Arama sonuçları: *

• Users: kerwmss0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Mavi Ekran "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR" Hatası almaya başladım yardımcı olabilirmisiniz

windbg ile minidump dosyasını açtım ve failure bucket ıd kısmında boyle bı sorunla karsılasıyorum : 0x119_2_DRIVER_FAILED_SUBMIT_COMMAND_dxgmms2!VidSchiSendToExecutionQueue https://drive.google.com/file/d/19KYVX9LKPUBsrKgmbjqIF6fN0ACprUeB/view?usp=sharing minidump dosyam bu yardımcı olma...
  2. K

Yardım 3070 Ekran Kartım Son Driver Sonrası Görüntü Gidip Geliyor

öncelikle merhaba şuan aktif olarak bilgisayardan yazıyorum ama bi oyuna girdiğimde veya bilgisayar oylemesıne bosta gezerken bıle goruntu ıkı monıtordede bı anda gıdıp gelıyo ekran kartı drıverı coktu yazısıyla karsılasıyorum sımdı suphelendıgım ıkı sey var ilki bu son driver güncellemesi...
  3. K

Yardımcı Olma Şansınız Varmı

oncelıkle merhaba benim gaming sistemim var tüm parçaları teker teker topladım ama bi takas teklifi geldi ve kafamı aşırı karıştırdı fikir danışmak istedim sistem i7 9700k 32gb 3200mhz ram asus tuf gaming z390 plus gamıng rog strix 3060ti thermaltake tr2 s 650w depolama olarak tum...
  4. K

Yardım Gtx 980 Ekran Kartına Yüklenince Sorun Olmuyor Ama Oyunlarda Sorun Yaşıyorum

ekran kartını suanlık kardesım icin almıstım tertemiz ekran kartı olarak duruyodu psu wattım ve markam kötü farkındayım ama eğer psum yetmeseydi OCTT tesinde yine aynı tepkiyi verceğini düşünüyorum ama ne kadar yüklenirsem yükleniyim herhangi bi sorun olmadı ama herhani bi oyuan girdiğimle ya...
Geri