Arama sonuçları: *

• Users: Ahwehota
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ahwehota

Shein üzerinden hediyelik eşya

Merhaba arkadaşlar. Öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilerim için hediye olarak mp3 tarzı ilgilerini çekecek şeyler arıyorum. Çok pahalı olmaması birden fazla öğrenciye almayı düşündüğüm için benim için önemli. Shein üzerinden mp3 çalarları gördüm. Fiyat olarak çok mantıklı ancak forumda bataryalı...
  2. Ahwehota

Başlangıç gitarı önerisi

Merhaba arkadaşlar. Hobi olarak gitar çalmak istiyorum. Yeni başlayacağım için ve devam edip etmeyeceğimi bilmediğim için çok fazla para harcamak istemiyorum. Ama bir yandan da şuan görev yaptığım okulda kaliteli olmayan bir gitar ile çalışıyorum arada ve sesi kötü olduğu için devam etme isteği...
  3. Ahwehota

Laptoplar arasındaki fark

Merhaba arkadaşlar. Okul müdürümüz evrak işleri ve kardeşinin KPSS hazırlığında kullanmak için bir laptop önerisi istedi benden. Aklımda Lenovo İdeapad Slim 3 modeli vardı. Bu işleri rahatlıkla yürütebilecek bir laptop gibi görünüyor. Ancak Hepsiburada üzerinde 3 farklı model buldum ve neredeyse...
  4. Ahwehota

Oyun depolaması için SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda hali hazırda 1 TB M2 SSD kullanıyorum. Hem kullandığım programlar hem de dosyalarım biraz fazla yer kaplıyor. Günümüz oyunları da bildiğiniz gibi boyut olarak çok üst düzey olmaya başladılar. bu sebeple fiyat-performans olan bir SSD arıyorum. Hız değerleri...
  5. Ahwehota

Okul için all in one pc önerisi

Arkadaşlar iyi günler. Okuldaki müdür odası için bir all in one pc almak istiyoruz. 30 bin TL'ye kadar çıkabilecek bir bütçemiz var. Önceliğimiz uzun süre dayanması. Buna uygun bir pc önerir misiniz?
  6. Ahwehota

Akım Korumalı Regülatör Priz Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum sokakta ana hatta yıldırım düşmesi sebebiyle elektriklerde sürekli dalgalanma ve kesilme oluyor. Evde kullandığım buzdolabı ve televizyon için akım korumalı priz arıyorum. Dalgalanmadan dolayı prizde regülatör bulunursa çok daha iyi olur. TV ünitesinde üçlü...
Geri