Arama sonuçları: *

• Users: Akanizzm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akanizzm

Bilgisayarım birden kapanıyor ve Dram ışığı yanık kalıyor sesler geliyor

Merhabalar sistemime durup duruken böyle bir sorun oluştu. Normal kullanımda rastgele bir zamanda kendini bir anda resetliyor ve dram ışığında kalıyor. Bu sırada garip bir ses çıkıyor. RGB'ler yanmaya devam ediyor ancak kasayı sadece psu şalteri ile kapatabiliyorum. Tekrar çalıştırdığımda ise...
  2. Akanizzm

Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD nasıl?

Asus TUF GT502 var ve buna Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD dizmek istiyorum. LCD olması şart değil ancak Şekil, H₂O ve CFM değeri olarak olarak güzel duruyor. Bu fan güzel mi yoksa başka bir fan öneriniz var mı?
  3. Akanizzm

Aura Sync destekli kasa fanı arıyorum

Asus TUF GT502 plus ve Asus TUF LC II 360 sahibiyim. Sıvı soğutucunun ve kasanın tüm yanlarını aynı yapmak istiyorum. Asus TUF TR120 düşündüm ancak Reverse olarak piyasada yok. Sadece beyazı var. H2O değeri 3 üzeri fan arıyorum. 6 reverse 4 normal olmak üzere toplam 10 adet fan alacağım. Varsa...
  4. Akanizzm

Yardım Asus TUF B650-E WIFI ARGB pinleri çalışmıyor.

Arkadaşlar selam. Durup dururken argb pinleri çalışmamaya başladı. Sebebi nedir?
  5. Akanizzm

Ethernet ile internet hızı düşük geliyor.

Merhabalar arkadaşlar. Asus TUF B650-E WIFI anakartım bulunmakta. WIFI ile 1000mbps alırken ethernet ile 100mbps alıyorum. Ara sıra kendi kendine düzeliyor ama sebebini bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Akanizzm

Yardım Ayarlardan HDR açınca yazılar aşırı keskinleşiyor.

Arkadaşlar selam. Asus TUF VG27AQL3A monitör sahibiyim. Bu monitörün HDR desteği var ve windowsun ayarlarından açtığımda aşırı keskin ve keskinlikten dolayı artık bulanık gözüküyor. Bunun düzeltme yöntemi var mı?
  7. Akanizzm

Yardım HayDay arkadaşlar ile pazar yeri doldurma

Arkadaş ekleyerek pazar yerinde slot alabiliyoruz. Oynayanlar ile ekleşerek pazar yeri kazanalım. https://link.haydaygame.com/?action=OpenSCID&p=08-f73bf979-8c0b-496c-bfcf-9a4fc04e067d
  8. Akanizzm

Yardım Gigabyte Aorus 15 klavyesi kendi kendine çalışmıyor.

Bilgisayarı 1 aydır kullanmıyordum. Açtığımda klavyenin ışıkları yanıyor ancak yazamıyorum. Klavyenin ışıkları uyku moduna geçince klavyeye basıyorum ve ışıkları uyku modundan çıkıyor. Aygıt yöneticisinden klavye driverını silip yeniden başlattım ve düzelmedi. Aygıt yöneticisinden evrensel seri...
  9. Akanizzm

Kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam. Kaliteli bir kulaklık arıyorum. Telefonda kullanacağım ve sadece müzik ve video izlemek için kullanacağım.
  10. Akanizzm

Bana oyun için ideal bir laptop lazım.

Başlıkta belirttiğim gibi güzel bir cihaz bulabilir miyim?
  11. Akanizzm

Arctis 7+ kulaklık pad

Arkadaşlar orijinal padlerin dolgusu az geldiği için kulağımın antiheliks bölümü kulaklığa değiyor ve sürekli ufakta baskı yapsa da uzun süreli olunca ağrı yapıyor. Padlerin biraz daha dolgulusu lazım. Önerebileceğiniz pad var mı?
  12. Akanizzm

Klasse mousepad kullanıyorum mouse algılamıyor.

Selamlar arkadaşlar. Klasse Classic mousepad aldım. Ancak Mouseyi milim kaldırsam mouse görmüyor mousepadi. Eski mousepadimde böyle bir sorunum yoktu. Önerebileceğiniz mousepad var mı? Mousem
  13. Akanizzm

gpu.exe - Sistem Hatası bildirimi

Arkadaşlar selam. Her bilgisayarı açtığımda bu hatayı veriyor. İnternette sebebini bulamadım. Bilen var mı?
  14. Akanizzm

Bilgisayarı açınca DRAM'de uzun süre kalıyor.

Arkadaşlar Selamlar iyi forumlar dilerim. B650-E Wifi Anakartımda DRAM'de çok bekliyor ve geç açılıyor. Bios ayarlarına baktığımda DRAM Timing diye bir şey gördüm. Acaba oradan bunu değiştirebiliyor muyuz? Daha hızlı açılmasını nasıl sağlarım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  15. Akanizzm

Yardım 256 GB destekleyen kameraya 1 Tb taksam ne olur?

Dji osmo action 3 cihaz aldım. Bu cihaz 256 GB destekliyor. Buna 1TB taksam nasıl olur? Okur mu?
  16. Akanizzm

Çözüldü✓ 7900 XTX ile 7800x3D 2K'da %24.6 darboğaz diyor.

Arkadaşlar selamlar. 7900 XTX için herkes 7800x3D önerdi ve aldım. Ancak merak edip baktım ve %24.6 darboğaz diyor. Doğru mu bu?
  17. Akanizzm

Çözüldü✓ GT502 Plus Led kontrolcü sorunu.

Arkadaşlar selamlar. Yeni sistem dizdim ve kasanın kendisinde ARGB merkezi denilen bir cihaz var. Bu cihazda hem sata hem de argb çıkışı bulunmakta. Ancak beni çözemediğim aurasync buna bağladığım hiç birşeyi görmüyor. Bunu ledleri kontrol etmek içinde kasanın önünde led düğmesi bulunuyor...
  18. Akanizzm

Yardım Asus 3 pin ARGB soket çoklayıcı bulamıyorum.

GT502 Plus kasamın içerisinden kendinden kontrolcülü argb çoklayıcısı var. Eskiden direkt argb'yi çoklayan hublar vardı.
  19. Akanizzm

Yardım Ergonomik bir mouse arıyorum.

Steelseries mousem var ve aşırı rahatsız. Razer Basilisk V3 Pro düşünüyorum var mı başka önereceğiniz cihaz?
  20. Akanizzm

Mouse önerisi istiyorum.

Arkadaşlar selamlar. Elimde Steelseries Rival 3 kablosuz mouse bulunmakta ancak ellerimin karpal kemiği ağrı yapıyor. Ellerim ince olduğundan bu kemik dışa çıkık oluyor. Belli bir saat sonrasında bu olay rahatsız edici bir şekilde ağrı yapıyor. Önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Geri