Arama sonuçları: *

• Users: Lolita
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lolita

Bina internet kutusu ne zaman takarlar?

Merhaba, binaya turuncu fiber kablolar çekilmiş durumda ancak binaya internet kutusu takılması gerekiyor. Geçen günlerde keşif ekibi gelip sinyal var diyip gitmişler, ne zaman takılır?
  2. Lolita

SSD saçma bir yer sorunu

Merhabalar, bilgisayarımı açtığım sırada genelde 20 GB gibi bir boş alanım oluyor. Ancak bazen açtığımda 6 GB, 8 GB gibi bir anda kendi kendine azalmalar meydana geliyor. Ek olarak bir oyun vesaire yüklemiyorum, bunun sebebi ne olabilir? Çok gıcık oluyorum bu duruma, 1 ay sonra yeni...
  3. Lolita

35 40 bin arası sistem.

Merhaba, 35 40 bin arasına Ağustos ayında bir sistem toplayacağım ama çoğu yerde 4070 iki fanlı versiyonu görüyorum. 4060TI 16 gb üç fanlı versiyonunu almayı düşündüm bir ara ama şu an 4070 alacağım gibi. Sizin önerileriniz nedir? 2 tb SSD ve kule tipi soğutucu şart. 1720747392 Ayrıca bu bütçeye...
  4. Lolita

R5 1600 AF 80 85 derece

Merhaba, stok fan R5 1600 AF bir sistemim var ve ekran kartı olarak gtx 1650, 16 gb ram A320 pro anakartım bulunuyor. Ağustos ayına kadar idare etmek istiyorum bu ısıların bir zararı var mı? Çok korkuyorum, günde 5 6 saat kullanımda sorun çıkartır mı sizce?
  5. Lolita

Çözüldü✓ R5 1600 AF 80 85 derece

Merhaba, stok fan R5 1600 AF bir sistemim var ve ekran kartı olarak gtx 1650, 16 gb ram A320 pro anakartım bulunuyor. Ağustos ayına kadar idare etmek istiyorum bu ısıların bir zararı var mı? Çok korkuyorum, günde 5 6 saat kullanımda sorun çıkartır mı sizce?
  6. Lolita

35.000 sistem önerisi

Merhabalar, 1 veya 2 ay sonra güzel bir sistem toplamak istiyorum ancak 2 TB ssd olması benim için şart durumda ve ekran kartı 4060TI olursa mükemmel olur. Ekran kartının 70 derece ve üstüne çıkmasını istemiyorum, az ısınan bir sistem önerebilir misiniz bu konuda bir takıntım var çünkü.
Geri