Arama sonuçları: *

• Users: wanysensei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Microsoft Store tam ekran yapamıyorum - Yardım

Microsoft Store'dan FNAF 4 indirdim ve tam ekran olmuyor. Kısayollar ve çözişünürlük ayarları e yaramıyor ne yapmam lazım?
  2. W

Ekran numaralandırması nasıl değiştirilir? Yardım lütfen

4060'a HDMI ve DisplayPort'la 2 ekran bağlı. Yan monitör Displayle bağlı olduğundan düşünüyorum 1. monitör olarak algılıyor bunu nasıl değiştiririm?
  3. W

microsoft kullanıcı deneyimi menüsünde neleri açmalıyım?

rufusun bu menüsünü böyle bırakmalı mıyım?
  4. W

''işletilen sistemin donanımı resmi üretici özellikleri dışındadır'' nedir?

az önce Gigabyte'ın easytune uygulamasını ilk kez açtım ve bu yazı çıktı ne anlama geliyor?
  5. W

Bi sistem buldum iyi midir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/464703/mc-super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?utm_campaign=mc-super&utm_source=youtube&utm_medium=mc-super sistem bu iyi mi? yetmeyen/kötü parçası varsa hangisi ve hangi...
  6. W

Çözüldü✓ Düzgün bir keyboard için kaç K'ya çıkmam lazım? ve tabi ki öneriler.

düzgün bir mekanik klavyede kaç kya kadar çıkmam lazım? Tanınır bir switchli, wired, %65 boyutlarında bir klavye lazım; kasa malzemesinin kalitesi iyi ve low profile olsa daha iyi olur tabi fakat çok uçmak istemiyorum bu kriterlere uygun bildiğiniz bir klavye var mıdır?
  7. W

ConnectGame'den mouse almayı düşünüyorum almalı mıyım?

Alacağım mouse bu (https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket) forumlarda çok fazla yermişler siteyi. Zaten bu konuyu site hakkında olumlu yorumu olan var mı diye merak ettiğimden açtım. yorumlarınızı bekliyorum.
  8. W

Çözüldü✓ 1500 TL civarı Claw Grip mouse önerisi lazım

Selamlar. Bütçem başlıkta gördüğünüz gibi 1500 TL civarı, bu civarlarda güzel bi Claw Grip bir mouse arıyorum el ölçüm 20x10. Rahat reflex verebilmem ve wireless olması yeterli benim için fakat, pilli ile bataryalı arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri