Arama sonuçları: *

1. Aatroxhimself

Bilgisayarımı satıyorum fiyatı ne olmalı?

Sahibinden'e ilan açmayı planlıyorum fiyata ne yazmalıyım sizce? İşlemci: Intel Core i5-14400F Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Ekran kartı: ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: XPG LANCER RGB (2x16) 32GB 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Depolama: KC3000 2 TB...
  2. Aatroxhimself

Yardım Bilgisayarımı upgrade etmeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum (GOAT V4)

Merhaba, PCH Goat v4 satın aldım fakat acele etmeden ufak ufak yükseltmeler yapmak istiyorum PCH GOAT V4 Parçaları; İşlemciden pek memnun değilim daha iyi performans istiyorum. (Valorant, LOL gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda) Ram olarak minimum 32 GB olmalı. Mümkünse f/p bi m2 gen4 SSD...
  3. Aatroxhimself

Çözüldü✓ North Bayou NB F80 - MSI G274QPX Monitöre Uymuyor Ne Yapabilirim?

Merhabalar, MSI G274QPX Monitörüm var ve bildiğim kadarıyla monitörün 75 x 75 VESA desteği bulunuyor bundan dolayı bende çok fazla iyi değerlendirme almış olduğu için North Bayou NB F80 satın aldım bugün geldi. Montajlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam olmadı biraz araştırdıktan sonrasında tam...
  4. Aatroxhimself

QHD (2K) 160Hz üstü IPS fiyat performans monitör tavsiyesi

Merhaba, Goat V4 sistem satın aldım şu anda tek eksiğim monitör ve klavye fakat bütçe kalmadı maalesef bana ghosting vs gibi can sıkacak olaylar yaşatmayacak QHD ve 160Hz üstü IPS panel monitör önerebilir misiniz fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi benim için teşekkürler 👏🏻
Geri