Arama sonuçları: *

• Users: ardajv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım PRO X SUPERLIGHT 2 DEX vs WLMOUSE BEAST X PRO HANGİSİ ?

PRO X SUPERLIGHT 2 DEX vs WLMOUSE BEAST X PRO DEX 2 60GRAM 888 İPS BEAST X PRO 40GRAM 750İPS SİZCE HANGİSİ ??????
  2. A

Merhaba rtx 5070 ile b650 gaming anakart uyumlu mudur

merhaba rtx 5070 ile b650 gaming anakart uyumlu mudur
  3. A

Arkadaşlar sistem topladım anakartta pcie5.0 var psuda yok sıkıntı olurmu

Gıgabyte B650 Gamıng X AX V2 AMD B650 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart (pcie 5.0 var) Gigabyte GP-P750GM 750W 80 Plus Gold Full Modüler Power Supply (pcie 5.0 yok ) kafam takıldı ne diyorsunuz alayım mı pcie 5.0 desteği yok psunun sıkıntı olur mu
  4. A

Arkadaşlar sistem topladım sizce nasıl bi eksiği var mı gözümden kaçan

fotoğraflar siteden dolayı öyle gözüküyor her şey siyah(ssd okuma yazma değerleri 7300/6400)
  5. A

Arkadaşlar sistem topladım sizce nasıl bi eksiği var mı gözümden kaçan

ssd okuma yazma değerleri 7300/6400
  6. A

Öneri 2 li monitör kolu önerisi

arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor
  7. A

Yardım 2700tl klavye önerisi

Arkadaşlar mad 68 he alacaktım ama ulugames sitesinde güven damgası olmadığı için alışveriş yapamıyorum kartımda öyle bir özellik var güven damgası olan sitelerden mad 68 he klavye bandında 2700tl bütçelerinde socd-snap tap-rapid tragger - 0.1mm gibi hassasiyet ayarları olan klavyeler önerebilir...
  8. A

Yardım 2700tl klavye önerisi

Arkadaşlar mad 68 he alacaktım ama ulugames sitesinde güven damgası olmadığı için alışveriş yapamıyorum kartımda öyle bir özellik var güven damgası olan sitelerden mad 68 he klavye bandında 2700tl bütçelerinde socd-snap tap-rapid tragger - 0.1mm gibi hassasiyet ayarları olan klavyeler önerebilir...
  9. A

Yardım Ininal hesap doğrulama

ininal hesap doğrulamamı istiyor basıyorum ayarlar kısmından çok alakasız bir yere atıyor , ininalin açıklamasıda 18 yaş altı kullanıcılar hesabını doğrulayamaz yazıyor, internetten hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum parayı başka hesaba atamıyorum parayı atm den geride çekemiyorum yeni bi...
  10. A

Ininal hesap doğrulama

ininal hesap doğrulamamı istiyor basıyorum ayarlar kısmından çok alakasız bir yere atıyor , ininalin açıklamasıda 18 yaş altı kullanıcılar hesabını doğrulayamaz yazıyor, internetten hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum parayı başka hesaba atamıyorum parayı atm den geride çekemiyorum yeni bi...
  11. A

Öneri Klavye önerisi valorant ve cs oynuyorum

2000tl gibi bir bütçem var hangi klavyeyi önerirsiniz valorant ve cs oynuyorum
  12. A

LAPTOP İNTERNET SIKINTISI

ben masaüstü pc kullanıyorum discord kullanmak için goodbyedpi indirdim sıkıntı yok kullanıyorum. arkadaşımda laptop kullanıyor onda denedik olmadı ve şuan internete bağlı bağlı ve güvenli yazıyor ama kullanamıyor . ağ sorunlarını algıla dediğimizdede böyle bir yazı çıkıyor "windows aygıtla veya...
  13. A

Laptop internet sıkıntısı

ben masaüstü pc kullanıyorum discord kullanmak için goodbyedpi indirdim sıkıntı yok kullanıyorum. arkadaşımda laptop kullanıyor onda denedik olmadı ve şuan internete bağlı bağlı ve güvenli yazıyor ama kullanamıyor
  14. A

R7 9800x3d b650m-r kullanılır mı ?

r7 9800x3d b650m-r kullanılır mı ? arkadaşlar bir sistem topladım nasıl bakar mısınız. işlemcinin yanında başka bir sıvı soğutucuda geliyor sanırım tam anlayamadım ss bıraktım yardımcı olabilir misiniz
  15. A

Arkadaşlar bir sistem topladım darboğaz vs olur mu?

arkadaşlar böyle bir sistem topladım iyi midir bir sorunla karşılaşır mıyım? 1080p de oynayacağım (64.798tl)
  16. A

Aldığım ekran kaydını kesince rengi soluklaşıyor.

arkadaşlar geforce experience üzerinden kayıt alıyordum böyle bir problem hiç yaşamadım son 1 aydır böyle kayıt aldım sıkıntı yok ama sonrasında gereksiz yerleri kesip istediğim kısmı kaydedince renk soluklaşıyor yardım edebilir misiniz??
  17. A

Aldığım ekran kaydını kesince soluklaşıyor

arkadaşlar geforce experience üzerinden kayıt alıyordum böyle bir problem hiç yaşamadım son 1 aydır böyle kayıt aldım sıkıntı yok ama sonrasında gereksiz yerleri kesip istediğim kısmı kaydedince renk soluklaşıyor yardım edebilir misiniz?
  18. A

Kayıt alınan videoyu kırpınca rengi değişiyor

kayıt alınan videoyu kırpınca rengi değişiyor. geforce experience uygulamasından kayıt alıyorum kaç yıldır hiç sıkıntı yok yeni olmaya başladı kayıt alıyorum son 1.45 dakikayı sonra onu kırptığımda videonun rengi değişip soluklaşıyor
  19. A

mouse pad önerisi 1500k bütçe

Wraith Spirit of Aim ve kiken pro padleri arasında kaldım 1.500k bütçem var bunlardan hangisini almalıyım veya başka önerileriniz var mı ? (sadece valorant oynuyorum)
  20. A

Valorant için mousepad önerisi

Valorant için mousepad Wraith W64 ve Wraith Blade X Semi-hard Mousepad bu modellere baktım 1100tl gibi bir bütçem var sizce hangisini almalıyım veya başka bir öneriniz var mı?
Geri