Arama sonuçları: *

1. kazıkılıvoyvada

TYT çalışmaya başladım sizce ilerleyişim nasıl?

Daha tyt denemesine girmedim kimya konularını bitirdim sadece soru bankası çözüyorum. Fiziğin konularının bitmesine ise 5 gün kaldı sonrasında fizik kimya soru çözümü ve biyoloji eklemeyi düşünüyorum (matematik tabiiki çalışıyorum + paragraf) günlük yaklaşık 2.5 3 saat sürüyro ders...
  2. kazıkılıvoyvada

Sürekli mavi ekran yiyorum biri artık yardımcı olsun

nedeni ne olabilir dün de konu açtım cevap veren olmadı format attım durum aynı m2 ssd de sıkıntı olabilir mi ?
  3. kazıkılıvoyvada

Sürekli mavi ekran yiyorum ve ekran gidiyor

bugün öğlene kadar hiç bir şey yoktu öğlenden beri 3 kere falan mavi ekran yedim onun dışında da ekran gidiyor ekran kartına reset attıktan biraz sonra restart atmışım gibi geri geliyor şifre vesaire istiyor sorun ne olabilir format atmayı düşünüyorum.
  4. kazıkılıvoyvada

Wireless kulaklık almak istiyorum

bütçem en en fazla 4500 e çıkar. Razer Kraken V3 Logitech g g435 JBL Quantum 800 üçünden birini düşünüyorum.
  5. kazıkılıvoyvada

Hallow kingt aldım nasıl başlamam lazım ?

indirimdeydi aldım başlangıç olarak ne yapmalıyım tek başına bilgi almanadan oynamak biraz ve oyunu anlamak biraz zor geldi.
  6. kazıkılıvoyvada

Oyuna dahi girmediğim halde 3 gün ban yedim

eadean oynadığım tek oyun apex legends 1 haftadır oyuna dahi girmiyorum ona rağmen 3 günlük ban atmışlar nasıl itiraz edebilirim ?
  7. kazıkılıvoyvada

Bilgisayar Başlangıç Ekranında Takılı Kalıyor

Dedigim gibi ne biosa giriyor ne aviliyor baslangic ekraninda takili kaldi
  8. kazıkılıvoyvada

Kablosuz kulaklık önerisi

kablosuz olsun yeter.
  9. kazıkılıvoyvada

Logitech G435 en fazla ne kadar indirime girer ?

başlıkda modeli belirttim. en fazla ne kadar indirime girer bir kaç ay sonra almayı düşünüyorum.
  10. kazıkılıvoyvada

Razor axondan ayarladığım arka planı nasıl klavyeme yansıtırım ?

axondan ayarladığım masaüstü arka planını nasıl klavye rgbim yaparım ?
  11. kazıkılıvoyvada

1.2k ya mouse önerisi

kablolu kablosuz fark etmez.
  12. kazıkılıvoyvada

Steam ve csye kısıtlama getirilicek

bu haber ne kadar doğru ? kısıtlama getirilir mi ?
  13. kazıkılıvoyvada

Ryzen 5 5500 6650 xtye ne kadar dar boğaz yapar ?

başlıkda işlemci ve ekran kartımı belirttim ne kadar dar boğaz yapar ? işlemciyi neye yükseltmeliyim ?
  14. kazıkılıvoyvada

En güzel recep ivedik filmi ?

bence 2
  15. kazıkılıvoyvada

Ücretsiz lords mobile reedem code'u

U8FCGDB2 yalnızca bu var
  16. kazıkılıvoyvada

2500 tl klavye önerisi

bu fiyata ne alınır ? aklımda razer blackwidow v3 tkl var. itopyada indirimde indirim bitmeden alınır mı ?
  17. kazıkılıvoyvada

REDRAGON k530 alınır mı ?

başlıkda belirtdiğim klavye alınır mı ? bütcem 2k civarlarında kablosuz olduğu için k530 almayı düşünüyorum bu fiyat civarlarına başka öneri var mı ?
  18. kazıkılıvoyvada

Mousemin tekerleği düzgün çaloışmıyro neden olabilir ?

tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
  19. kazıkılıvoyvada

Razer Blackwidow V3 TKL mi ? FGG Madlions mad60he mi ?

Razer blackwidow v3 tkl itopyada 4000 tl'den 2400'tl ye düşmüş.İkisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu ? mümkünse beyaz.
  20. kazıkılıvoyvada

Son 1 ayda 2 defa hastalandım sebebi ne olabilir

Son 1 ayda her ikisi de 1'er hafta sürecek şeklide hasta oldum ikisinde de bademciklerim şişti ,ateşim çıktı ,halsizliğim vardı .Doktora gitmedim zamanım yoktu ve o kadar sıkıntılı bir hastalık olduğunu düşünmedim .Sebebi ne olabilir veya nasıl hasta olmayabilirim ?
Geri