Arama sonuçları: *

• Users: hakanoper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Masaya vurdum pc dondu

Arkadaşlar lol oynuyordum sert bir şekilde masaya vurdum ve dondu bir anda pc dııııd dııd diye ses gelmeye başladı kasadan yeniden başlat tuşu var ona bastım düzeldi niye olmuş olabilir ssd hassas o yüzden demişler bazıları donanıma zarar gelir mi böyle çünkü lol oynuyorum daha vurucam masaya :D
  2. H

Cities Skylines 2'de Packler nasıl kullanılır

China pack yükledim o ne oluyor şehri otomatik mi geliyor ne yapmam gerek yüklendi sadece
  3. H

I5 12400F, RTX 4060 sisteme yükseltme önerisi

Arkadaşlar selam. Ben bilgisayarın yetersiz kalacağını düşünüyorum ileride. DDR 4 32 GB RAM ve MSI Pro H610me DDR4 anakart var. Malum GTA VI gibi oyunları kaldıracağını sanmıyorum. 8 GB VRAM yetersiz kalabilir 1-2 sene içerisinde. Sistem götürür ama yükseltmek istiyorum. Sizce dusuk olan özellik...
  4. H

I5 12400F ve RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

Arkadaşlar selam. i5 12400F RTX 4060 32 GB RAM 2 sene önce bilgisayar aldım masaüstü, kaldırır mı sizce? Ekran kartı 8 GB olduğu için düşünceliyim, hani kimse bilmiyor oyun nasıl olacak ne olacak saçma diyebilirsiniz ama gurmeler varsa buyurun :D
  5. H

FC 26 10 saat sürümünü başka hesaptan alırsam 2. kez 10 saat oynayabilir miyim?

Arkadaşlar ben kendi Steam ve kendi EA hesabımdan 10 saatlik deneme sürümü aldım ve 2 3 saati kaldı. Şimdi başka 2. Steam hesabımdan ve 0'dan EA hesabı açıp 10 saatlik deneme sürümü alabiliyor muyum?
  6. H

Passolig bilet alma 18 yaş altı

Arkadaslar ben 18 yas altındayım ve Türkiye Bulgaristan macina gideceğim 2 kişiye bilet alacağım ve ilk defa bilet alıyorum dijital cuzdan kart var passoda bunu kullanmayip herhangi bir babamin kredi kartından bilet alabiliyor muyum yoksa passo sadece 18 yas altına dijital cüzdandan mi ödeme...
  7. H

İlk defa maç bileti alacağım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam 2 kişi 15 kasımdaki bursa da oynanacak olan maça gitmeyi planlıyoruz passo vb hiçbirşeyimiz yok ilk defa maça gidip bilet alacağız ne yapmamız gerekiyor biraz araştırdım passolig kartı diyor mesela türkiye macaristan maçında passolig kart zorunluluğu vardır. diyor ama lig...
  8. H

EA ve Üniversite hakkında genel bilgi

EA'da önerebileceğiniz bir bölüm ve o bölüm nerede okunur ilk 60k 50k falan ne önerebilirsiniz. Genel olarak bir bilgi ve tavisyeler için yazdım
  9. H

FiveM steam oynuyor gözükmüyor

arkadaşlar selam ben menüdeyim fivem menüsünde o zaman soruce base falan gözüküyor saat sayıyor ama eskiden sunucuyta girince steamde gözükürdü şuan sunucuya girince gidiyor yani saat kasmıyor ne yapmam lazım ve bende rtx 4060 i5 12400f sistem var 70 75 derecede çalışıyor ultra ayarlarla 90 fps...
  10. H

Yardım FiveM Cpu kullanımı sorunu

RTX 4060 İ5 12400F 32 GB RAM sisteme sahibim 1.5 senedir sadece bakım olarak temizleme yapıldı o kadar termal macun yenilemedim stok soğutucu var ve FiveM'de ilk aldığım zamanlara göre bilgisayarı şuan 1 sene sonra tekrar oynamaya başladım ve sıcaklıklar yüksek cpu kullanımı cpu sıcaklığı her...
  11. H

