Arama sonuçları: *

• Users: Ldrago
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ldrago

Yardım Şirketteki eski kasaya ekran kartı lazım öneri lütfen

Merhaba arkadaşlar çalıştığım yerdeki kasaya ekran kartı lazım 2. El de olabilir ama eski kartların piyasasını pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Anakart: Asus m4a87td İşlemci:amd phenom II 3.2ghz Psu: xilence 1200w 4000-5000 lik bir bütçe belirtebilirim
  2. Ldrago

Öneri L masada kıvrımlı kısım sağda mı olmalı solda mı?

Arkadaşlar çift monitör+ kasa koyacağım bir masa alıcam kasa 50x50 ölçülere sahip yani büyük bir kasa buna göre fikirlerinizi bekliyorum karar kılıp sipariş vereceğim iyi forumlar (benim düşüncem sağ olandan yana)...
  3. Ldrago

Yeni oyuncu sistemi için masa önerisine ihtiyacım var

Selam arkadaşlar yeni bir sistem topladım 2 monitör ve kasa ayriyeten de ekipmanlarımı koyabileceğim sağlam sallanmayan ve geniş bir masaya ihtiyacım var(beyaz renk olursa daha hoş olur) kasam büyük ve ağır bir kasa boş hali 14 kiloydu sanırım donanımlarla beraber 20 olmuştur monitörler msi 6.5...
  4. Ldrago

Çözüldü✓ 4k 160hz monitör için displayport kablo tavsiyesi

Selam dostlar msi mpg 274urf-qd için dp kablosu lazım 4k 160hz veren aklımdaki kablo paugge v1.4 fakat açıklamalarda 120hz olarak gözüküyor dsc ile 160hz veriyormuş sanırım ama bu dsc açılınca bazı özellikleri kullanamıyormuşuz DSR, DLDSR ve VSR gibi bu yüzden paugge v2.1 almak istiyorum ama...
  5. Ldrago

Rtx 5000 serisi kartı b650 anakart ile kullanmak performansı düşürür mü?

Elimde b650 tomahawk anakart var 6 ay önceden almıştım yani iade etme gibi bir imkanım yok neyse sorum şu bu anakartın ekran kartı yuvası pci-e 4.0 fakat rtx 5000 serisi pci-e 5.0 böyle bir durumda rtx 5000 serisinde performans olarak kaybım olur mu FPS kaybı yaşatır mı? Ne kadar yaşatır...
  6. Ldrago

Ryzen 9900x in fiyatı normal mi yoksa pahalı mı?

İyi akşamlar arkadaşlar sizce 9900x in ülkemizdeki fiyatı normal mi yurtdışındaki fiyatlandırmalara göre yoksa beklemeli miyim fiyatını hakeden bir işlemci mi? Ve 9700x yerine 9900x tercih etmem oyun performansımı çok etkiler mi aradaki fiyat farkına oranla? Gpu 4080 super
  7. Ldrago

Yardım AMD Ryzen 9 9900X'i Hava Soğutma ile Soğutabilir miyim?

Merhaba dostlar ryzen 7 9700x almıştım fakat 13.200 civarı bir ücrete gelmişti fiyatların düştüğünü görünce ve amd den gelen 9800x3d açıklamasından dolayı bende fiyatların düşeceğini düşünüp iade ettim şu an aklımdaki işlemci 9900x ve benim elimde thermalright phantom Spirit 120SE modeli kule...
  8. Ldrago

Yardım Tam alıyordum bu rami anakart listesinde olmadığını farkettim acil bakın buraya

Dostlar tam alıyordum şu rami telefona onay kodu geldiği sıra anakart listesine bir bakıyım dedim listede olmadığını farkettim https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-tz5-royal-neo-silver-rgb-ddr5-6400mhz-cl30-1-4v-expo-dual-ram.html Anakart b650 tomahawk Alacağım işlemci 7000 serisi...
  9. Ldrago

Yardım XMP profilli DDR5 ramler AM5 sistemde çalışır mı?

