Arama sonuçları: *

1. AhmetTheUnbeaten

Google hesabım çalındı yardım edin

PC'de faceebokta dolaşırken Google Chrome kapattım ve geri açtım sağ üsteki resimde oturum açmaya tıkladım Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı. Hatası veriyor YouTube hesabım kapandı nasıl düzelteceğim?
  2. AhmetTheUnbeaten

Robocop Rogue City başlangıçta siyah ekran hatası

Resimde de göründüğü gibi oyunun simgesine tıkladıktan sonra Rogue City diye yazı giriyor ama oyun siyah ekranda kalıyor sorun çözümü nedir? 1721819637
  3. AhmetTheUnbeaten

tüm erkeklerin yaptırdığı saç stilinin adı ne?

Arkadaşlar hani erkekler yanları aldırıp üstü bırakıyorlar bende ondan yaptırıcam ama traşın adını bilmiyorum traşın adı amerikan mı?
  4. AhmetTheUnbeaten

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Laptop özellikleri i5 10300H GTX 1650 ve işlemci sıcaklığı 98 dereceyi gördü bu normal mi yoksa ne yapmalıyım?
  5. AhmetTheUnbeaten

i5 10300 GTX 1650 undervolt nasıl yapılır

Laptop Excalibur G770. i5 10300 işlemci, GTX 1650 ekran kartım var undervolt yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl yaparım?
  6. AhmetTheUnbeaten

Windows 11'e geçmeli miyim?

Intel(R) Core(tm) i5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz. 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB) NVIDIA GTX 1650. Arkadaşlar sizce geçmeli miyim ben geçmek istiyorum sizin tavsiyeniz neler?
  7. AhmetTheUnbeaten

Addison marka laptop soğutucu bozuldu

Soğutucunun kablosunu PC'ye bağladığımda ışıkları yanıyor ama fanlar dönmüyor tamiri nedir veya sorun nedir nasıl tamir ederim?
  8. AhmetTheUnbeaten

NVIDIA GeForce Experience livesplit ekleme

Outlast speedrun yapıyorum ve bunu kayıt altına almak istiyorum ve bu uygulamayı uygun buldum ama bir sorun var outlasta girince livesplit yani speedrun sayacı görülmüyor ne yapmalıyım?
  9. AhmetTheUnbeaten

LGS cevap anahtarını değiştirmek

Arkadaşlar LGS'den TR ve inkılapı kötü yaptım ve babam bugün bakacak o yüzden cevap anahtarını nasıl değiştirim incele dediğimde çıkmıyor ne olur yardım edin.
  10. AhmetTheUnbeaten

Outlast ilk sürüm nerden indirebilirim?

Tayfun Erkanın bu videosundaki ilk sürümü nereden bulabilirim yardım edermisiniz?
  11. AhmetTheUnbeaten

Adanalı çocuğu tipi nasıl elde edilir?

Arkadaşlar Mersinliyim ve yeterince sert olmadığımı düşünüyorum beni çocuklar tınına bile takmıyorlar aynı bir adana bebesi tipi nasıl elde edebilirim?
  12. AhmetTheUnbeaten

Sağlık meslek lisesi iyi mi??

Arkadaşlar artık ben LGS den umudu kestim o yüzden olduğum yerde çok güzel bir sağlık meslek lisesi buldum 82 obp ile alıyor ama babam oraya gidemezsin diyor sizce sağlık meslek iyi mi? ?
  13. AhmetTheUnbeaten

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Arkadaşlar LGS yaklaşıyor ve çok strese girdim hem yazılılar hem LGS hala matematiği yapamıyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum😢.
Geri