Arama sonuçları: *

1. Arifışık

Warband asker desteği gelmiyor.

Selamlar, warbandda ordumun sayısı daha fazla olmasına rağmen asker desteği gelmiyor savaşlarda zaten en fazla 150 asker olduğunu biliyorum. Ama benim 100 askerim var müttefikimin ise 150 ama nedense asker sayısı azalmaya başlayınca 1-2 kere ya destek geliyor ya gelmiyor. Oysa rakibe sürekli...
  2. Arifışık

GeForce Now mikrofon erişimini açamıyorum

Merhabalar, daha önce GeForce Now ile oyun oynarken windows ayarlarından mikrofon erişimini kapattım. Ve kapatırken butona basarak kapatmıştım, açmaya çalışırken ise ne buton var ne başka bir şey, uygulamaya sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıkladığımda bile bunla alakalı bir şey yok. Uygulama...
  3. Arifışık

Cat6 veya Cat7 ethernet kablosu ve ethernet to type c öneriniz lazım.

Merhabalar, hesabımda pek çok kez sorduğum bu konu artık sonuca varmalı diye düşündüm. İlk başta wifi sinyal güçlendirici almayı düşündüm fakat ping büyük bir sorun teşkil ediyor. Bende ethernet kablosu almayı düşündüm. Laptopumda ethernet girişi bulunmadığından ''ethernet to type c'' isimli...
  4. Arifışık

Galatasaray 2020-2021 formasını nereden satın alabilirim?

Merhabalar, başlıkta da gördüğünüz gibi Galatasaray forması almak istiyorum fakat ne internette ne de instagram da bulamadım. Bulduklarımda da istediğim futbolcu yoktu, ya arkası boş olacak ya da 83 Gedson Fernandes olacak. Orijinal olmasına gerek yok.
  5. Arifışık

Ethernet kablosu yerine Wi-fi sinyal güçlendirici kullanırsam ne olur?

Merhabalar, odam modemden uzak olduğu için önce ethernet kablosu çekmek istemiştim fakat koridordan geçirmek zorunda olduğumdan ve odama kadar getirdiğim ethernet kablosunu ''ethernet to type-c'' cihazı olmadan laptopuma bağlamam mümkün değil. Çünkü laptopumda ethernet girişi bulunmuyor. Bende...
  6. Arifışık

Ethernet dönüştürücüsü önerisi

Ethernet dönüştürücüsü almak istiyorum, fakat ucunun type-c olması gerekiyor. Bütçem 300-450 arası.
Geri