Arama sonuçları: *

• Users: Crash1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Oyundayken ekrana dokunmatiği sorunu.

Öncelikle merhaba bundan 2 ay önce Huawei matepade 11.5 2025 aldım ve gecenlerde pubg indirim oynamak istedim normalde telefonds oynuyorum ama tablette denemek istedim. İndirdim dürbün açtığımda parmağımı milimetrik oynatinca algilamiyor saga sola dönmüyor biraz daha fazla harkeet ettirmem lazım...
  2. C

Yks için tablet önerisi .

Pdf için ve video izlemek için önerdiğiniz tablet var mı? İçinde kalem olursa iyi olur. Bütçem 12000 k civarı
  3. C

Çözüldü✓ Keytweak ile nasıl tuş ataması yapılır

merhaba kalvye aldım ve %60 olduğu için esc ye basınca " işareti oluyor mecburen fn tuşuna aynanda basmam lazım o yüzden bende de direk esc ye basınca esc işlmevi görmesi için atama yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum yt de bununla alakalı video bulamadım. yarımcı olurmusunuz ?
  4. C

Klavye tuş ataması nasıl yapılır

merhaba %60 klavye aldım ve esc tuşu için fn + esc ye basmam lazım ve bende direk esc ye bastığımda esc işlevini görmesini istiyorum nasıl yapablirim
  5. C

Amd driverinde cpu sıcaklık gözüküyor

merhaba eskiden cpu sıcaklığı gözüküyordu ama şu an yok. sadece kullanım var
  6. C

Monitörde ekranın rengi gidip geliyor

merhaba siyah bir plana gelince böyle oluyor renk koyu olup geri geliyor saniyeler içinde böyle oluyor 1 dk sonra yine böyle oluyor sadece arkası beyaz olan yerlerde oluyor. fotoğarfta belli oluyordur üst kısma bakrasanız üst taraf beyaz oluyor siyah oluyor bazen değşiyor hemen olup düzeliyor...
  7. C

Ekranın üst kısmı gidip geliyor

merhaba googleye girince nedennse üst taraf biraz koyu renk olup düzeliyor ve bu olay saniyeler içinde oluyor googleye girdiğimde nedense her zaman oluyor düzlemyior da nedeni ne ola bilir
  8. C

Çözüldü✓ Lively wallpeper çalışmıyor

merhaba lively wallpeperdan wallpeper yapmak istiyorum ama olmuyor aşağıda fotoğraftaki hatayı veriyor , yazdığı adımları takip ederek dediğini yapıyorum ama halen aynı sorunu veriyor nedne olabilir ?
  9. C

Minecraft satın alma

Öncelikle merhaba bir şey aklıma takıldı mc nin sitesinde 500 tl ye satılıyor , game pass 309 tl ve pc game pas ta 200 tl bunlar aynı işe mi yarıyor çözemedim?
  10. C

Batter MC modu nasıl kurulur

minecafta batter mc mod pektini yüklemek istiyorum zip şeklinde yükleniyor ve sonra ne yapcağım bilmiyorum birde tlauncher de olur değil mi
  11. C

Atk mercury şarj göstergesi var mı ?

Merhaba , ne yaptık ne ettim şarj ne kadar olduğuna bakamadım uygulamada mousenin yalnız yazıyor kulaklığın ki yazmıyor acaba bir çözümü var mi ?
  12. C

Kablosuz kuraklık yardım

Merhaba kablosuz kulaklık aldim ve şarj olayını tam olarak anlayamadım şarja taktım kırmızı ışık yanıyordu bir sure sonra maviye döndü maviye dönmesi herhalde şey değil mi bluetooth'un açık olması ben de açma kapatma düğmesine basıyorum kırmızı yanıyor sonra bir süre geçiyor yine maviye dönüyor...
  13. C

Kablosuz mouse önerisi

Öncelikle merhaba, 2 k bütçem var ve kablosuz mouse arıyorum . Wraithe baktim ve monsterın sitesinde indirim vardı ordan da baktım ama hangisi iyi bilmiyorum öneriniz var mı ?
  14. C

Fitness için ayakkabı önerisi

Bütçem 2.5 k civarında ve nasıl bir şey almalıyım bilmiyorum öneriniz var mı ?
  15. C

Asus control centerde nasıl oturum açılır

Anakartım asus b450m ıı uygulamayı yükledim ama oturumu aç diyor parola ve kullanıcı adı ısıtıyor nerden bula bilrim
  16. C

Papara para iadesi sorunu

Öncelikle merhaba, n11 den aldığım ürünü iade ettim ve dün onaylandı. Bugün n11 canli desteğe yazdim ve paranın bankaya aktarıldığını söyledi. Bende dün paparaya mail attim, googleden paparanın topluluk kısmına yazdım herhangi bir dönüş alamadım. Normalde bankaya aktarıldığı gün hesaba geçmesi...
  17. C

RX 6750XT alınır mı?

Rx 6750 xt alınır mi sizce ? Ya da başka önerileriniz var mı. Hikaye oyunu oynanıyorum full online, fps oyunları oynuyorum İşlemci:R5 5600
  18. C

Kablsouz mouse önerisi

Bütçe 1 k civarında önerdiğiniz kablosuz mouse var mı
  19. C

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
  20. C

İntel b580 Düşük fps sorunu

Yeni ekran kartı aldım ve ekran kartı ve işlemci kullanımı düşük ya da bana öyle geliyor ve rusta orta ayarın bir tık altında 70 fps alıyorum çok düşük değil mi?
Geri