Arama sonuçları: *

• Users: chuckii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Palit 5060ti alinir mi?

Alınır mı?
  2. C

EA App iade ederken bu ne demek ?

Siparişinizde ödeme hizmet sağlayıcısından yanıt bekleniyor veya yapmanız gereken bir şey var. Diyor. Şimdi iade talebi onaylandimi? Pazar 19.32 de talep oluşturdum hala mail gelmedi.
  3. C

EA Ukranya vpn ile alinan oyun iade edilirken sorun yasanir mi?

VPN ile ukranyaya baglandim yeni hesap açarak fc26 yi aldım. Ama iade etmem gerek ve talep oluşturdum. İade gelir mi ? Oyunu hiç oynamadım.
  4. C

Itopya ekran karti iade alir mi?

RX7700XT ekran kartimdan memnun değilim. Kasma hissiyatı direk kasma , akciilik sorunu , youtrbrde donma vs her şey yaşıyorum ekimde aldım hazır sistemi sınavdan dolayı çok detaylı bakamadjm ve hazirma başı gibide servise yollayacağım ama AMD kullanmka istemiyorum o yüzden iade etmek istiyorum...
  5. C

RX 7700XT satsam alicak biej olur mu ?

GIGABYTE RX 7700XT 12GB 192 BIT GDDR6 Kutulu / Garantisi var 2026 ekime kadar Bu yazın satmayı düşünüyorum eğer yaza doğru almayı düşünen biri olursa konuşabilirim istanbul
  6. C

Oyunun akici olmamasi nasil çözülür

Valorant oynuyorum .Drop değil fps yuksek ama bazen 0.1% fps ye bakıyorum afterburner ile o bazen 16 36 yani 100ün altında oluyor. Galiba sorun ondan nasıl çözerim 0.1% fps olayini
  7. C

MSI G27C4X Monitor ne kadara satilabilir ?

Pcde akicilik hissiyatı yoktu sorunun monitörde olduğunu düşünüyorum. Daha allai 6 ay oldu 2.el ne kadara satabilirim? 240hz 1ms VA Curved
  8. C

Valorant icin amd oc ayari

Ryzen 5 7500f RX 7700XT 12GB Valorantta fps yuksek olmasına rağmen kasma hissi vardı bende internette gördüm bi kav kişi tweak ayarı yaparak çözmüş ama ben nası yapicam bilmiyorum nasıl yapmaliyim?
  9. C

RX 7700XT icin ekran kayit programi

RX 7700XT Ryzen 5 7500f 1x16 GSKILL RAM OBS ile sorunsuz kayıt alıyorum ancak geriye dönük kayıt özelliği yok fps oyunu oynuyorum her kilo sıra sıra bulmakta zorluyor beni. Medal denedim ama medalde benim sistemimde akiciligi bozuyor sıkıntı çıkarıyor yani farklı iyi bor uygulama önerir misiniz...
  10. C

Ekran kaydi alinca olan donma hisssi

Medal isimli kayıt uygulamasini kullanıyorum onu açınca oyun donmuyor ama kasma hissi oluyor. RX 7700XT Ryzen 5 7500f şu dikkatimi çekti ama medali açınca işlem cu kullanımı %100 oluyor ekran ksrti %60 oluyor işlemci çok yiyor.
  11. C

A620M H Anakart bios update nasil yapilir ?

Arkadaşlar ben bios eski değil sanıyordum meğersem bios daha 2023 mayis sürümünden kalmış yaklaşık 10 tane bios uptade dosyası var şimdi ben bunların hepsini sıra sıramı indirmeliyim yoksa direk en son sürümü indirmem olur mu ?
  12. C

Valorant ilk oynanista takılıyor

RX 7700XT 12GB Ryzen 5 7500f 1x16gb ram Simdi arkadaslar pcde ilk valo oynadığında hep takılma oluyor bu sadece valorantta ama bf1 ve beamng drive denedim onlarda oyun akıyor ultrada her şey. Ama valorantta ilk açtığımda takılma oluyor oynadikca veya pc 1 2 saat beklediğinde sorun yok sonra...
  13. C

Steam oyun hesabi kullanmak sorun yaratir mi ?

Beamng drive 10 dolsr olmuş çok pahalı o oyuna para vermek istemedim bir arkadaşın tavsiyesiyle bir yerden aldım indirdim sorunsuz oynadım ama aklıma bir sorun tskildi ben başkalarının hesabindayim bunlar benim pcye herhangibir şekilde bir dosya atabilirler mi ? Remote play steam cloud u...
  14. C

%0.1 fps drop sorunu

RX 7700XT 12GB Ryzen 5 7500f sistemde %0.1 fpsim çoğu oyunda yarıdan daha düşük ondan fps droplsr çok çok oluyor. Fps düşmüyor ama takiliyor bunun bir çözümü var mı? Eğer yoksa sizce ne yapmalı yim ? Itopyadan aldım sistemi mi servisemi göndersem? 1734894039 @Emre Zengin siz anlıyorsunuz galiba...
  15. C

Fps drop ve fps düşüşleri sorunu ne olabilir?

Arkadaşlar ryzen 5 7500f rx 7700xt 12gb yani artık hiç bir çarem kalmadı itopyadan aldım sistemi geri götüreceğim baksınlar diye ya ne olabilir sürücüleri sildim bir daha yükledim win10 dan win11e gectim format attım her şeyi yaptım internette yourbeda gördüğüm ama yok hiç mi çözüm yok ? Sistem...
  16. C

RX 7700XT FPS YUKSEK AMA AKICI DEGIL

Rx 7700xt ryzen 5 7500f Valorantta fortniteda fln fps yuksek ama akici degil sanki 250jzden 60a düşüyor fivi oluyor vsync acincada öyle gta 5 de bazı yerlerde drop yiyor çözümü var mı?
  17. C

RX7700XT 12GB FORTNITE SURUCU SORUNU

Yani güncellemeden sonra fps drop yaklaşık 50fps kaybı yaşadım bugün dışında oyun her açıldığında bana bu surucu d12 için uygun değil şu surumu yüke diyor sizce yuklemelimiyim ? Fort dışında valorsnt cs gtada oynuyorum eski bir sürüme dönmek sıkıntı yaratır Mı?
  18. C

MODEL TASARIKI ICIN SISTEM NASILFIR

https://www.itopya.com/kaiser-6-intel-core-i5-12400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-gefor_h27042#kategori_20 Oyun oynamayacak sadece modelleme yapalicak.
  19. C

25 30k modelleme sistem

Bir tanıdığım bu 3d yazicilsrsa ürünler çıkarılan ama büyük olanlardan fabrikalarda fln kullanilandalsrsan sistem toplayalım dedim 15k 25 k arasında 1tb ve16gb ram olursa iyi olur önerileriniz neelrdir
  20. C

Rx7700xt 12gb 1080p 2k kullanmak

Monitörün 1080p vsr ayarını açarak 2k kullanıyorum bunun bir sorunu olur mu? Bir de fps im 2k ya alınca yaklaşık +50fps yükseldi fortniteda medyum ayarlarda 130 q40lardan 190 200 220 civarlarında çıktı bu kart için iyi mi ? 1732045684 Ryzen 5 7500f islemcim var
Geri