Arama sonuçları: *

• Users: chivA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chivA

DUALSENSE NEREDEN ALINIR?

iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir? (renk önemli değil)
  2. chivA

Papara alternatifi hizmet

iyi günler dostlar, malumunuz papara kapandı bana da yeni bir alternatif lazım. kendime ait iban ve 7/24 transfer olanağı 18 yaş gereksiniminin olmaması bu iki şartı yerine getiren herhangi bir hizmet bana yardımcı olur şimdiden teşekkürler.
  3. chivA

F1 yarışları nereden izlenir?

selamlar korsan şekilde f1'i nereden izleyebilirim? Türkçe veya İngilizce olmasında pek bi sorun yok. şimdiden teşekkürler..
  4. chivA

Iyzico Para Çekme Yardım

arkadaşlar selam, wraithden bir mousepad aldım iyzico ile ve cashback olarak 250 tl gibi bir miktar geldi fakat bunu çekemiyorum almak istediğim şeyler de bu fiyatda değil daha fazla buraya komisyon da ödemek istemiyorum nasıl bu parayı papara hesabıma çekebilirim?
  5. chivA

Bolunmus disk hatasi

Selam arkadaslar dun yeni iki tane ssd aldim ve bunlarin birine kali linux kurdum digerini ise windows icin ayirdim ve bicimlendirdim. Fakat bugun kali linuxu deneyimleyince bana gore olmadigini anladim ve windowsa girip iki diski de bicimlendirmeye calistim fakat galiba yapamadim ve...
  6. chivA

SISTEMIMI KAC TL'YE SATABILIRIM?

Selam dostlar yaklasik 6 aylik sistemimi yeni ekran karti serisine gecmek icin satacagim. Sizce buna deger mi ve ne kadara alici bulabilirim? Gigabyte RX7700XT Ryzen 5 7600 Gigabyte a620m s2h gskill 16gb 5200mhz mld 500gb ssd fps 650 watt 80 plus psu vento argb kasa
  7. chivA

2500TL Klavye Önerisi

Selam dostlar 2500 lira civarı kablosuz klavye istiyorum, en fazla 75lik olsun küçük istiyorum. Aklımda vgn v87 var. Önerilere açığım.
  8. chivA

1800TL MOUSE ÖNERİSİ

Selam dostlar 1.800tl bütçem var wireless bir mouse istiyorum ve yurt içi olması lazım, mousemi sattım 15 tatili mousesiz geçirmek istemem. Glorious model d wireless düşünüyorum başka öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  9. chivA

Valorant Sebepli Donma Sorunu

Dostlar bu sorunla 2 3 aydır uğraşıyorum, pc servise gitti ekran kartı ram bide ssd değişti geldi. Ardından ben 1 ay boyunca sorunsuz fortnite oynadım o 1 ay sonrasında valorant indirdiğimde ise 2 3 ay önce yaşadığım donma sorununu tekrar yaşadım, valorantı herşeyiyle hemen silince düzelmişti...
  10. chivA

Fortnite Dünyayı Kurtar

Merhaba dostlar, dünyayı kurtar almıştım 2022 yılında acaba vpapel kazanabiliyor muyum? Ona göre indireceğim, herkes önceden alman lazım diyor soranlara ama tam tarihi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
  11. chivA

YARDIM RX7700XT WATTMAN HATASI

Merhaba dostlar 2 haftadan ekranım donup donup geri geliyor, bu sırada ne yaptığımın önemi olmaksızın gidip geliyor, sesde başa sarıyor habire o da gidip geliyor. Sistem daha 4 aylık bunun 2 ayında hep yattı, işlemcim ryzen 5 7600 ve anakartım ise a620m s2h. Hatanın kesin olarak wattman hatası...
  12. chivA

Yardım pc webde bile donuyor

Ryzen 5 7600 ve RX 7700xt ikilisine sahibim. Pcyi 3-4 ar önce aldım. Masaüstünde bile kasıyor direkt dönüyor Windows'un bir şey takma çıkarma sesi geliyor, pcyi 2 hafta önce resetlemiştim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  13. chivA

PC Webde dolaşırken bile aniden kasıyor

Merhaba dostlar, okul açıldığı için pcyi hafta içi açamamıştım. Şimdi açtığımda ise aşırı bir drop sorunu ile karşı karşıyayım. Önce bir şey takma çıkarma sesi geliyor mouse klavye gidiyor pc donuyor. Sistemim rx7700xt ve ryzen 5 7600. Driverlerim güncel ve cpu, gpu, bellek kullanımlarım normal...
  14. chivA

Ryzen 5 7600e Soğutma önerisi

Selam dostlar, bütçem 2300tl. Daha yükseğini önermeyin max bütçem bu. Hava soğutmalardan çok düşük olmadığı sürece sıvı Soğutma tercihimdir çünkü görünüşte biraz önemli benim için. Şimdiden teşekkürler. Kasam 240mm destekliyor.
  15. chivA

32GB ramli 33bin TL'ye laptop önerisi.

Arkadaşlar, malum baba kriterleri nedeniyle 32GB ramli ve 4060lı laptop bulunur mu bu bütçeye acaba? 32GB ram zorunluluk maalesef.
  16. chivA

Apex Legends oynarken bulanıklaşma sorunu

Arkadaşlar ryzen 5 7600 ve rx7700xt ikilisine sahibim, oyunu oynarken habire bulanıklaşıyor. Özellikle sağa sola baktığımda daha da artıyor. Çözümü var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederek bayramızını kutluyorum.
  17. chivA

5700x3d için soğutma

Selam dostlar arkadaşım 4060ti ve 5700x3dli bir bilgisayar aldı şimdi de soğutucu alacak. Bütçe 2bin tl tavsiyelerinizi bekliyorum.
  18. chivA

VULCAN-7500F alınır mı?

Selam dostlar https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem alınır mı acaba? Sitede Assassin spirit ekledim bir de soğutucu olarak. 1716824494 @kaşmerli oguz
  19. chivA

Klavyedeki Ağzı Bozuk Vida

Dostlar klavyemi modluyodum, işleri bitirdim mükemmel derken klavyenin kablosunu takamamışım, yerine oturmamış. Vidalardan birinin ağzı bozuk çıkmıyor, 30 dakika uğraştım lastikle denedim olmadı matkapla hafif deldim olmadı silikonla yaptım olmadı. Nasıl yapabilirim acaba?
  20. chivA

27000TL Sistem Önerisi

Selam dostlar, bütçem 27k. İşlemci soğutucusunun olmasını istiyorum, psu ve kasa çok kötü olmazsa sevinirim.
Geri