Merhabalar valorant için bir yazılım var ve Stream proof özelliği var yani herhangi bir şekilde discordda ekran veya obs, ss gibi şeylerde gözükmüyor var mıdır kayıt edebilecek uygulama ?
selamlar corsair m55 rgb pro modeline sahibim. dpi değiştirmek için icue indiriyorum fakat icue kurduğum zaman yan tuşlar devredışı kalıyor ve aktif edemiyorum lütfen yardım eder misiniz
1718463656
çözdüm arkadaşlar ayarlardan yapılıyormus
arkadaslar yeni bir map cıktı biliyorsunuz ben bir bug buldum duvarın üstüne çıkabiliyorum bundan ban yermiyim lütfen cevap alabilir miyim (online oyunda yaptım eğlence modu abbysde yaptım ve kimseyi vurmadım repde yemedim) VİDEODA BARİYERLER ÇIKMAMIŞ FAKAT ORDA BARİYER OLDUGUNU GÖSTERDİM...
selamlar. Bazıları bilir edit işiyle uğraşıyorum. materyellerimi satmak istiyorum fakat sh**** adlı siteden satmak istitorum fakat yaşım yetmiyor. bi arkadaşa bir kişi ibanını ver açayım demiş ve açmış. bana çok inandırıcı gelmedi. ibandan bilgilerimi bulabilir mi?
Selamlar. Baya bi süre önce steam hesabımı çaldırdım. Eski usbmde eski oyunlarımı gördüm içinde FNAF9 (security breach) var. oyun orjinal dosyaları ile birlikte. tekrar oynamak istiyorum crack dosyası atarsam oynayabilir miyim?
selamlar bilgisayarım bir anda donmaya ve bir anda tüm uygulamalar çökmeye başladı korkup hemen görev yöneticisini açtım FFMPEG diye bir uygulama vardı 2 tane açıktı ve 2side %50 üstü yük veriyordu pcye hemen kapattım ve bilgisayar düzeldi. Bilgisayarımda böyle bir uygulama olduğunu yeni...