Arama sonuçları: *

• Users: dithyramb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dithyramb

Corsair CX750 PSU'mun Fanını değiştirmek istiyorum.

14cm 2 pin girişli bir fanı var. googledan araştırıyorum ancak ne olduğu belirsiz bir markadan 1 adet ürün çıkıyor. sizin tavsiye ettiğiniz 2 pinli bir fan var mı? ya da nasıl çözebilirim? Fan tekliyor psu güç kesip kasayı kapatıyor acil değiştirmem lazım.
  2. dithyramb

İstanbulda işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum

Merhabalar, servis ücreti ödeyip bir de vakit kaybedip kasamı olduğu gibi geri alıp gelmediğim, işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum. Öneriniz var mı?
  3. dithyramb

Çözüldü✓ FAST GAMER SAHİBİNDEN SAYFASINDAN KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

Dolandırıcı satıcı ismini tekrardan değiştirmiş lütfen dikkat edin 2.el parça arayan arkadaşınız varsa uyarın neredeyse aradığınız her üründe bu adam karşınıza çıkıyor lütfen dikkatli olun tamamen dolandırıcıdır
  4. dithyramb

PC Aniden Güç Kesiyor

Merhabalar, Bilgisayar çok az yüke bindiği an güç kesiyor. Arkadaşımın evine götürdüm kasayı evde elektrikle ilgili sorun olduğunu da söyledi ancak kendi kasasında böyle bir sorun yaşamıyor. Bilgisayar birden güç kesiyor ve sadece ramin rgbleri yanık kalıyor herhangi bir ısınma vs. olmuyor pc...
  5. dithyramb

Sistem Render Sırasında Güç Kesiyor Sadece Ram RGB'leri Yanıyor

Merhabalar, Daha 1 saat önce sorunsuz kullandığım sistemim mola verip geldikten sonra kendi kendine güç kesmeye başiladı. Render başlatıyorum render başlatınca pc kapanıyor güç keserek sadece ram ışıkları yanıyor. Sebebi ne olabilir acaba
  6. dithyramb

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

Merhabalar, Sahibinden'de neredeyse aranan her bilgisayar donanımını satan AERO BİLGİSAYAR'dan ben de dolandırıldım. Forumda çok uyarmışlar ancak ben biraz geç gördüm. 2x16 ddr5 ram aldım ancak bozuk çıktı şu an telefonlarıma çoğu zaman cevap vermiyorlar verdiklerinde de geçiştiriyorlar...
  7. dithyramb

Sahibinden Aero Bilgisayar Bozuk Ram Satışı

Merhabalar, Sahibinden üzerinden görüp Aero Bilgisayar'ın Esenyurt dükkanından Faturalı ve garantili olduğunu iddia ettiği Corsair Vengeance 2x16 5200mhz ddr5 ram aldım. Ramlerin ikisi de bozuk çıktı bozuk çıktığı gibi hiç dikkat etmemiştim ramlerin boyutları ve renkleri birbirinden farklı...
  8. dithyramb

RTX3080 kapalı kutu alacağım fiyatları aynı hangi model daha iyi?

Arkadaşlar Merhaba, 3080 ekran kartı alacağım 2.el araştırmaktan sıkıldım direkt kapalı kutu alacağım bir bilgisayarcıdan fiyatları aynı hepsinin sadece bir modelde bin lira fazlalık var hangisi almak daha mantıklı? ZOTAC TRİNİTY OC RTX 3080 15k MSİ VENTUS 3X PLUS RTX 3080 15k GİGABYTE GAMİNG...
  9. dithyramb

Yardım 2. el ekran kartı alacağım kazıklanmak istemiyorum

Merhabalar, sarı site üzerinden Gainward marka RTX3080 ekran kartı buldum. 6 ay önce içi açılıp bakımları yapılmış. 15 dakika 4k furmark testinde 72 derece gösteriyormuş. Genel olarak araştırma yaptım ve bütçeme alabileceğim en iyi ekran kartı bu. Sizce almalı mıyım? Kart 2.el olarak alınmış...
  10. dithyramb

Mavi Ekran Anakart vida yuvası ve vidası eksik

Merhaba,iyi akşamlar herkese ilk defa 2.el kasa toplamaya başladım. Anakart ve kasa aldım ancak anakartı yükselten daha sonra sabitleyen vidalarda eksikler var 2 adet yükseltme-vida yuvası ve komple anakart üstü vidalar eksik. Google'dan baktım ama seçenek biraz fazla çıktı. Kısaca anakart...
  11. dithyramb

