Arama sonuçları: *

• Users: QueXy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QueXy

Çözüldü✓ r5 7500f li bir sistem aldım nasıl bir soğutucu almalıyım ?

kule tipi mi sıvı soğutmamı veya hangi soğutucu işlemciyi soğuk tutar bütçe 1.5 2k
  2. QueXy

Çözüldü✓ 37k bütçeye sistem önerisi lütfen aklımda bir tane var fakat kararsızım

https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Aklımdaki sistem bu kararsız kaldım bu fiayata daha iyisini bulabilir miyim diye sorayım dedim
  3. QueXy

Çözüldü✓ Bugün Sistem Alıcam 35k Bütçem Var Amd Ekran Kartı Olsun

35k bütçem var her oyunu ultra ayarlarda 60 100 fps üstü açıcak bir sistem arıyorum bildiğiniz bi sistem varsa bütçemi aşmıycak şekilde önerirseniz sevinirim
  4. QueXy

Çözüldü✓ 35k bütçe full amd her oyunu oynatan bilgisayar lazım

selamlar ben gaming gecesinden sistem almayı düşünüyorum güzel bir sistem gelirse gelmez ise sitelerden bulabileceğim bütçeme uygun her oyunu rahat açan bir sistem arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
  5. QueXy

Çözüldü✓ 15 ağustos'da hazır sistem alıcam 30k bütçem var ama 35k da olabilir

kasmıycak bir sistem olsun ve birde ekran kartının 8 gb vram olmasını istemiyorum önerdiğiniz bir sistem varsa atarsanız çok sevinirim
  6. QueXy

Çözüldü✓ 30k bütçem var açıklama kısmına istediklerimi yazıcam hazır sistem hakkında

30k bütçem var ve 30k ya tam olarak gta 6 yı açabilecek sistem yok çok arada kaldığım bir bütçe mesela bütçeme yeten nvidia için 4060 ti 8gb li sistemler var 4060 8gb li sistemler var amd tarafında ise 30k ya 1 ay öncesine kadar 7800xt li sistem bulmuşken şuan 30k bütçeye zar zor 7600xt li...
  7. QueXy

Çözüldü✓ Bütçem tam 30k ve yayıncı değilim bana fps i dert etmeyeceğim bir sistem lazım

30k bütçem var ve dediğim gibi yayıncı değilim rdr, god of war, gta, last of us gibi oyunlarda zorlanmasını istemiyorum bir tane oyun gördüğümde sistem gereksinimine bakmadan o sistemle her oyunu kasma donma olmadan oynamak istiyorum kısacası fps i dert etmek istemeyeceğim 30k bütçe ile bir...
  8. QueXy

Çözüldü✓ Hazır sistemde 8gb mı 16gb mı vram alınmalı bütçe 30k

Şimdi amd ekran kartı olan 7600xt 16gb vram e sahip ama 4060 veya 4060 ti 8gb vram e sahip sizce ikisi arasından hangisi alınır 4060 ın 8gb olanından örnek verdim çünkü 16gb olan hazır sistemler bütçemi aşıyor
  9. QueXy

Çözüldü✓ Telefonda sol alttaki 123 kısmı hesap makinesi gibi oldu

Klavye böyle oldu yardım edinn
  10. QueXy

34 35k ya sistem bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim

34k bütçem var hazır sistem önerir misiniz amd ekran kartlı olsa daha iyi olur ....nvidia da olur
  11. QueXy

Çözüldü✓ Ağustos sonu gibi hazır sistem alıcam sistem bileşenleri ne olmalı bütçe 32k

fps i sorun etmeden tüm oyunları oynamak istiyorum 1080p orta yada yüksek ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim
  12. QueXy

DDR5 hazır sistem almak mı ddr4 mü çünkü ddr5 alırsam bütçemi aşıyor bütçem 30k

30k bütçem var aklımda sistem var birkaç tane fakat ddr5 olmadığı için emin olamıyorum en fazla 32k ya çıkarabilirim bütçemi hem ddr4 hemde ddr5 bütçeme uygun hazır sistem arıyorum amd ekran kartlı olursa daha iyi olur lütfen yardımcı olun he birde çok acil değil sistemi ağustos ayında alıcam ön...
  13. QueXy

Bios update yaparken elektrik gitme oranı yüksek mi ??

bios update yapacağım fakat elektrikler gider mi diye aklmda soru kaldı tedirgin oldum yardımcı olur musunuz ???
  14. QueXy

DDR5 hazır sistem almayı düşünüyorum amd ekran kartlı 30k bütçe

DDR5 hazır sistem almayı düşünüyorum amd ekran kartlı 30k bütçem var sizin elinizde önerdiğiniz sistemler varsa atarsanız link olarak sevinirim
  15. QueXy

Çözüldü✓ monitörüm northbayou f80 ile uyumlu mu ????

Monitörüm kavisli 23.5 inş 144 hz 4ms bir monitör alt taraf linkini atıyorum bu monitöre herhangi bir monitör kolu tutacağı her neyse monitöre uygun havada tutacak bir şey lazım yardımcı olursanız sevinirim https://www.epey.com/monitor/samsung-lc24rg50fzrxuf-c24rg5.html
  16. QueXy

Eski pcdeki ssdyi yeni pcmetaksambilgiler ve ordaolan oyunlar direk aktarılırmı?

eski pc deki ssd yi yeni pc ye takarsam bilgiler ve oyunlar aktarılırmı ??
  17. QueXy

Çözüldü✓ 4060 ti 8gb li hazır sistemmi yoksa rx 7700 xt 12 gb lı hazır sistem mi ?

4060 ti lı sistemle rx 7700 12 gb lı sistem arasında biraz fiyat farkı var ama sıkıntı değil hangisi daha uzun yıl bana yeter ve hangisi daha iyi performans verir onun cevabını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  18. QueXy

Çözüldü✓ Rx 7700 XT 12GB Ryzen 5 5600 mpk işlemci darboğaz yapar mı güzel sistem mi ???

Rx 7700 XT 12GB Ryzen 5 5600 mpk işlemci darboğaz yapar mı güzel sistem mi + 32 gb ram var ve anakart MSİ b450m
Geri