Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Ajazz aj139 max vs aj199 max

Sizce hangisi daha iyi arada 7 gram fark var 139 da şarj standı ve rgb var siz olsanız fps oyunları için hangisini tercih edersiniz elim 18 cm her türlü tutuşu yapıyorum lütfen başka bir şey önermeyin hepsi burada limiti ile alacağım
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Rampage zenith pro alınır mı?

Güncel olarak pulsefire haste kullanıyorum mouse değiştireceğim. Bütçem 2000 tl civarlarında sizce alınabilecek bir ürün mü kutudan 4000 hz dongle çıkması ilgimi çekti marka kötü fakat ürün nasıldır
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Ayak bileğim ağrıyor

Ayak bileğim yürürken ve dokununca acıyor, ağrıyor sebebi ne olabilir böyle basit bir şey için doktora gitmek istemiyorum bu ağrıyı nasıl azaltabilirim yürürken çok az sıkınca çok acıyor
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Nereden supplement alabilirim?

Tekli Supplement almak istiyorum protein tozu pre workout vs. Deneme amaçlı fakat internetten değil kendim almak istiyorum bunlar nerelerde satılır hangi marketlerde bulurum spor salonlarından istesem satarlar mı?
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Soru başlıktaki gibi, bildiğim kadarıyla sadece sponsor olanlara veriyorlarmış gözüme hoş gözüktü bunlar nerede satılıyor 2. El sitelerinde bulamadım. Bulamazsam kaplama yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  6. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Antrenman programı önerisi.

1 ay fitness geçmişim oldu onun haricinde evde dambıllar ile çıtırdan yaptım birşeyler yeni salona yazılacağım hoca yazdığım programa çok uzun dedi en fazla 12 hareket olsun dedi bende 21 vardı sağlam zorlayacak bir fullbody önerir misiniz 3-4 gün giderim salona boy 170 kilo 75 yağlıyım baya...
  7. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

En iyi enerji içeceği hangisi?

Az önce hayatımda ilk defa enerji içeceği içtim beyaz monster çok şekerliydi ve ananas aromalıydı ananas pek sevmiyorum iyi değil di açıkçası, l karnitin var diye tercih etmiştim sizce en iyi enerji içeceği hangisi denemek istiyorum ve bunların herhangi bir zararı yoktur değil mü günlük dozajı...
  8. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Aşık olmak nasıl bir his?

Soru başlıktaki gibi 3 aydır bir kız ile beraberim kız ortalama bir dış görünüşe sahip ama görünüşden daha çok duygulara bakan biriyim daha çok erken ama sanırım ben diğer sevgililerimde olduğu gibi hissetmiyorum daha farklı uyumadan önce fotoğraflarına bakıyorum onu düşününce yüzüm gülümsüyor...
  9. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bu antrenman programı nasıl?

Bu antrenman programını bir takım videolardan yardım alarak kendim yazdım full body bir program haftanın 3-4 günü spora gitmek için yazılmış bir program daha önce birkaç ay evde ve 1 ay spor salonunda fitness yaptım sizce bu antrenman programı benim için uygun bir program mı neler değişebilir 3...
  10. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Lgs hakkında yardım.

Bu sene lgsye gireceğim istanbulda yaşıyorum aile zoru ile anadolu lisesine gideceğim ortalama bir Anadolu Lisesi için kaç puan gerek ne yapmam lazım matematiğim kötü sözel güzel
  11. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Kulak içi kulaklık önerisi

Bütçem 500-600 tl civarı dışarıda ve sporda kulanacağım pek bir bilgim yok marka takıntım yok ses kalitesi iyi olursa ve sarjı uzun süre giderse yeterli olur (kötü de olsa mikrofon da olsun lütfen)
  12. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Whey protein önerisi?

900-1000 gram arası bir whey protein almak istiyorum spordan sonra kullanacağım bilindik bir marka olursa çok sevinirim bütçe Max 1200 Tl.
  13. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Yabancı bir numara arayıp sen discord da Allahıma sövdün dedi

Az önce başı 537 olan bir numara beni aradı ve sen discordda Allahıma sövdün ben senin numaranı buldum dedi sizce bu konu aileme kadar gider mi ve beni nasıl paylaşmış olabilir isim paylaşmıyorum
  14. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Protein tozu önerisi

76 servis protein tozu arıyorum kafamda net bir bütçe yok spordan hemen sonra 1 ölçek içeceğim creatin ilaveli olursa sevinirim creatin ilaveli değilse creatin önerisi yapmanızı rica ediyorum iyi forumlar
  15. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Küflü mike alınır mı?

Soru başlıktaki gibi 39 elmas olmuş indirim ile hali hazırda koç mike var ama indirim hiç fena değil pek mike oynamıyorum hesabın değerini yükseltmek adına alınır mı sizce
  16. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Boyum ne kadar uzar?

13 yaşındayım 14 olmama 6 ay kaldı genetik olarak zayıf olduğumu düşünüyorum babam 1.65 annem 1.58 ben ise 1.68 im kilom 75 1 haftadır fitness yapıyorum sizce boyum daha ne kadar uzar olabildiğince sağlıklı beslenmeye hareket etmeye ve mast yapmamaya çalışıyorum
  17. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bu fullbody başlangıç programı iyi midir?

Soru başlıktaki gibi ilk defa spor salonuna gıden birine göre nasıl kendim yaptım eksikleri düzeltirseniz sevinirim 1. Gün 3x10 bench press 3x10 kablo fly 3x10 yana açış 3x10 overhead press 3x10 lat pul down 3x10 cable row 3x10 arka kol rose pushdown 3x10 preacher curl 3x10 hammer curl 3x10...
  18. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

Soru başliktaki gibi bu aralar boş olduğum için günde 1 bazen 2 kere bile yaptığım oluyor eskisi gibi zevk alamamanın yanı sıra içimi pişmanlık duygusu kaplıyor bunu tamamen bırakmak olmasa bile nasıl ara verebilirim
  19. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop chu 2 en iyi ayarlar

Herhangi bir ayar yapmadım ayar yapmam gerekir mi fps oyunları için, indirdiğim bir ayar uygulaması yok 1720732790 @Kürşat K.
  20. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Moondrop chu 2 kurulumu

Bu kulaklığı bilgisayara nasıl takacağım monitör kulaklığı dediği için monitöre mi kasaya mı kasaya ise hangi girişine takıcam
Geri