Arama sonuçları: *

• Users: wszzrv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wszzrv

Ekranda görünen her şeyi kayıt eden uygulama

Merhabalar valorant için bir yazılım var ve Stream proof özelliği var yani herhangi bir şekilde discordda ekran veya obs, ss gibi şeylerde gözükmüyor var mıdır kayıt edebilecek uygulama ?
  2. wszzrv

Gigabyte h610m k nasıl raid açılır?

açıklamadaki gibi raid açmak istiyorum fakat cidden bilen bir kişi yazsın 5 dk önce diskim bozuldu bir daha yaşanmasını istemiyorum
  3. wszzrv

Windows başlamıyor formatta atmıyor

Arkadaşlar Windows açılmıyor onarma menüsüne atıyor onarmıyor USB ilede formatda atmıyor ne yapmam lazım
  4. wszzrv

Valorant HVCI hatası

valorantta hvcı almaya başladım çekirdek yalıtımı açmam gerekmiş ama açamıyorum başka bir çözüm var mı? hem açamıyorum hemde açmak istemiyorum.
  5. wszzrv

Reddragon k530 Pro alınır mı?

Merhabalar internette gezinirken bir klavye buldum mekanik ve cok iyi gözüküyor fiyatıda uygun sizce nasıl alınır mı...
  6. wszzrv

Hesap çalan virüs nasıl silinir?

nerden girdi bilmiyorum bir trojan her açtığım yeni hesabı çalıyor ve yapmaya devam ediyor malwarebytes ile silinmiyor yardım edin
  7. wszzrv

Corsair mouse dpi değiştiremiyorum

selamlar corsair m55 rgb pro modeline sahibim. dpi değiştirmek için icue indiriyorum fakat icue kurduğum zaman yan tuşlar devredışı kalıyor ve aktif edemiyorum lütfen yardım eder misiniz 1718463656 çözdüm arkadaşlar ayarlardan yapılıyormus
  8. wszzrv

Valorant bug kullanımı ban yer miyim? (video mevcut)

arkadaslar yeni bir map cıktı biliyorsunuz ben bir bug buldum duvarın üstüne çıkabiliyorum bundan ban yermiyim lütfen cevap alabilir miyim (online oyunda yaptım eğlence modu abbysde yaptım ve kimseyi vurmadım repde yemedim) VİDEODA BARİYERLER ÇIKMAMIŞ FAKAT ORDA BARİYER OLDUGUNU GÖSTERDİM...
  9. wszzrv

Ibandan bilgi bulunabilir mi?

selamlar. Bazıları bilir edit işiyle uğraşıyorum. materyellerimi satmak istiyorum fakat sh**** adlı siteden satmak istitorum fakat yaşım yetmiyor. bi arkadaşa bir kişi ibanını ver açayım demiş ve açmış. bana çok inandırıcı gelmedi. ibandan bilgilerimi bulabilir mi?
  10. wszzrv

Orjinal Oyun Cracke Çevirilebilir mi?

Selamlar. Baya bi süre önce steam hesabımı çaldırdım. Eski usbmde eski oyunlarımı gördüm içinde FNAF9 (security breach) var. oyun orjinal dosyaları ile birlikte. tekrar oynamak istiyorum crack dosyası atarsam oynayabilir miyim?
  11. wszzrv

Detroit acil kararsız kaldım öneri arıyorum (SPOİLER!!)

beyler öneri var mı kararsız kaldım
  12. wszzrv

Benchmark Puanı (detroit)

selamlar bilgisayarımı yeni aldım ve detroitde "GPU_INFO": { "Name": "NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti", "Driver": "555.85", "Benchmark Score": 3139.67236328125, "Benchmark Timing": 0.5733082294464111 böyle bir puan aldım sizce iyi mi? ? 4060 ti...
  13. wszzrv

ffmpeg nedir neden bir bilgisayarda olur?

selamlar bilgisayarım bir anda donmaya ve bir anda tüm uygulamalar çökmeye başladı korkup hemen görev yöneticisini açtım FFMPEG diye bir uygulama vardı 2 tane açıktı ve 2side %50 üstü yük veriyordu pcye hemen kapattım ve bilgisayar düzeldi. Bilgisayarımda böyle bir uygulama olduğunu yeni...
Geri