PC'de faceebokta dolaşırken Google Chrome kapattım ve geri açtım sağ üsteki resimde oturum açmaya tıkladım Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı. Hatası veriyor YouTube hesabım kapandı nasıl düzelteceğim?
Resimde de göründüğü gibi oyunun simgesine tıkladıktan sonra Rogue City diye yazı giriyor ama oyun siyah ekranda kalıyor sorun çözümü nedir?
1721819637
Outlast speedrun yapıyorum ve bunu kayıt altına almak istiyorum ve bu uygulamayı uygun buldum ama bir sorun var outlasta girince livesplit yani speedrun sayacı görülmüyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar LGS'den TR ve inkılapı kötü yaptım ve babam bugün bakacak o yüzden cevap anahtarını nasıl değiştirim incele dediğimde çıkmıyor ne olur yardım edin.
Arkadaşlar Mersinliyim ve yeterince sert olmadığımı düşünüyorum beni çocuklar tınına bile takmıyorlar aynı bir adana bebesi tipi nasıl elde edebilirim?
Arkadaşlar artık ben LGS den umudu kestim o yüzden olduğum yerde çok güzel bir sağlık meslek lisesi buldum 82 obp ile alıyor ama babam oraya gidemezsin diyor sizce sağlık meslek iyi mi? ?