Arama sonuçları: *

• Users: nowly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

PC kaça satabilirim ?

Beyler selam. Elimde RTX 4070 SUPER + İNTEL İ7-13700 lü bir sistem var. SSD Lexar 1tb, Anakart AS-ROCK b760 , 32 GB ram var. En iyi kaça elimden çıkarabilirim?
  2. N

Masaüstü satıp Laptop alacağım

Beyler selam. Elimde RTX 4070 SUPER + İNTEL İ7-13700 lü bir sistem var. SSD Lexar 1tb, Anakart AS-ROCK b760 , 32 GB ram var. En iyi kaça elimden çıkarabilirim?
  3. N

Fornite crash bug ( Komple bilgisayar gidiyor)

Arkadaşlar normal oynuyorum ve arkadan birşeye bakıcakken windows tuşuna basıyorum ve oyun çöktü gitti alt tab fln hiç bir şey atılmıyor bilgisayarım da iyi 4070 Super ve i7-13700 var her crashlendiginde maalesef pcyi fişten çekmek durumunda kalıyorum
  4. N

Windows 24H2 den 23H2 ye düşürmek

Arkadaşlar 24H2 güncellemesinde baya bir bug var 23H2 ye downgradelemek istiyorum. Herhangi bir dosyam silinicek mi yoksa format gibi mi olucak yeniden mi indirmem gerekicek herşeyi?-
  5. N

Windows Activitation Sorunu

Arkadaşlar yeni bir update gelmişti bugün ve güncelledikten sonra olana bakın
  6. N

Pc yi açtığımda gelen ses

Arkadaşlar pc yi açtığımda garip bir ses geliyor ve yaklaşık 2 dk pc çalıştıktan sonra ses gidiyor sebebi nedir?
  7. N

Valorant Ping Sorunu

arkadaşlar kaç gündür bu böyle kaldı internetim kötü ama bu kadar da degil. nasıl düzeltebilirim? 1727801477 Bu arada wifi adaptor dongle ile oynuyorum modemimizi yanlış taktıklarından dolayı başka yere taşıyamıyorum ve o kadar uzunlukta ethernet kablosu bulamam.
  8. N

Steam indirme bugu ( deliricem)

Arkadaşlar kaç gündür CS2 yi 10 GB ye geldiğinde kapatıyorum ama sonraki gun açtığımda tüm progress gitmiş oluyor ve yeniden 0 dan başlıyor
  9. N

Kasanın üstünü temizlemek

Arkadaşlar pc yeni sadece dışı tozlanmış ıslak mendil mi kullanayım yoksa başka bir bez mi
  10. N

Pc açılırken ve çalışmaya devam ederken gelen yüksek cızırtılı ses

Merhaba. Bilgisayarı yeni aldım. Bazen bilgisayarı açtığımda sanki fanlar bi yere takılmış gibi bir ses geliyor. Aç/kapa bile yapmadan restart attığımda düzeliyor. Psu falan mı bozuldu acaba
  11. N

PC Açılıyorken Fandan Gelen Cızırtı Nedeni Nedir?

Pc yi açtığım gibi cızırtı sesi geliyor pc yi kapatıp yeniden açtığımda duzeliyor
  12. N

1920x1080 monitorde 1920x1440

Merhaba Gamelooptan pubg mobile tablet görünümü vermek için 1920x1440 yaptım 1080p monitorde herhangi bir problem çıkabilir mi?
  13. N

Lenovo LOQ3 Drop sorunu

Arkadaşım yaklaşık 2 ay önce Lenovo LOQ3 Rtx 4060 + i7-13650HX bir laptop aldı ve şuan minecraft ve valorant gibi oyunlarda fps drop yaşıyor fps aniden düşüp geliyor sorunu nededir(ekrankartı ve işlemci sıcaklıkları normal)
  14. N

Valorant için Aimlabs rutini

Agalar valorant için güzel önereceğiniz playlistler varsa yazsın oyuna yeni başladım bronz 3 üm
  15. N

Göz kızarıklığı nasıl geçer

Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim
  16. N

Emülatör problemi / Fps drop

Merhaba. Sistem özelliklerim rtx 4070 super ve i7-13700 olsa bile bir yere düşerken efsane drop yaşanıyor ve hd kalitede 60 fps i geçmiyor lütfen yardım edin.
  17. N

NoName markalar iyi midir?

Merhaba Anakart-ASRock RAM-Crucial SSD-Lexar Power Supply-Xigmatek Bu parçaları bu markalardan aldım ki daha iyi fiyata i7-13700+RTX 4070 Super yapabiliyim diye sizce mantıklı mı yoksa hata mı yaptım?
  18. N

Çözüldü✓ RTX 4070 Super Sıcaklık Sorunu

Merhaba. Attığım fotoda hiç bir arkaplan programı vs. açık değil ama 45 dereceyi görüyor. Bilgisayar yeni yani tozlanma problemi olamaz. Odam da normalin bi tık üstü sıcaklıkta. Eğer bu bir sorunsa lütfen yardım edin. İşlemci i7-13700.
  19. N

TOPLAMA SISTEM PUANLAMA

i7-13700 (5.2 ghz 30 mb) ASRock b760m-h2/m2 DeepCool Gammax AG400 BK ARGB CPU Cooler DDR5 Crucial 16 gb 4800 Mhz x2 MSI GeForce RTX 4070 SUPER Ventus 2X 12G OC M2 SSD Lexar NM620 1 TB NVMe PCle 2280 Rampage SLIDER Mesh Computer Case Xigmatek EN49356 ODIN O700W Power Supply Rampage DROP DR27R40C...
  20. N

EN AZ 240 HZ VE 2K YA ÇIKABİLEN MONİTÖR

10k gibi bir bütçem var renkleri fena olmayan en az 240 hz 1 ms ve ghosting problemi yaşatmayan bir monitör istiyorum
Geri