Çözüldü✓ 25bin ₺ işlemci ve ekran kartı önerisi

Merhabalar, render için sistem toplamaya çalışıyorum şu an Rampage Master Kasa Corsair 750w PSU Bronze+ Zalman Alpha 360mm Sıvı Soğutma MSI Pro z790s WIFI Anakart Corsair Vengeance 5200mhz 2x16 ddr5 ram aldım. Geriye işlemci ve ekran kartı kaldı elimde kalan bütçem de 25bin ₺. Ne önerirsiniz?
  12. dithyramb

Yardım I7 14700k vs i7 13700k arasında performans farkı çok mu?

Merhabalar, Render için i7 14700k almayı düşünüyorum ancak 2.elde şu an çok fazla bu üründen yok yerine i7 13700k almayı düşünüyorum arasında performans farkı çok mu?
  13. dithyramb

2.el işlemci bulmama yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar, 2.el işlemci arıyorum 3-4 gündür makul fiyatlı alınabilecek seviyede bir işlemci bulamadım. İntel 14700k ve R9 7900-7900X gibi işlemciler gerekiyor.Hem oyun hem de render yapacağım ondan dolayı çekirdek sayısının fazla olması gerekiyor. 2.el İşlemci bulmama yardımcı olabilir...
  14. dithyramb

2.el işlemci alıyorum nelere dikkat etmeliyim

Merhaba, sahibinden üzerinden kargo ile 2.el işlemci alımı yapacağım. İntel i7 14700k modeli bir işlemci satın alıyorum kutusuz tray şeklinde. biraz çekincelerim var açıkcası
  15. dithyramb

2.el kasayı almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Bu sistem aşırı hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum sistem ddr4 ama ekran kartı ve işlemci işimi gayet görüyor ne düşünüyorsunuz? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen9-5900x-rtx4060ti-sivi-sogutmali-mini-itx-kasa-kucuk-dev-1222895978/detay
  16. dithyramb

Uygun fiyatlı akvaryum kasa ve psu önerisi

Merhaba iyi akşamlar, Sürekli olarak 2.el satış sitelerinde satılan toplama kasalarda akvaryum kasa kullanıldığını görüyorum ve 20-25bin lira bandında satışlar yapabiliyorlar. Ben de kasa toplamak istiyorum ancak bütçem biraz kısıtlı sıvı soğutma ve akvaryum kasa almak istiyorum PSU ile beraber...
  17. dithyramb

Leptop düşük performans sorunu

Merhaba, Monster Tulpar v20.1 marka bir leptopum var içinde 9750H ve 1660TI ekran kartı bulunuyor. Oyunlarda düşük performans vermeye başladı stabil şekilde LoL bile oynatmayacak bir hale geldi. Belli oranda stabil fps verirken yan ekranda video açtığım an çıldırıp fps'i neredeyse yarı yarıya...
  18. dithyramb

Toplayacağım Render Kasasını Güncel Hali - Fiyatı Nasıl Aşağı Çekebilirim?

Merhabalar, Mimari render programları ve oyun oynamak için toplamak istediğim kasa bu şekilde sistemi fiyatı arttırmadan iyileştirebilmek için bir tavsiyeniz olur mu? herhangi bir hata yapıyor muyum? Fiyatı düşürebilmek için 2.el daha düşük bir ekran kartı alacağım sanırım ne önerirsiniz...
  19. dithyramb

Topladığım parçalara güzel bir kasa ve psu arıyorum

Merhabalar alt taraftaki şekilde bir sistem toplayacağım ancak kasa,psu ve soğutucu konusunda kararsız kaldım. Nispeten uygun fiyatlı kasa,psu ve soğutucu tavsiyesine ihtiyacım var. Ne önerirsiniz? AMD Ryzen 9 7900 12 Çekirdek 3.70 GHz İşlemci (sıfır kutusuz) PALİT RTX 3080 320BİT 2.el...
  20. dithyramb

TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYE

Merhabalar, bu tarz bir sistem tavsiye edildi çok hoşuma gitti ancak biraz bütçemi aşıyor. Ne gibi değişiklikler yapılarak fiyat düşürülebilir? Yardımcı olabilir misiniz? Sistemi mimari render ve oyun için kullanacağım. AMD Ryzen 9 7900 On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci (sıfır kutusuz) 12.489₺...
Geri