Arama sonuçları: *

• Users: tosbik762
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Craftrise virüslü mü

craftrise windows defender kısmında trojan gösteriyor . sorun var mı .
  2. T

Aristois güvenli mi ?

şimdi gelip bana korsana destek yok hileye destek yok demeyin arkadaşımı trollicem . virüstotal kısmına attım ve virüslü gösterdi false-positive mi ? Virustotal : https://www.virustotal.com/gui/url/50c5807c7456fec52c3818e08d7c4e7016e5b1e9447baeecaa8b58524d967aa0?nocache=1
  3. T

malwarebytes free gerçek zamanlı koruma mı ?

ben kaspersky ile malwarebytes aynı anda kullanacağım 2 antivirüste free versiyonu ama çakışmaması için malwarebytes free gerçek zamanlı koruması bulunur mu ? Şu anda böyle gözüküyor gerçek zamanlı kapalı değil mi ? Sadece malwarebytes free ile yüklenen şeyleri taratacağım sorun çıkar mı ?
  4. T

Yardım Minecraft Bot serverden çıkıyor !

merhaba ben minecraft serveri kurdum ama server 7/24 bot koymama rağmen replit sayfasını veya bilgisayarı kapatınca bot otomatik çıkıyor engellemenin yolu var mı ?
  5. T

MultiMC Virüslü mü ?

MultiMC Virüslü mü ? Bu durumu düşündüm bir karara varamadım beni aydınlatır mısınız ?
  6. T

Bedava minecraft için oku

dostlar apk için demiyorum pc için launcher da değil orjinal minecraft bildiğimiz ! ama dikkatli bir şekilde dinleyin bir apk minecraft indirin telefona veya bluestackten sonra kurun ve girin sol tarafta oturum aç yazıyo basın ve microsoft hesabınızdan girin ve bitti . Artık bilgisayardan xbox a...
  7. T

Yardım Virüs bulunmayan Minecraft launcher

Dostlar ben Minecraft Launcher yüklicem yükleyemiyorum virüssüz bilmediğiniz Minecraft var mı ?
Geri