Arama sonuçları: *

• Users: Wheleader
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Windows 10 enterprise LTSC sürümü hakkında

Şuanda düşük özelliklere sahip bir sistem kullanıyorum Malum windows 10 11 gibi sürümler güzel bir sistem istiyor Zaten yakında yeni sistem alacağım ama şuanlık windows 10 enterprise LTSC sürümünü kullanmak istiyorum daha güzel performans vereceğini düşündüğümden dolayı ben bilgisayarıma...
  2. W

Çözüldü✓ Apu Sisteme sonradan Ekran kartı takabilirmiyim

Apu sistem almayı düşünüyorum bütce kısıtlı olduğundan dolayı. Daha Sonradan ben bu sisteme ekran kartı Takabilirmiyim? Daha Sonradan Takmayı Düşünüyorum Özellikleri Aşşağıya Bırakıyorum Birde Bunun yanında bu Anakarta En yüksen AMD hangi ekran kartını takabilirim Darboğaz seviyesinin en düşük...
  3. W

Çözüldü✓ 1050 1060 ekran kartları win10 11 driver desteklimidir?

gtx 1050 1060 gibi ekran kartları windows 10 11 gibi sürümlerde ekran kartı driver desteği bulunuyormu?
  4. W

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu sistem darboğaz yaparmı?

( işlemci: İ5 4460 Ekran kartı: Rx 5600 XT AMD Anakart: H81M-E33 MSI Ram: 8x2 16gb Power: 600Wat ) Birde bu anakarta darboğaz yapsa bile işlemcisini veya ekran kartını daha güçlü taksak hangi ekran kartı veya işlemciyi destekler maximum?
  5. W

RX500 serisi ekran kartları VGA giriş çıkışlımıdır yoksa HDMİ mi?

RX500 serisi ekran kartları VGA giriş çıkışlımıdır yoksa HDMİ mıdır? şuanki kullandığım monitör de VGA GİRİŞİ BULUNUYOR
  6. W

Çözüldü✓ RX580 mi yoksa GTX1050Tİ mi?

Merhabalar yakın dönemde bir 2.el sistem alacağım o sistemdede valorant oynamayı düşünüyorum ancak amd ile nnvidia arasında kaldım RX580 8GB lı bir sistemmi almalıyım yoksa GTX1050Tİ 4GB mı almalıyım henüz 1050Tİ nin 8 GBsini bulamadım. hangisinde daha rahat daha yüksek fps alırım birde iki...
  7. W

Çözüldü✓ RX 500 Serisi Hakkında

Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda bir sistem alacağım ve bu sistemde RX570 veya RX580 8gblık bir ekran kartlı sistem olucak o sistemde valorant oynamayı düşünüyorum ancak ufak takıntım var RX570 veya rx580 kullanan biri cevaplarsa sevinirim. Takıntım şudurki RX500 serisi ekran kartları yeni bir...
Geri