Arama sonuçları: *

1. E

Usb c den DC donusturucu

Herkese merhaba bi konuda yardima ihtiyacim var msi katana 15 im var ve cogunlukla uzun yola ciktigim icin sarj sorunu yasiyorum bu sorunu bi tane donusturucu alarak cozebilir miyim elimde anker in 140 watt lik cikis sagliyabilen power bank i var eger donusturucu alirsam ve takarsam laptop a...
  2. E

Çözüldü✓ Amd mi yoksa intel mi

herkese merhaba yeni sistem toplamayi dusunuyorum ancak islemci konusunda karar veremiyorum intel mi amd mi alsam bilmiyorum intelin onbellegi ve frekansi dusuk geliyor ama amd ise pahali geliyor bildiginiz intle core ultra 265KF gucunde veya cok az yuksek performans sagliyan islemci onerir...
  3. E

Çözüldü✓ Corsair vengeance ram ini aldim ancak for amd yaziyor

herkese selamlar bilgisayarimin parcalarini yeniliyorum her 1 ayda 3 parcanin 1 ini siparis ediyorum ancak ilk parca olan ram i siparis ettim amazon da intel ile uyumludur yaziyor (sitedeki yazilar hatali olabilir fransizcadan cevirdim) ancak ramlar elime geldiginde ustunde Vengeance rgb ddr5...
  4. E

Çözüldü✓ Yeni alacagim parcalar uyumlu mu

selam bilgisayarima yeni parcalar aliyorum ancak uyumlu olup olmadigini bilmiyiorum normalde bilgisayarlardan anlarim ama ilk defa parca siparis edecegimden terdut ediyorum yeni alacagim parcalar Intel core ultra 7 365KF, anakart MSI MAG Z890 TOMAHAWK WIFI, ram corsair vengeance rgb ddr5 ram...
  5. E

Hangi sivi sogutma yeterli olur ve hangi anakart

selam herkeze intel core ultra 7KF almayi dusunuyorum ama sivi sogutmam 2 fanli yeterli olur mu ve anakart olarakta MAG Z890 TOMAHAWK WIFI almayi dusunuyorum uyumlu olur mu
  6. E

Monster tpm 2.0 kapatma

merhabalar arkadasimin monster abra a5 v18.1 laptop u var tpm 2.0 i kapatamiyoruz nasil kapatiliriz ?
  7. E

Çözüldü✓ Corsair 3500x fan kablolari

yeni bir kasa satin aldim oda corsai 3500x sanirim 12 yada13 fan aliyor benim commander pro da sadece 6 tane fan girisi var bir de kasyla dahili olarak gelen link hub var ama sanirim ll120 icin uyumlu degil nasil 12 tane fani bagliyacagim ben bu kasaya ?
  8. E

windows 11 24H2 surumu

herkese selam pc im de 23h2 surumu var ve 24H2 ye gecmeyi dusunuyorum ancak indirdigim taktirde oyunlar dosyalarim silinir mi ?
  9. E

temizlikten sonra pc nin acilmama soruunu

herkese iyi gunler bugun arkadasimin bilgisayarini temizledik ama derin degil radyator termal macun ekran kartini temizledik ve kasayi ancak bilgisayari topladiktan sonra bilgisayar acilmadi bizde power tusu yada ramlari sokup takmayi deniyelim diye dusunduk ancak tepki vermedi sonra kendi...
  10. E

ssd degisimi win 11 kurma

herkeze selamlar ssd degisimi yapacagim bu tuzden windows u tekrardan kurmam gerekiyor eski lisansi yeni ssd e aktarabiliyormuyum veya lisans key i almam mecbur mu ? klonlama yaptim ancak windows mavi ekran verdi bu yuzden klonlama yapamam .
  11. E

sivi sogutma uyumlulugu

herkese selam ilerde anakart ve islemci gelistirmesi yapacagim icin simdiden bir sivi sogutma alayim diyorum ancak kasa degisimi yapmak istemedigimde dolayi Corsair iCUE H170i ELITE LCD XT kasama uyup uymadigini bi turlu bulamadim ve islemcimde i7 11700f ilerde i9 almayi dusunuyorum cok isinan...
  12. E

Çözüldü✓ Ekran kartı sürücü indirme

herkese merhabalar rtx 4070 ti im var ancak geforce experience dan sürücü indirdiğimde hata veriyor Google dan nvidia nin sitesine girip surucuyu ve geforce experience i tekrar indirdim surucuyu indirdim ancak geforce experience i tekrar actigimda bana eski surucuyu indirmemi istiyor neden boyle...
  13. E

beamng drive dusuk gpu kullanimi

herkese selamlar sistemimde rtx 4070 ti msi ventus 2x islemci de intel i7 11700 f var ram 48 gb kisacasi gayet yeterli bir sistem ancak beamng drive da gpu kullanimi %30-%50 kullaniyor ve 20-30 fps aliyorum her yere baktim cozumunu bulamadim bu konu hakkinda yardim edebilecek var mi
Geri