Arama sonuçları: *

• Users: denoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

FC 25 oynarken kalite değişiyor

Ryzen 5 5600 RX 6600 sistemde FC 25'te maçta oynarken grafikler sürekli değişip eski haline geliyor yani oynarken çimlerin kalitesi karakter kalitesi düşüyor sonra tekrar düzeliyor bu 5 saniye aralıklarla oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. D

Pc açma tuşunu birkaçkez bastıktan sonra açılıyor

herkeze iyi akşamlar, bilgisayarı kapattıktan sonra ne olur ne olmaz prizden güç kablosunu çıkarıyorum, açarkende fişi prize takıyorum 3 4 kere power tuşuna bastıkta sonra açılıyor bir sorunmu var? yardımınız için şimdiden teşşekürler
  3. D

bilgisayar ses çıkarıp kapandı

Daha önceden de anakartım kısa devre yapmıştı. Bugünkü biraz farklı oldu. Güç kablosunun takılı olduğu prizde telefonumun şarj aleti de vardı. Şarj aletini prizden çektim çektikten sonra kasadan alarm sesi gibi bir ses geldi kapandı. Fişi çektim güç düğmesine basılı tuttum biraz taktım açıldı...
  4. D

Warzone kötü kalite düzeltme

ryzen 5 5600 rx6600 sistem var 1920 1080 p de ayarları ne kadar yükseltirsem yükseltiyim doku kalitesi baya kötü nasıl düzeltebilirim
  5. D

gaming sisteme kaç w ups yeterli

sistemimi korumak için önlemler almak istiyorum ups alacağım kaç w olmalı en az 600w yetermi (gamepower 650w psu var sistemde)
  6. D

Kısa devre yapmayacak psu tavsiyesi

Dün pc de anakartım kısa devre yaptı ve bozuldu ve yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almaya çalışıyorum bana sağlam kısa devre yapmayacak bir psu önerir misiniz? bütçem maks 3k şimdiden yardımlarınız için teşşekürler
  7. D

PC KISA DEVRE YAPMAMASI İÇİN UPS TAVSİYESİ

4günlük sistemim vardı dün anakart kısa devre yaptı bende yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almak istiyorum bana çok pahalı olmayan pcnin kısa devre yapmamasını sağlıyacak bir ups tavsiye edermisiniz şimdiden yardımlarınız için teşşekürlet
  8. D

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

Bilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin
  9. D

Yardım faceit açılmıyor java kurulu olmasına rağmen

bu sorunu alıyorum java kurdum hala açılmıyor
  10. D

oyuna girince ekran kartı fanları çok hızlı dönüyor

pc yeni geldi oyuna girmeyince fan hızı düşükte çalışıyor ama oyuna girince fan hızı artıyor ekran kartına zarar verirmi fanların hızlı dönmesi
  11. D

harici hardiske yüklediğim oyunu yeni pc ye aktarabilirmiyim

Konuyu direkt olarak örneklendireyim. Daha açık olması için şimdi benim laptopum var ve yeni sistem aldım. Harici hard diski laptopa takıp CS2 indirip masaüstü PC'ye taksam CS 2'yi bir daha indirmek zorunda olur muyum?
  12. D

itopya sipariş kaldırdı acil yardım

hazır sistem siparişim vardı bu gün sipariş faturalanıyor diyodu az önce baktım siparişiniz bulunmamaktadır diyor sipariş kalktı neden böyle oldu acil yardım edermisiniz
  13. D

itopya ne zaman hazır sistemi gönderir ?

18 eylül çarşamba günü hazır sistem siparişi verdim hala sipariş hazırlanıyor diyor ne zaman verilir kargoya bide kargoyu sağlam paketliyorlarmı
  14. D

Yardım 100 hz monitör maks 60hz görüyor

monitör yeni geldi hemen hz sine baktım 100 hz di sıkıntı yok ama dota ya girdim birden ekran yırtılmaya başladı sonra hz ayarlama yerinden hz sine bakayım dedim maks 60 ı gösteriyor 100 hz seçeneği kayboldu (laptoptan bağlıyorum hdmı ile )
  15. D

hdmı bağlantı kalite düşüyor

arkadaşlar yeni bir sistem dizdim kasa yolda monitör geldi eski laptopum ile monitörü denedim bir sıkıntı varmı diye hdmi ile bağladım görüntüyü ancak kalite düşüyor baya nasıl halledebilirim bu sorunu
  16. D

f/p kablosuz hızlı çevirince takılmayan kaliteli sensörlü mouse tavsiyesi

5başlıktada belirtiğim gibi kaliteli f/p kablosuz fps oyunları için hızlı çevirince takılma sorunu yaşatmayan bir mouse tavsiye edermisiniz bütçem 1k-1.5k
  17. D

itopyadan hazır sistem siparişi kaç günde gelir

bugün yani çarşamba günü siparişi verdim monitör ve hazır sistem kaç günde elime ulaşır
  18. D

pc sipariş teslimatı

arkadaşlar bana itopyadan hazır sistem sipariş eden veya bu konuları bilenler yardım ederse sevinirim 1-hazır sistem sipariş ettim ekran kartını monte edipmi gönderiyorlar yoksa biz pc gelince evde kendimizmi monte ediyoruz 2- hazır sistem kaç güne gelir 3- pc gelince bizmi almaya gidiyoruz...
  19. D

18-19k bütçem var hangisini alayım

https://www.itopya.com/dual-school-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6600-dual-v2-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-ssd-_h26780 https://www.itopya.com/firat-sobutay-entry-intel-core-i3-12100f-msi-geforce-rtx-3050-ventus-2x-6g-oc-6gb-16gb-ddr4-_h25128 arkadaşlar bütçem sınırlı bu iki sistemden birini...
  20. D

FOR HONOR AÇINCA ÇÖKÜYOR YARDIM EDİN

Sistemim ortalama yani for honoru oynatıyo oyunu açtığımda giriyo biraz geçtikten sonra kendini kapatıyor steamda çöküyor
Geri