İyi akşamlar dostlar vatan indirimlerinden ram almayı planlıyorum fakat baktığım modellerin açılamasında xmp3.0 yazıyor bunları AM5 sistemde yüksek hızlarda çalıştırabilir miyim yoksa uyumsuz mu direkt...
  10. Ldrago

DDR5 32gb RGB ram alcam marka-model konusunda kararsızım

iyi akşamlar dostlar AM5 sistem topluyorum 4k yüksek ayarlarda oyun oynayacağım (2k mini led veya oled de tercih edebilirim) 32gb ram almayı planlıyorum model konusunda kararsızım vatan indirimlerinden fırsat olarak gördüğünüz öneriniz varsa daha iyi olur İsteklerim; RGB, C3L 36 ve cl30 arası...
  11. Ldrago

Çözüldü✓ 4K monitör alacağım fakat kafam karışık

İyi akşamlar dostlar 4K oyunculuk için monitör bakınıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe de kalite farkına değiyor ise oynamalar olabilir Tavsiyeleriniz amazon ve hepsiburada öncelikli olursa sevinirim Aklımda bu model var şu anlık ASUS TUF Gaming XG27UCS 27 FAST IPS FREESYNC ve G-SYNC...
  12. Ldrago

Dikey ekran kartı destekli kasa

Merhaba arkadaşlar hava soğutucuyla beraber dikey ekran kartı takabileceğim bir kasa arıyorum sıvı soğutucu kullanmayı planlamıyorum uzun ömürlü olmuyorlar sıvısı vesayre azalıyor pompası bozuluyor uğraş dur. Anakart: b650 tomahawk Ekran kartı: Palit 4080 super gamingpro Soğutucu: phantom...
  13. Ldrago

Öneri 4K oyunculuk için 144hz ve üzeri monitör önerisi lazım

4K oyunculuk için monitör önerisi lazım renk doğruluğu canlılığı iyi olan hz değeri de 144 civarı olan monitör önerisi lazım bir de 27 inç kötü bir deneyim mi verir 4K da? aklımda bu monitör var şuanlık...
  14. Ldrago

Öneri 2x16 DDR5 6000mhz CL30 RGB ram önerisi lazım

B650 Tomahawk anakart + 9700x işlemci ile uyumlu ddr5 6000mhz (veya üzeri) CL30 rgb beyaz ram önerisi lazım dostlar fakat siyahta önerebilirsiniz son çare tercih ederim el mahkum 😅 bütçe ne belirtmeliyim ondan da emin değilim ama sanırım ortalama 5000 i var bu piyasada
  15. Ldrago

Yardım (Acil) North Bayou monitör standı önerisi lazım

North Bayou monitör standı alacağım şu an 24 inç monitörüm var 1 tane de 4k monitör alacağım fakat bu monitörü 27-28 inç de tercih edebilirim 32 inç de amazondan baktığım beğendiğim modelde 17-27 inç destekler yazıyor siyah olan modelde ise 32 inç e kadar 2 ekrana uyar yazıyor fakat ikisi de...
  16. Ldrago

Yardım Kingston renegade ve KC3000 farkı nedir?

Kingstonun renegade adı altında ramleri çıktı fury renegade den ayrı olarak peki bu düz renegade ile KC3000 arasında ne gibi farklar var bilenler yazabilir mi kağıt üstünde renegade daha iyi gözüküyor fakat iç bileşenleri de öylemi bilmek istiyorum tercihimi buna göre yapacağım...
  17. Ldrago

Msi shout out steam kodu nasıl satabilirim?

Merhaba MSI anakart alıp shout out kampanyasına katıldım ve bugün 20 usd cüzdan kodları mailime ulaştı, steamden oyun alma gibi bir düşüncem olmadığı için kodumu nakite çevirmek istiyorum nereden satabilirim itemsatış gamesatış gibi sitelerde cüzdan kodu satışı yok canlı desteklerine de sordum...
  18. Ldrago

Elektro gitar için ses kartı

Double humbucker pickup les paul kasa gitarım için ses kartı önerisi istiyorum maudio mtrack solo ve Scarlett solo gen 3 denedim fakat memnun kalmadım maudio solonun ses çıkış gücü ve ses temizliği güzel değildi scarlett ı ise amazon germanyden indirimde almıştım 2500 e fakat iade yada...
  19. Ldrago

Öneri Dragos WarFire 7xARGB Fanlı kasa alınır mı

https://www.n11.com/urun/dragos-warfire-7xargb-fanli-usb-30-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-35979141?magaza=atombilisim Bu kasayı arctic lf II 360 ARGB sıvı soğutucuyla beraber kullanmayı düşünüyorum fiyat avantajı ve dahili 7 argb fan+kontrolcü den dolayı dikkatimi çekiyor aklımdaki soru...
  20. Ldrago

Öneri Arctic liquid freezer II 360 A-RGB uyumlu kasa lazım

Selamlar, Arctic liquid freezer II 360 A-RGB sıvı soğutucu aldım buna uygun ön fanları(argb) ve egzoz fanı dahil kasa önerileri istiyorum psu dahil olması zorunlu değil. --sıvı soğutucuyu kasanın üst bölgesinde kullanıcam uyumluluk konusunda bunu göz önünde bulundurun. -Fiyat ne kadar düşük...
Top Bottom