Arama sonuçları: *

1. Adem712_MSK

Çözüldü✓ İkinci el alıp yükselteceğim hata yapmamam için yardım edebilirmisiniz

13000TL'ye ryzen 5 5600x işlemci gtx 1050 ti kutulu gigabayt A520m k v2 anakart (4 ay önce alındı) kutulu garantili m2 ssd 500 gb garantili 2x16gb rgbli ram corsair marka +asus b450mk pro anakart ve sıvı soğutma sistemi Bu sistemi alıp rtx 3060ti taksam olurmu?
  2. Adem712_MSK

Çözüldü✓ Oyun açmaya çalışırken bir hata aldım ve şimdi çoğu şey çalışmıyor PC de.

Ben epik üzerinden bir oyun açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi: "Windows, C:\Program Files\AMD\CNext\CNext\AMDRSServ.exe öğesine erişemiyor Adın yazımını denetleyin. Doğruysa, ağınızla ilgili bir sorun olabilir. Ağ sorunlarını tanımlamak ve gidermek için, Tanıla'yı tıklatın." Tanılaya...
  3. Adem712_MSK

Çözüldü✓ Oyun açmaya çalışırken bir hata aldım şimdi çoğu şey açılmıyor.

Ben epik üzerinden bir oyun açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi: "Windows, C:\Program Files\AMD\CNext\CNext\AMDRSServ.exe öğesine erişemiyor Adın yazımını denetleyin. Doğruysa, ağınızla ilgili bir sorun olabilir. Ağ sorunlarını tanımlamak ve gidermek için, Tanıla'yı tıklatın." Tanılaya...
  4. Adem712_MSK

Çözüldü✓ 30,000-35,000k+ Bütçe PC önerisi.

30,000-35,000 TL bütçe bir miktar arttıra da bilirim bir masaüstü PC önerebilir misiniz? (RTX ekran kartı olsun.)
Geri