Arama sonuçları: *

• Users: akifemre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. akifemre

PUBG lobi yüklenmiyor

Fotoğrafda gördüğünüz gibi initalizing ekranında kalıyor uzun süre bekletiyor, her oyuna girdiğimde ve oyun sonları bu sıkıntıyı yaşıyorum, format attım şuan pc'de sadece PUBG var fakat sorunum çözülmedi ve oyun ssd'de Ekran Kartım: RTX2060 İşlemci: Ryzen 7 1700x Ram: Corsair Vengeance 16GB 3000mhz
  2. akifemre

Corsair k55 klavyemin bilek desteği kırıldı

Corsair k55 klavyemin bilek desteğinde bir tane diş kırıldığı için sürekli yerinden çıkıveriyor küçücük bir parça sadece :) bunu nasıl çözebilirim ?
  3. akifemre

RİVAL 110 faremin tekerleği bozuldu

Selamlar, SteelSeries Rival 110 kullanmaktayım fakat tekerleği birkaç gündür doğru düzgün alta veya yukarı gitmiyor. sayfayı düzgün bir şekilde alta doğru çekemiyorum, bu parça değişebiliyor mu ? yada servise nasıl gönderebilirim ? (şu ana kadar kullandığım bütün mouse'ların tekerleği bozuldu)
  4. akifemre

Xmp not supported ?

Selamlar, ram'lerim 16GB 3200mhz, fakat 1067mhz'de çalışıyor bunu düzeltmek için bios menüsünden hızlarını arttırdım fakat hiçbirşey değişmedi, ayrıca xmp not supported yazısınıda gördüm. Nasıl Çözebilirim ? Anakartım: MSİ X370 GAMİNG PRO CARBON
  5. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Selamlar, rtx2060 ekran kartım ryzen 7 1700x işlemcim var fakat RAM 16GB 1060mhz piyasadaki ramlere bakınca benimkinin çok düşük olduğunu görüyorum. Artı olarak pubgde 50 fps'e kadar düşüyorum bunun sebebi ram'mi ? eğer ram ise önerebileceğiniz bir ram var mı ?
  6. akifemre

Oyunum bazen kasıyor bazen kasmıyor ?

Sistemim; Ekran kartı: Asus Dual rtx 2060 İşlemci: Ryzen 7 1700x Ram 16GB (1067mhz) Oynadığım oyun PUBG, çoğu zaman normal bir şekilde oynuyorum fakat, bazen oyuna girdiğimde aşırı bir şekilde kasma oluyor nedir bunun sebebi ? sıcaklık değerlerim normal, driver'larım güncel ne olabilir ? Lütfen...
  7. akifemre

RTX 2060 Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/asus-dual-rtx2060-a6g-evo-gaming-ekran-karti-fiyati-43883/ Linkini attığım ekran kartını indirimdeyken almak istiyorum, bu asus modelin herhangi bir sıkıntısı var mı ? ısınma vb. ayrıca işlemcimle herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ? : ) İşlemcim: Ryzen 7 1700x Ram:16GB
  8. akifemre

Sapphire Pulse RX 5600 XT Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5600-xt-11296-01-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-45032/ Bu ürün şuanda indirimde pubg,cod gibi oyunları rahat bir şekilde oynatabilir mi ? aynı zamanda yayın açabilir miyim ? Dahası ısınma problemi var mı işimi görür mü ?
  9. akifemre

Ekran Kartı Önerisi

Yeni bir ekran kartı alacağım max. bütçe 2.000 şuan ki ekran kartım rx480 8gb çok ısınıyor, ayrıca oyunların ortasında kapanıyor. İşlemcim: Ryzen 7 1700x Ram: 16 GB Pubg,Cod gibi oyunları rahatça oynayacağım fiyat performans bir ekran kartı önerebilirseniz sevinirim.
  10. akifemre

Oyun oynarken monitör kapanıyor

Başlıkta da yazdığım gibi çoğu oyunda bu tür sorunlar yaşıyorum, oyunun ortasında monitör kapanıyor ve ekran kartı fanları son hız çalışmaya başlıyor kasadaki her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gitmiyor. Kasanın güç tuşundan kapatıp açtığım zaman ise düzeliyor, ekran kartı, işlemci sıcaklığı...
  11. akifemre

İşlemcime uygun bir Ekran Kartı Nasıl Bulurum ?

Selamlar, İşlemcim Ryzen 7 1700x ekran kartım msi rx 480 8GB ram ise 16 bu sistemde çok fazla sıkıntı çekiyorum fps drop, oyunun ortasında pc'nin kapanması gibi.. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum işlemcime darboğaz yapmayacak yani uyumlu olucak. Önerilerinizi bekliyorum (max. bütçe 2500)
  12. akifemre

Pubg oynarken takılıyor

PUBG'de ortalama 100 fps alıyorum fakat rahatsız edici derecede oyunum takılıyor 1 saniye aralıklarla drop giriyor sanki, 1 hafta öncesine kadar oyunu akıcı şekilde oynuyordum var mıdır çözümü ? Ekran Kartı: MSİ RX480 8GB İşlemci: Ryzen 7 1700x Ram:16 GB Ek olarak oyun ssd'ye kurulu
  13. akifemre

144hz monitör

Şuanda 60hz monitör kullanıyorum 144 hz Monitör almayı düşünüyorum max. bütçe 1.500 TL, kullandığınız veya önerdiğiniz güzel ürünler var mı ?
  14. akifemre

Pubg oynarken monitörüm kapanıyor !

Pubg'de maçın ortasındayken monitör kendini birden bire uyku moduna alıyor ve geri açamıyorum,kasada ki bütün ışıklar yanıyor, ancak kasanın düğmesinden kapayıp geri açınca ekran geliyor ve bu sorunu sadece Pubg'de yaşıyorum.Ek olarak sıcaklık değerlerim normal Ekran kartı: MSİ RX480 İşlemci...
Geri