Arama sonuçları: *

• Users: beozcann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

MONİTÖRU AYAKSIZ KULLANMAK

Merhaba arkadaşlar monitörlerimin ayaklarının verdiği rahatsızlıktan kaynaklı ayakları söküp duvara yaslayarak kullanmaya karar verdim. Uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı acaba? (Masam duvara sabit olduğu için monitör standı kullanamıyorum) İyi forumlar.
  2. B

3-4 Bin arası 2. monitör önerisi

Merhaba, iyi forumlar. Video editörlüğü yapıyorum (alacağım monitörün renklerinin çok da kötü olmaması lazım). 3-4k arası 2. Monitör almayı düşünüyorum önerileriniz var mıdır? IPS kullanıyorum
  3. B

ASUS DSL-AC51 İnternet Kopma Sorunu

Selamlar, 4 Yıldır ASUS ASL-AC51 modem kullanmaktayım. Son 4-5 aydır sadece wifi kısmında problemler yaşamaktayım. Kablolu olarak kullanımımda internetimde herhangi bir kopma veya başka bir sorun yaşamıyorum. Fakat evdeki televizyondan tutun eski bir tabletine kadar bütün wifi olan cihazlarımda...
  4. B

SIKIŞMIŞ PİKSEL ZAMANLA ÇOĞALIR MI?

Merhabalar dün aldığım Lenovo Legion r25İ-30 Monitörümde 1 adet sıkışmış piksel var. Bütün bir piksel olarak değil de, sadece siyah ekranda bir pikselin 3'te birinde yeşil ışık yanıyor. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. Hepsiburada üzerinden aldım. Sizce değişim yapmam gerekiyor mu yoksa...
Geri