Arama sonuçları: *

• Users: buramk12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil

merhaba, kullandığım access point bozulduğu için gidip ethernet kablosu aldım ama bilgisayarıma taktığımda çalışmadı, kabloyu laptopda denediğimde ise çalıştı. bilgisayarıma başka bir kablo taktığımda da internet geldi ama nedense bu kabloyu taktığımda internet gelmiyor. ağı tanılama yaptığımda...
  2. B

Msi rx580 ısınma sorunu

msi armor rx580 kullanıyorum. bilgisayarı formstlamadan önce 2000-2300rpm arasında max 63 derece görüyordum. formattan sonra ne oldu bilmiyorum ama kart 1100rpm geçmiyordu ve 80 dereceleri görüyordu. afterburner üzerinden fan ayarı yaptım olması gerektiği şekilde ayarladım ama kart 75 derecelere...
  3. B

Ekran kartı ısınmasına rağmen fanlar hızlanmıyor

merhaba, msi armor rx580 kullanıyorum dün human fall flat oynarken 83 dereceyi gördüm. ancak kartın fanları 1100rpmi geçmiyordu. her oyunda bu sıkıntıyı yaşıyorum. geçen hafta da bu durumu yaşamıştım dahili grafik kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktıktan sonra düzelmişti. sonrasında...
  4. B

Rx570 furmark değerleri iyi mi

merhaba, 1800tlye rx570 8gb sapphire nitro+ buldum. satıcı 5dk furmark yaptı sıcaklık değerleri normaldi ama fps biraz düşük gibi geldi bana. sizce değerler iyi mi bu kart alınır mı?
  5. B

magiski silmek sıkıntı çıkarır mı

merhaba, geçen günlerde kaçak bir galaxy s10 almıştım. telefonu açtığımda içinde magisk yüklüydü ne olduğunu bilmeden uygulamayı sildim. dün Galaxy watch 4 saatimi telefona bağladığımda ise telefonu ne zaman yeniden başlatsam bağlantı kopuyordu. biraz araştırdım ve root ile alakalı olduğunu...
  6. B

gta online perma banı kaldırabilir miyim

merhaba arkadaslar. 3-5 ay kadar once perma ban yemiştim. bugün yeni sisteme geçtim bir arkadaş anakartı değiştirince girildiğini söylemişti. bu doğru mudur?
  7. B

Anakartta VGA ışığı yanıyor ama ekran kartında bir sorun yok

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı bu gece oyun indirmesi için açık bırakmıştım. CMD'ye bir kod yazarak bilgisayarın saat 5'te kapanması için ayarlamıştım. Saat 6 gibi uyandım ve bilgisayar hâlen daha açıktı. CPU ışığının yanmasından şüphelenip kasaya baktım ama hiçbir ışık yanmıyordu. Sonra...
  8. B

CPU soketi bozulur mu?

merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 2600x kullanıyorum. Geçen ay işlemcinin termelini değiştirmeyi kalkıştım. fanı sökerken işlemci de fanla birlikte geldi işlemciyi köşelerinden tutup döndürerek çıkarmayı denedim ama termal 5 yıllık olduğu için işe yaramadı en son bıçakla girdim işlemci fırladı masanın...
  9. B

Anakart VGA ışığı yanıyor

Merhaba. Bugün bilgsayarıma crackli olarak marvels Spider-Man indirmiştim. Oyunu kurdum ve biraz oynadım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve görüntü gelmedi bir baktım VGA ışığı yanıyor. Monitörde hiçbir görüntü yok ve klavyenin ışıkları yanmıyor. Birkaç konu ve videoya baktım. RAM'leri...
  10. B

CPU ışığı neden yanar?

Merhaba birkaç gün önce yine benzer bir konu açmıştım. Termal macun değişiminden sonra bilgisayarım CPU ışığı yakmıştı. Normal bir şekilde oyun oynuyordum sonra gözüm sıcaklık değerlerine çarptı işlemci 90 derecelerde geziyordu. Sonra bilgisayarı kapatıp bir yarım saat sonra geri açmıştım bir el...
  11. B

Termal macun değişimi sonrası CPU ışığı yanıyor

Merhaba. Bugün sabah işlemcimin termalini değiştirmiştim. Termal 5 yıllık olduğundan hiçbir şekilde çıkmıyordu. Sağ sol döndürmeyi denedim çıkmadı. En son vazgeçip fanı tekrar vidalarken ustteki vidalar attı. O sırada işlemcide yerinden çıkmış. Fanı söktüm işlemciye baktım pimlerin hiçbirinde...
  12. B

AMD işlemci fanla birlikte söküldu

Merhaba geçen günlerde ikinci el PC almıştım GTA oynarken 95 dereceleri görüyordu aldığım kişi 5 yıldır hiç termali değiştşrmemis termali değiştireyim dedim fanın vidalarını açtım ama fan çıkmadı işlemciyle birlikte çıkmasın diye sağa sola oynatarak sökmeyi denedim ama olmadı sonra zarar...
  13. B

MSI ARMOR RX570 4GB 82 derece normal midir?

Merhaba. İkince el bilgisayar alacağım satıcıdan FurMark testi yapmasını istedim 28 dakikalık testte 82 derece görmüş MSI Armor'larda kronik ısınma sorunu var diye biliyorum ama bu normal mi ayrıca kasa mesh degil ve testde fanlar %0 olarak gözüküyor.
Geri