Arama sonuçları: *

1. BenRecepİvedik

Instagram Hesabım çalındı nolur yardım edin

Instagram hesabım izinsiz şekilde ele geçirildi ve giriş yapmaya çalıştığımda “Kimlik Doğrulama Uygulamasının oluşturduğu 6 haneli kod” isteniyor. Ben böyle bir uygulama kurmadım, bu özelliği de aktif hale getirmedim. Açıkça söylemek gerekirse, hesabım çalındı ve bu süreçte Instagram hiçbir...
  2. BenRecepİvedik

Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

Dün sıfır xiaomi 14t satın aldım. Dünden beri farketiğim şey telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. İlk önce sıfır olup olmadından şüphelendim pil sağlığı düşük olabilir diye ancak devir sayısı sadece 2. Neden şarjım hızlı bitiyor olabilir?
  3. BenRecepİvedik

Wifi sinyal güçlendirici önerisi

Modem salonda ve odam salona çok uzak olduğundan kablo çekemiyorum. Şu an mevcut tp link r190 kullanıyorum fakat bağlantıda çok sorun yaşıyorum. Bilgisayarı kabloyla bağlıyorum cihaza bir sıkıntı olmuyor fakat başka bir cihaz bağladığımda kopma sıkıntıları ve internette ağırlık oluyor. Bu...
  4. BenRecepİvedik

Çamaşır Kurutma Makinesi Önerisi

şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  5. BenRecepİvedik

YD iPhone almak mantıklı mı?

Yurt dışı iPhone almak mantıklı mı? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Bir de telefonu açtırmak çok zahmetli mi?
  6. BenRecepİvedik

Fiyat Performans Mouse Önerisi

bütçem 1000 liraya kadar falan. Kablosuz olmalı. Çok bir şey beklemiyorum. Fazla fps oyunu oynamıyorum fakat gecikme az olsa iyi olur
  7. BenRecepİvedik

345 AllStar Alınır mı?

10dan 11e geçiyorum. 345 allstar sayısal eğitim paketini almayı düşünüyorum. Aslında ilk önce dershaneye gitmek mantıklı gelmişti fakat fiyatları gördükten sonra saçmalık olduğunu gördüm. 345 Allstar eğitimi kitaplarıyla 10dan 11e geçen bir öğrenci için verimli olur mu? Amacım bu sene tyt ve 11...
  8. BenRecepİvedik

Minecraft arkadaşlarla oynamak için server

Arkadaşlarla oynamak için minecraft server ı açacağız fakat en iyisi hangisi server açmak için bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer fark edecekse cazip bir ücrete de açabiliriz server fakat ücretsiz olursa daha iyi olur. Aternostan açmayı planlıyordum fakat çok sorun oluyor daha iyi bir...
  9. BenRecepİvedik

Acilinden Laptop Önerisi Lazım

32bin lira bütçem var oyun ve render için laptop lazım. Önerilerinizi bekliyorum
  10. BenRecepİvedik

Yardım 30K Laptop Önerisi Lazım

30K bütçem var. Ama çok iyi bir seçenek var diyorsanız 35k ya kadar çıkabilirim. Bu laptop üzerinden Blender 5, Unreal Engine 5 gibi programları da kullanacağım oyun oynamanın yanında. Genel olarak prize bağlu kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  11. BenRecepİvedik

Unreal Engine 5 Rehberlik Edecek Birine İhtiyacımız Var

Öncelikle merhabalar. Ben şu anda İstanbul'da bir lisede eğitim görmekteyim. Yazılıma ilgi duyuyorum. Geçen gün aklıma gelen fikirle birlikte okulda 9 kişilik bir ekip kurdum ve ekiple birlikte 3 aylık yaz tatili süresince Unreal Engine 5 öğrenip bir proje geliştirme kararı aldım. Bir takvim...
  12. BenRecepİvedik

FM24 Tema Önerisi Lazım

Fm24 için temaya gerek var mı? Varsa hangi temayı önerirsiniz
  13. BenRecepİvedik

Bu fiyata alınır mı?

Arkadaşlar sorum acil bin TL'ye turtle beach 600 gen 2 buldum sıfır kapalı kutu onu mu almak mantıklı yoksa 2500tl ye atk mercury mi? Aradaki fark çok fazla mı
  14. BenRecepİvedik

Hangi Kulaklık Daha İyi?

Fantech Harmony Pro mu yoksa Atk Mercury mi ses, mikrofon ve gecikme olarak daha üst düzey bir kulaklık? Harmony Pro 3300den 2750ye düşmüş wraith te ben normalde atk mercury alcaktım ancak fiyatları yakın olunca Harmany Pro daha iyiyse seçmek daha mantıklı alı üstü 100 lira fark var. Hangisi...
  15. BenRecepİvedik

50 BİN TL TELEVİZYON ÖNERİSİ

50 bin tl bütçem var televizyon alacağız eve. Uxun yıllar götürecek bir şey lazım. Görüntü kalitesi ses seviyesi olarakta tatmin edici düzeyde olmalı. Bütçe esneklik gösterebilir. Şimdiden teşekkürler
  16. BenRecepİvedik

30k bisiklet önerisi

30k bütçem var kardeşime bisiklet alacağız. Şehir içinde kullanacak. Tüm bütçe kullanılmak zorunda değil kaliteli bir şey olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum
  17. BenRecepİvedik

Kulaklık ve Mouse Önerisi

5 bin tl bütçem var toplam. İkisi de kablosuz istiyorum eğer imkan varsa. Kulaklıkta gecikme olmaması çok önemli.
  18. BenRecepİvedik

Yardım G65B Ses ve HDR da sorun yaşıyorum

Bilgisayara ilk bağladığımda direkt olarak çözünürlükte sorun yaşadım başta. Çözünürlük olarak maksimum 1024x768 görünüyordu. Gittim nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturup bunu hallettim. Daha sonra ses çıkış cihazı olarak dp kablo üzerinden bağladığım monitörün görünmediğini ve hdr...
  19. BenRecepİvedik

ACİL! G65B Monitörde Ses ve Hdr sıkıntısı

Bilgisayara ilk bağladığımda direkt olarak çözünürlükte sorun yaşadım başta. Çözünürlük olarak maksimum 1024x768 görünüyordu. Gittim nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturup bunu hallettim. Daha sonra ses çıkış cihazı olarak dp kablo üzerinden bağladığım monitörün görünmediğini ve hdr...
  20. BenRecepİvedik

Yeni Pc Performans Ayarları

Bilgisayarın özellikleri imzadaki gibi 2 hafta önce aldım oyun falan oynuyorum 2 haftadır. Hazır sistem olarak almıştım yapmam gereken performans ayarları falan ya da herhangi bir gerekli ayar var mı? Win11 kullanıyorum. Bios xmp ayarını yaptım başka bir şey ellemedim
Geri