Arama sonuçları: *

1. D

Uygun fiyat SSD satılık

Beyler gaming gen tr den sistem aldım içinde 512 GB SSD ile geliyor adata levend modeli isteyene uyguna veririm ben 1 TB aldım kullanmadan satıyorum
  2. D

F/p işlemci soğutucu

Bütçe 2000 TL'ye kadar işlemci soğutucu önerisi olan var mı suanlik 5 5600 ü sogutacagim ama ileri dönük olsun istiyorum
  3. D

Soundcore Q30 kulaklık kilitlendi açılmıyor

Anker soundcore q30 kulakligim var kulakligimi sabah şarj ettim dışarı çıkarken kullandım sonra kapattım çantama koydum tekrar cikardigimda bir türlü acamadim restlemeyi denedim şarj etmeyi denedim şarj oluyor ama tepki vermiyor yardımcı olabilecek var mı
  4. D

Klavye önerisi uygun fiyatli

Çok pahalı olmayan giriş seviyesi mümkünse beyaz klavye önerisi
  5. D

Monitör karşılaştırması

Beyler iki monitör arasında kaldım https://www.epey.com/monitor/gamebooster-gb-2528ff.html birisi bu Diğeri https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25f-30.html bu acil fikir lazım stoklar tükenmeden almam lazım
  6. D

Laptopdan monitöre Görüntü aktarma

Laptoptan monitöre görüntü aktaracağım monitorum 280 Hz laptopumda displayport girişi yok 2.1 hdmı kablosu kullanmam gerekiyor ucuz olanlar sorun çıkarır mı 100 150 TL civarı
  7. D

Fps oyunları için mouse

arkadaşlar fps oyunları için iri yapılı bir mouse ihtiyacım var 1000 TL'ye kadar olabilir
  8. D

Laptop fan ses sorunu

Acer aspire 7 a715 43g modelini kullanıyorum laptopumun fanindar cırrr diye ses geliyor ne anlama geliyor acaba yeni yapmaya başladı 1 yıllık cihaz garanti fan motoru arızalanmış dedi ve 7000 lira istedi
  9. D

Poco X6 pro sıcaklık

Herkese merhabalar poco X6 pro kullaniyorum genelde pubg mobile falan oynuyorum telefonu ilk aldığımda 120 FPS config kullanıyordum ve sabit 120 FPS verirken telefonun sıcaklık derecesi 49-50 leri görmesine rağmen fps düşürmüyordu kendini kisitlamiyordu şimdi ise 45 dereceyi gördüğü an kendi 60...
  10. D

Darboğaz sorunu çözüm

Cihaz Acer aspire 7 A 715 43G Hocam hikayemi oyunlarda bir sıkıntı yok Pubg de darboğaz yiyorum yardımcı olabilecek varmı ya
  11. D

Kulaklık tavsiyesi lazım

max 2000 tl bandında Bluetooth kulakiçi kulaklık tavsiyesi
  12. D

işlemci frekans kısıtlama

cihazım acer aspire 7 A715 43G ryzen 5 5626U var cihazda işlemci biraz fazla ısınıyor 90 derecelere varıyot fazla ısınmaması için güç planı kısmındaki max işlemçi yüzdesini kısıyorum %100 den %99 a çeksem bile yetiyor benim için işlemci frekansı yarı yarıya düşüyor 4.3 den 2.2 lere performans...
  13. D

LAPTOPUMUN SICAKLIK DEGERLERİ NORMAL Mİ

Acer aspire 7 A715 43G modelini kullanıyorum islemci ryzen5 5625U ve max 91 dereceyi görüyor fan devri otomatıkte ekran kartım rtx 3050 o da max 73 dereceyi görüyor fan yıne aynı sekilde otomatikte ortalama %60-70 civarında calısıyor
Geri