Arama sonuçları: *

• Users: ozturkanil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozturkanil

5K Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Bu 3 kulaklık arasında karar veremiyorum sehirler arası yolculuk yapıyorum bol bol. Ne kadar uyguna düzgün kulaklık alabilirsem o kadar iyidir çünkü öğrenciyim bu üçü arasında kaldım. 5K bütçem var Samsung Buds 3 Pro'yu sarı siteden 5K civarına bulurum sizce hangisi yoksa baska öneriniz var mı...
  2. ozturkanil

Samsung Buds 3 FE mi yoksa Buds 3 mü almalıyım?

Kulak içi kulaklık almak istiyorum sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum ve lazım olduğunu düşünüyorum. Samsung telefon kullanıyorum. Samsung Buds 3 FE ve Buds 3 arasında kaldım. Buds 3 galiba daha iyi fakat ben silikonlu istiyorum kulağım daha rahat ediyor silikonluda. Sizce Buds 3 FE alınır mı...
  3. ozturkanil

İki farklı platformdan GTA 5 oynamak

Hem Steam'de hem Epic Games'te GTA 5'e sahibim fakat kardeşim kendi bilgisayarından Epic Games aracılığı ile oynarken ben Steam'den indirdiğim oyunu oynayamıyorum. Rockstar Games uygulamasına girerkende farklı hesaplar kullanıyoruz fakat o oyuna girince beni atıyor ben girince onu atıyor. Daha...
  4. ozturkanil

Simcity tüm kaynaklarım fazlasıyla yeterli olmasına rağmen simler mutlu değil

Tüm kaynaklarim fazlasiyla tam yollarim duzgun ama neden uyarı veriyor?
  5. ozturkanil

Kardeşime Family Link yükleyemiyorum

Kardeşime Family Link yuklemem lazım. Önceden vardı kaldırmıştık. Ama hata veriyor yapamıyorum.
  6. ozturkanil

Yandex tod kampanyasına katılamıyorum

Kampanyaya katılmaya çalışırken numaramı yazıyorum 6 haneli kod geliyor onu da yazıyorum ve bana böyle uyarı veriyor önceden başka kampanyaya katılanlar bu kampanyaya katılamıyor mu?
  7. ozturkanil

Kask önerisi alabilir miyim

LS2 STROBE 2 MT HELMETS GENESIS LS2 STREAM 2 MT HELMETS STINGER 2 Bu kasklar arasında kaldım. Motorum 50CC ama yükseltme ihtimalim var. Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Ece22.06 ve dot sertifikasi olmasi benim için önemli. Güneş gözlüğüde olursa iyi olur.
  8. ozturkanil

4-5K arasi kask önerisi

50lik motorum var kask almam lazim 4-5k arası kask önerisi LS2 Strobe 2 düşünüyorum. ECE22.06 ve DOT sertifikasi olmasi benim icin önemli
  9. ozturkanil

Ehliyetim yok şehiriçi kullanımlık arora zr2 almayı planlıyorum nasıldır sizce

Ehliyetim yok şehir içi kullanmak için arora zr2 almayı planlıyorum nasıldır sizce?
  10. ozturkanil

Çözüldü✓ Samsung Buds 2 mi Buds 3 mü almalıyım? Bütçe 3K

Samsung telefon kullanıyorum kulak içi kulaklık almak istiyorum. 3K civarı bütçem var, Samsung Buds 2 mi alayım yoksa Buds 3 mü? Yoksa o fiyata daha iyi bir öneriniz var mı?
  11. ozturkanil

Garanti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus kampanyasına katilsak sorun olur mu

Garanti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus veriyor katilsak bir sorun olur mu
  12. ozturkanil

200 tl karşılığında istanbul karta 250 tl atılır (pazarlık var)

Vodafone payde cüzdan parasi var ve sadece istanbul karta veya vodafone faturasında kullanılıyor ben ikisinide kullanamıyorum nakit 200 verene 250 tl bakiye atarım
  13. ozturkanil

Vodafone pay cüzdandaki parayı nasıl çekeceğim

Kampanya ile vodofone payden 250 tl kazandim ama cüzdana yatti ve parayi kullanamıyorum vodafoneli bile degilim bu parayi nasil kullanacagim
  14. ozturkanil

Termos Seçmeme Yardım Edin Stanley Go Quick Flip 1.06L vs Thermos JOS-750

Kütüphaneye gidiyorum yani YKS çalıştığım için ders çalışacağım şehir dışına çıkıyorum yanımda soğuk ve sıcak içeceğimi taşıyacağım. Sizce hangi termosu almalıyım veyahut da başka bir öneriniz var mı ama bunlara benzeyen. https://ty.gl/uysolhkb21q4p (Orjinal midir bilemedim ucuz biraz indirimde...
  15. ozturkanil

Stanley Go Quick Flip 1L vs Thermos JNL-600 vs Thermos JOS-750 hangisini almalıyım?

Kütüphaneye gidiyorum yani YKS çalıştığım için ders çalışacağım şehir dışına çıkıyorum yanımda soğuk ve sıcak içeceğimi taşıyacağım. Sizce hangi termosu almalıyım veyahut da başka bir öneriniz var mı ama bunlara benzeyen...
  16. ozturkanil

Termos seçenekleri arasında karar veremiyorum hangisini almalıyım?

Hem sıcak hem soğuk kullanım için hangisi almalıyım hem yks çalışıyorum kütüphaneye falan gidiyorum hemde çok sık şehir dışına çıkıyorum. Bunlardan hangisi veyahutta başka öneriniz var mı...
  17. ozturkanil

Ape Ryder Buffalo-F vs RKS RD5 La Rose hangisi?

Ape ryder buffalo-F vs RKS RD5 la rose hangisi? Bu ikisi arasında kaldım.
  18. ozturkanil

CHP ÖN SEÇİM İLE İLGİLİ

CHP ön secimde isim soyisim numara istiyorlar versek bir sey gelir mi basimiza
  19. ozturkanil

Usb portlu kulaklık standi önerisi

Tum urunler kablosuz lakin dongelleri takinca laptopta usb portu kalmiyor yenide kulaklik aldim onun icin beyaz bir usb port cogalticili kulaklik standi önerisi olan var mi
  20. ozturkanil

Amazon kulaklik iade yardım

Amazondan Steelseries Arctis Nova 5X Beyaz kulaklık aldım sol kulak pedi sararmis ve bariz lekeli geldi açılmamış paketti iade edeceğim satici kabul etti fakat kac gün sürer iade ayni ürün zamlanmadan bir daha almam lazim
Geri