Eşit ağırlıkta ne okunur

Selam 11. sınıf öğrencisiyim malum mezuna bırakırsam başka müfredata maruz kalacağım ne yapacağımı da bilmiyorum sizce ne okumalıyım iktisad düşünüyorum sizce iyi yerlere gelebilir miyim ve eğer okuyan bilen varsa tecrübelerini önerilerinin paylaşırlarsa iyi olur ve mesela EA'da iktisad gibi...
  12. H

Türk Telekom Port sorunu

Selam ben TurkNet için dün başvuru açtım ve bu sabah Türk Telekom ekipleri geldi ve sinyal bırakamadılar dediler ki boş port yok ya birisinin iptal ettirmesi lazım ya da yeni port çekilmesi gerek dendi. Ama ben şu an aktif internet kullanıyorum nasıl böyle bir şey oluyor anlayamadım ne yapmam...
  13. H

Türknet geçiş süreci++

Selam ben kendim bilinmeyen bir firmaya ait özel sağlayıcı kurdular buraya onların internetini kullanıyorum ama o sadece kendilerine özel ve TurkNet'e geçeceğim VDSL 85 Mbps destekliyor gözüküyor ama bizim evimizde Türk Telekom Superonline vb. hani o evlerde olan kutular var ya dairede onlardan...
  14. H

Türknet ve Modem sorunları

Selamlar ben Everest EWR-301 eski marka bir modem kullanıyorum ve WAN 8 pinli port var duvara bağlı. Kisaca VDSL port yok ve benim VDSL 85 Mbps desteklediğini öğrendim. Altyapimin ve TurkNet'e geçeceğim. Elimde ki modem olmaz degil mi? Kullanamam ve hangi modem işimi görür. Bu hafta içinde...
  15. H

Kan tahlili herşeyi gösterir mi?

,,,,i,i,i
  16. H

CPU Kullanimi sorunu

Merhabalar Dying light 1 FC 25 gibi bazı oyunlarda CPU 85 100 arasi oluyor Kısaca bazı oyunlarda CPU Gpudan fazla oluyor. Dying Light 1 de vsync acikken cpu çok yüksek fpsi 120 100 e sabitlediğimde cpu düşüyor ama yine de gpu dan daha fazla oluyor bazı oyunlarda böyle niye anlayamadim sistem rtx...
  17. H

Oyunlarda cpu kullanımı yüksek

Merhabalar dying light 1 FC 25 gibi oyunlarda cpu kullanımım bazen gpu'nun ustunde takılıyor derecesi 60-70 derece arasında gpu derecesi ise 55-70 arasında seyrediyor Mesela dying light 1 de vsync açınca cpu kullanımı 85-100'den düşmüyor ama fps sabitlemeyi 100 yapınca cpu kullanımı düşüyor ama...
  18. H

Dying light silah yükseltmeleri

Merhabalar dying lighta 1e yeni başladım titan silah yükseltme geldi o 1000 dolar diyor onu satayımmı? Birde dying light oynarken cpu kullanımı gpudan daha yüksek oluyor niye böyle kare hızı sabitlemeyi 120 100 e alıyorum cpu düşüyor ama 120 100'e alınca oyun kasıyor gibi geliyor 165 vsync ile...
  19. H

Sistemimi nasıl ve kaç sene sonra yükseltmeliyim?

İ5 12400F,RTX 4060,32 GB RAM 3200 mhz DDR 4 anakart ve ram var sizce bu sistem kaç sene götürür ilk önce neyi değiştirmeliyim ve kaç sene sonra değiştirmeliyim sizce GTA VI gibi 2026 2027 2028 oyunlarını oynatırmı görüşleriniz neler ?
  20. H

Dying Light 1 hangisini almalıyım?

Herkese merhabalar şuanda dying light 1 indirimde standartı 3 buçuk dolar Dying Light Enhanced 10th Anniversary Edition Satın Alın Bu sürümü ise 5.85 dolar ne farkı var sizce ilk defa zombili bir hikayeli oyun oynayacağım bu arada.
Geri