Arama sonuçları: *

• Users: Galex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Samsung A56 256GB vs HONOR 400 5G 256 GB

Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir. Benim bir sorum olacak, bu iki telefon hakkında. Bütçem 20.000 TL. Ürün görselleri ekte mevcuttur. Samsung A56: https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-a56.html Gece indirimiyle birlikte 20.000 TL oluyor. Kutudan adaptör çıkmıyor, sadece...
  2. G

Sistem Topladım Ama Anakarta Karar Veremedim

Merhabalar, Vatan Bilgisayarın bir bilgisayarını özelleştirdim ve ekte görmüş olduğunuz parçalar ortaya çıktı. Neredeyse tüm ürünlerden memnunum ama yinede fikirleriniz benim için değerli. Sadece Anakarttan emin olamadım eğer başka yorumlarınız varsa bekliyorum. Bütçem maksimum 25.500 üstüne...
  3. G

Bütçeme göre pc toplamaya çalıştım bi el atar mısınız?

İyi forumlar arkadaşlar, sistem özelliklerim şu şekilde: Sistem Bileşenleri İşlemci: Intel Core i3-12100F Temel Hız: 3.3GHz Çekirdek/İş Parçacığı: 4/8 Soket: LGA 1700 Anakart: Gigabyte B660M DS3H DDR4 Bellek Desteği: DDR4 2133 MHz - 5333 MHz (O.C.) M.2 Yuvaları: 2 x PCIe 4.0 x4 PCIe...
  4. G

Yardım Seçtiğim sistemde bana yardımcı olur musunuz?

Hocamlar hayırlı günler, ekte göndermiş olduğum sistemi bütçemin tam sınırında olduğu için seçtim. Sistemi bir arkadaşıma gönderdiğimde ise "Ana kart eski değil mi yaaaa?" Gibi bir yorum aldım. Bu konularda çok araştırmacı veya çok bilen biri değilim. Bana yardımcı olur musunuz? Sizce, seçtiğim...
Geri