Arama sonuçları: *

• Users: Anwix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

R7 7800X3D 240mm Sıvı Soğutma mı Kule Tipi mi? İşlemci ve Soğutma önerisi

Öncelikle merhaba. Şu an Ryzen 5 7500F işlemci kullanmaktayım fakat işlemcimi yükselterek Ryzen 7 7800x3d ya da Ryzen 7 7700x almak istiyorum. Bana kalsa direkt 7800x3d alırım fakat Anakart ve PSU bu işlemci için yeterli olur mu bilmiyorum eğer yeterli olmazsa Ryzen 7 7700x alacağım. Asus Prime...
  2. A

VENTO VG22A, 360mm Sıvı Soğutma Destekler Mi?

Başlıkta da gördüğünüz gibi sorum basit. Bu kasayı kullanıyorum, işlemci değiştireceğim merak ettiğim şey kasanın üst kısmına 360mm sıvı soğutma takabilir miyim? Eğer 360mm soğutma takamıyorsam acaba sıvı soğutma radyatörünü kasanın dış üst kısmına koysam sorun olur mu.
  3. A

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Öncelikle merhaba. 4070 Ekran kartım var oyun oynarken ekran kartının tamamını kullanamıyorum, sisteme göre düşük FPS aldığımı ve droplar olduğunu fark ettim bu konuda araştırmalar yaptım fakat herhangi bir sonuca varamadım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var OSD performans resimleri mevcut...
  4. A

RTX4070 Sistemde Düşük Performans ve Uygun Windows Önerisi

Herkes merhaba, Kötü olmayan bir bilgisayarım var fakat oyunlarda iyi FPS alamıyorum. Araştırdığımda bazı arkadaşlar Windows sürümümü değiştirmem gerektiğini ya da bilgisayarda virüs olabileceğini söylemişlerdi. Şu anda Windows 11 23H2 kullanıyorum, Windows 11 22H2 sürümü kullan diyenler oldu...
  5. A

40000TL Sistem Önerisi, Hangisi?

Öncelikle merhaba, 40000TL civarı sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Elimde bir kaç seçenek var bu seçenekler 30Bin civarı fakat bir kaç parça ekleyince 40bin'e çıkıyor genelde SSD'yi yükseltiyorum ramları değiştiriyorum. Fiyata monitor vs. dahil değil sadece kasa için bir fiyat. Elimdeki...
Geri