Arama sonuçları: *

• Users: zalfo430
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

4 yıllık açık öğretim bölümü kazanmak kolay mı?

Şuan 2 yıllık üni okuyorum 2. Senesindeyim ama işten dolayı gidemiyorum askerlik ertelensin diye yarın geç kayıttan yks ye kayıt olacağım. 4 yıllık açıköğretime girmek zor mu hiç bilgim yok internetteki bilgilerde çok karışık yardım lazım. Ve sınav sonucu çıktığında kayıt nasıl yapılıyor?
  2. Z

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

KCD2 yi bir kaç gün önce bitirdim de epic de kütüphanede kcd1 de varmış beleşken almışım şimdi farkettim oynanır mı sizce 2. oyunu bitirmeye rağmen ?
  3. Z

Steam max 10 dolar oyun önerisi

Rust almıştım beğenmedim iade ettim max 10 dolara oyun önerisi lazım. Squad 10 dolar almaya değer mi?
  4. Z

Rust alınır mı ? 10dolara.

9-10 dolar arası bir fiyatta satılıyor sizce alınır mı arada sırada oynamak için? Daha ucuza alabileceğim bir yer varsa ordan da alabilirim steam hesabı olarak vb.
  5. Z

SSN WPC80 AROMASIZ PROTEIN TOZU ALINIR MI ?

Kod ile 824 tl ye geliyor alınır mı sizce? https://www.ssnsports.com.tr/ssn-sports-style-nutrition-raw-and-natural-wpc-80-protein-tozu-900-gram
  6. Z

Takas yapmaya değer mi ?

i5 12400f arc a750 pc ile rx6700xt 12 gb ve ryzen 5 5600 pc takas yapmayı düşünüyorum üste ne kadar vermem mantıklı olur sizce ? diğer parçalar klasik 16gb ram vesaire.
  7. Z

İşlemci mi ekran kartı mı değişeyim

İ5 12400f ve sparkle arc a750 var hangisini yükselteyim?
  8. Z

Paparadan gümüş alınır mı?

2-3k lık gümüş alsam yıl sonuna kadar kâr eder miyim yoksa sadece parayı mı korumuş olurum? (Paparadan)
  9. Z

4k ofis koltuğu önerisi

Bütçe 4k
  10. Z

İkinci el iPhone alacağım yardım

İkinci el max 10k bütçeyle iphone bakıyorum annem için. Şuan iphone 11, Xr ve düz X e bakıyorum alırken neye dikkat etmeliyim? Elden almayı düşünüyorum ama param güvende ile de alabilirim. Yenilenmiş almayı pek düşünmüyorum.
  11. Z

IPhone 11 ekran onarımı kaç tl tutar?

İkinci el iphone 11 buldum 8k tl ye elden anlaştık ancak ekranda hafif bir kırık var ve pil sağlığı 76. Telefonu alıp ekranı yaptırsam kaça gelir bana ? Link aşağıda. https://shbd.io/s/iwm9KawG
  12. Z

DXracer koltuk alınır mı

https://www.vivense.com/adore-dxracer-profesyonel-pc-oyun-koltugu---dx-oh-sj28-no-1-modeli.html 3000 tl ye ikinci el 6 ay kullanılmış buldum alınır mı?
  13. Z

Max 3.5K koltuk önerisi

Temiz ikinci el veya sıfır ofis koltuğu arıyorum önerisi olan var mıdır ?
  14. Z

Modem wifi sinyali yetersiz

keenetic omni dsl den keenetic hopper dsl e geçtim hala wifi sinyali istediğim gibi değil 3-4 duvar arasından iyi çekmiyor diğer routerda 4 antenli tendanın orta seviye modemi ne yapabilirim?
  15. Z

Keenetic Uzun Menzilli Modem Arıyorum

Keenetic marka uzun menzili olan bir modem arıyorum. 75 mbps vdsl2 kullanıyorum bu yüzden DSL girişi şart. Hangi modeli önerirsiniz ? Bütçe 2000-2999 arası. not: şuan keenetic omni DSL kullanıyorum modem iyi fakat menzili kısa uzak yerlerde çekim gücü düşük.
  16. Z

Askerlik hakkında yardım

Selamlar şuanda 8yıl 6ay ertelenmiş sürem var üniversite dolayısıyla fakat ertelemeyi bozdurup bir an önce askere gitmek istesem beni ne zaman alırlar ? 12 haziran da alınıyormuş diye gördüm de konu hakkında pek bilgim yok. Hedefim bir an önce askerliği yapıp ocak/şubat 2026 da gelmek şu an...
  17. Z

Obs sarı çerçeve sorunu

Obs ile kick de lol yayını açıyorum yayında sorun yok ama kendi ekranımda köşelerde sarı çerçeve oluyor onu kapatma ayarı var mı?
  18. Z

2k bütçe klavye önerisi

Yüksek performanslı gaming klavye arıyorum red switch tercihim ne önerirsiniz?
  19. Z

DSL kablosu yenilenmesine rağmen internet düzelmedi

TTNET kullanıyorum modemimde DSL çalışmıyordu bu sabah ekipler gelmiş DSL kablosunu yenilemişler eve geldiğimde hız testi yaptım ve hat değerlerine baktığımda sonuçlar normaldi sıkıntı yoktu. Kablolar dağınıktı etrafı düzeltmek için DSL kablosunu modemden çıkardım, düzenledikten sonra tekrar...
  20. Z

Keenetic Omni DSL alınır mı ?

Şu anda kullandığım modem bu: https://www.akakce.com/modem/en-ucu...-super-vdsl-profil-35b-fiyati,1204873452.html Bu modelden Keenetic Omni DSL'e geçilir mi hat değerlerimi iyileştirir mi? Ve son olarak SQM ve OpenWrt desteği bulunuyor mu? 1745165435...
Geri