombinasyonu ya fanları değişicem ya kasayı ama...
  10. noname11

Güncel bir kamera önerir misiniz yayın için FP

arkadaşlar şuan alınacak piyasadaki en dzgün fp kamera nedir canlı için
  11. noname11

Bilgisayar için soundbar hangisini almalıyım

arkadaşlar düzgün bir soundbar arıyorum 3 4 tane buldum bir bakar mısınız https://www.hepsiburada.com/lecoo-ds108-kablosuz-bluetooth-10w-soundbar-tasinabilir-stereo-hoparlor-beyaz-pm-HBC00002U22CH...
  12. noname11

Sistemime göre hangi monitör alınır kararsız kaldım

arkadaşlar ana monitör alıcam şuan kulandıgım lenovo legion 27- 165 hz monitörü de yan ekran yapıcam 3 4 monitör arasında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz. sistemim rtx 4060 ti 8 gb , ryzen 7500f , 32 gb ram . 1080p monitör var zaten yeni alacağımda mı 1080 olsun. şunlar gözme çarptı...
  13. noname11

Kulaklık önerir misniz

merhaba arkadaşlar bilgisayar için kulaklıga ihtiyacım var kablolu kablosuz fark etmez kulaklık önerir misiniz bütçem 2 - 3 bin
  14. noname11

Bilgisayar için hoparlör veya soundbar önerisi

arkadaşlar soundbar veya hoparlör alıcam bilgisayarım için piyasada güncel en iyi hangisi var orta kaliteli
  15. noname11

Hangi kulaklıgı almam gerek

arkadaşlar bilgisayar için kulaklık ihtiyacım var oyunlar vs .. bütçem 2- 3 k
  16. noname11

MONİTÖR ALICAM TAVSİYE

merhaba bana ana monitör tavsiye edermisiniz fp olan hz si yüksek istiyorum. sistemim rtx 4060 ti ryzen 7500f 32 gb ram . şuan ki monitörm lenovo legion r27 160 hz monitör alırsam bunu yan monitör yapmayı düşnyorum. bütçem 6 - 10 k
  17. noname11

Monitör konusunda yardımınız lazım

arkkadaşlar merhaba öncelıkle bir monitörüm var lenovo legion r27 160 hz bu monitörden yan monitör olur mu çünkü hz si yüksek yeni bir ana monitör almak istiyorum monitör önerir misiniz sistemim rtx 4060 ti ryzen5 7500f 32 gb ram ddr5 anakart asus
  18. noname11

MOUSE TAVSİYESİ logitech g402 mi - logitech g502 mi

Merhaba br mouse almam lazım makrolu, en iyisi logitech g300s ama türkiyede satışı yok artık logitech g402 - logtech g502 arasında kaldım o yzden hangisini önerirsiniz .
  19. noname11

MONİTÖR TAVSİYESİ YARDIM

Merhaba sistemim rtx 4060 ti 8 gb , 32 gb ram , ryzen 5 7500f şuan bir monitörüm var Lenovo Legion R27I-30 27" 160 hz 2. ekran almak istiyorum bunu yan ekran yapmak istiyorum ana monitör olarak hangi monitörü önerirsiniz ve şuan ki monitörüm yan ekran olur mu sizce
  20. noname11

Fotoğraf makinem iş görür mü

Arkadaşlar uzun zamandır evde duran bir makinem var yeni almak yerine bunu kullanmayı düşündüm sizce güncel mi almalıyım yoksa makineye pil ve film alıp kullanmali miyim nikon f60
Geri