Arama sonuçları: *

• Users: ozan2327
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Windowsu silmeden linux kullanabilirmiyim?

linux mint indirip denemeyi istiyorum fakat pcdeki windowsu silmek istemiyorum, nasıl yapabilirim?
  2. O

Poco x6 pro vs samsung a55 vs honor 200

bütçem aşağı yukarı 20k, sizce 12/512 poco x6 pro mu yoksa samsung a55 mi almalıyım. ya da honor 200 ün indirime girmesini mi beklemeliyim? kameraları arasındaki fark nasıldır poconun kamerası selfie ya da yakın mesafede çekim gibi günlük fotoğraf çekimlerinde sorun çıkartır mı
  3. O

Temuda gördüğüm bu ssd nasıldır

https://www.temu.com/tr/--pro-ssd-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-y%C3%BCksek-h%C4%B1zl%C4%B1-2-5-sabit--diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayarlar-bilgisayarlar-i%CC%87%C3%A7in-dahili-hd-1tb-512gb-256gb-olarak-mevcut-g-601099714593567.html?_oak_mp_inf=EJ%2BG2vem1ogBGhZnb29kc19tNWZ6M21fcmVjb21tZW5kIMLjt9eyMg%3D%3D&to...
  4. O

20-25k bandında kasa önerisi

arkadaşım için pc bakıyoruz 1080pde her oyunu orta-yüksek ayarda 60fps oynatsa yeterli. mümkünse am5 platformda olsun
  5. O

Max 600-700tl mouse öneri

eski mousemin orta tekerleği bozulduğu için yeni mouse arayışına girdim, çokta kaliteli bir şey aramıyorum orta tekerleği sağlam olsun malzemesi iyi olsun sensörden çok bir beklentim yok günü kurtarsın bana yeter zaten rekabetçi oyun oynamıyorum. bütçem başlıkta yazıyor önerilerinizi bekliyorum
  6. O

2000tlye ekipman önerisi

2000tl gibi bir bütçem var klavye mouse kulaklık değişmek istiyorum önerileriniz neler
  7. O

yazılıma başlamak isteyen birisi hangi programdan başlamalı?

yazılım öğrenmek istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim
  8. O

laptopumun çiziklerini nasıl kapatabilirim

elimde eskiden kalma hp marka siyah bir laptop var, laptopun kapağında ufak çaplı çizikler var bunları nasıl kapatabilirim?
  9. O

max 20k laptop önerisi

ips ekranlı rami yükseltilebilen laptop arıyorum bütçem max 20k günlük işler için kullanılacak
  10. O

su geçirmeyen ucuz mont önerisi

erkek için su geçirmez bir mont arıyorum bütçem max 500tl fakat 200-300tlye de iş görecek bir şey varsa alabilirim markası hiç önemli değil, sıcak tutmasa da olur su geçirmesin yeterli
  11. O

telefona oyun indirmek için güvenilir apk sitesi

telefonuma the escapist 2 yi apk bir şekilde indirmek istiyorum, hangi kaynaklar güvenilirdir?
  12. O

10300h 1650 ti li laptopu kaça satabilirim?

elimde 1650 ti 10300h 8gb ram 512gb ssdli hp pavilion gaming 16 bir laptop var. sarı siteden laptopun ikinci el piyasasına baktımda pek bir şey anlamadım herkes farklı farklı fiyatlardan koymuş, sizce bu laptop kaça gider?
  13. O

sakal ve vücut için tıraş makinesi önerisi

evet sorum başlıkta, sıfıra mümkün olduğunca yakın alan bir makine istiyorum. onebladeler hoşuma gitti fakat başlıkları çok pahalı olduğu için almaktan vazgeçtim max 1500-2000tl bandındaki önerilerinizi bekliyorum
  14. O

max 2500tl tıraş makinesi önerisi

saç-sakal tıraşı için kullanacağım bütçem dahilindeki en iyi seçeneği almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  15. O

fotoğraf/video montajlamak için uygulama önerisi

kullanması kolay ve ücretsiz olursa çok iyi olur, profesyonel anlamda montaj yapmayacağım öyle takılmalık bir uygulama arıyorum önerileriniz nelerdir
  16. O

şarjlı mouse önerisi

şarjı minmum 5-6 saat gitse yeterli bütçem max 2k önerilerinizi bekliyorum
  17. O

Bilgisayar Donanımlarını Açmak İçin Tornavida Seti Önerisi Verir Misiniz?

ekran kartı olsun işlemci fanı olsun kasa fanı olsun laptop açmak olsun telefon açmak olsun evdeki ufak işler olsun her türlü işimi görecek sağlam bir tornavida seti arıyorum...
  18. O

cryofuze mi kryonaut extreme mi?

cryofuze ile kryonaut extreme arasında kaldım fiyat bakımından kryonaut extreme 100tl daha pahalı. ağır overclock yaptığım için w/mk sı yüksek bir termal macun arıyorum. cryofuze 14w/mk kryonaut ise 14.2w/mk sizce hangisini almalıyım? pullsarın modellerine de baktım fakat 20w/mk doğru değerler...
  19. O

Günlük Kullanım için Mouse Önerisi Verir Misiniz?

uzun ömürlü bir kablosuz mouse almak istiyorum laptop için kullanılacak. bütçe max 500 tl. eski mousemin orta tuşu bozulmuştu iyi çalışmıyordu dayanıklı bir şey olursa sevinirim
  20. O

5000tlye kadar akıllı saat önerisi

5000tlye kadar akıllı saat önerilerinizi bekliyorum samsung olursa daha iyi olur
Geri