Arama sonuçları: *

• Users: Qureska
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qureska

Rx 6700 xt mi almalıyım rx 6750 xt mi ?

Rx 6700 xt ve rx 6750 xt'nin fiyatları neredeyse aynı hatta ve hatta rx 6750xt bazı sitelerde daha ucuz ancak bazı sitelerde rx 6750 xt sorunlu sıkıntılı geliyor gibi şikayetleri vardı örneğin coil whine sesi çok fazla çıkabiliyormuş özellikle bunu msı ürünlerinde gördüm asus'un ürünlerinde...
  2. Qureska

Pc kasa önerisi (full mesh kasa)

Çok pahalı olmasın akvaryum kasayı hiç sevmem gereksiz büyük full mesh kasa Argb olursa iyi olur olmazsa pek takilmam bütçe 3000 tl
  3. Qureska

Amd Ryzen 5 5600x için sıvı soğutma önerisi

240mm sıvı soğutma almayı düsünüyorum ilerde amd ryzen 5 7500f ile yükseltme yapıcam ona göre tavsiye varmıdır aklımda 3 model var şunlar 👇 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-notte-argb-siyah-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442891276.html...
  4. Qureska

Ets 2'de başlarken hangi tırı seçmeliyim ?

Ets 2'yi ben yeni yükledim ama hangj tırı secicegime karar veremdim mercedes actros mu volvo mu scania mı hangisini almaliyim cok takildim bi yardimci olurmusunuz
  5. Qureska

2. El rtx 2060 amd ryzen 5 3600 sıvı soğutmalı sistem alınır mı? ?

Sistem linki https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-bilgisayari-1178990301/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269
  6. Qureska

Çözüldü✓ 5000 tl IPS Monitör Önerisi

Ips 165 hz ghosting sorunu olmayan amd freesync destegi olan monitör lazım g3 te ghosting sorunu varmis ilk önce onu almayı düsünüyordum ama sonra vazgeçtim şimdi 1 tane var ama bunda ghosting görüntü yırtılması gibi sorunlar varmı size sormak istedim asansır öelliği olursa mükemmel olur bu arada
  7. Qureska

B550 anakart önerisi

B550 anakart önerisi atx olursa iyi olur ama illa olucak değil amd ryzen 5 5600 ile kullanıcam rx 6700 xt ve ya rx 6750 xt geçis yapıcam sorunsuz anakart öneriniz varmıdır
  8. Qureska

Bbs rs 2 için lastik önerisi nedir araç broadway 1.4 orta kasa

1.4 orta kasa broadway bbs rs2 jant var ama lastik bulamadım 4*100 16 inç jantlar öneriniz nedir ?
  9. Qureska

Honda civic 1.6 ies için egzoz patlatan varex önerisi (kumandalı)

1.6 ies 2001 modek tam güvenlik paket için kumandalı varex egzoz ônerisi lazım hiç bir yerde bulamadım nolur yardım edin ama acil değil 😁
  10. Qureska

14.000 tl hazır sistem önerisi

Agalar 14.000 tl ye ne önerirseniz önerin işlemci amd ryzen 5 3600 den aşağı olmasın intel tarafında ise i3 12100f den aşağı olmasın sadece oyun oynıycam 1080p için minumum medium ayarlarda oynıycam ilerde zaten yükseltme yapmayı düsnüyorum şimdilik sistem ilk defa sistem alıcam
  11. Qureska

Redmi note 10s dokunmatik gecikiyor neden

Xiaomi redmi note 10s 64gb 6gb ram Telefonun ekranını değistirdim ama degistirdikten sonra telefonun ekranında gecikmler var fazlasıyla ve ekran sanki 50 hz 40 hz gibi calisiyo ekran donuyor neden olabikir degistimeden önce hiçbiri yoktu
  12. Qureska

Wireles ses kalitesi güzel dip ses olmayan kulaklık önerisi

Wireles kulaklık konusunda çok takıldım dışarıya ses vermesin mikrofonu güzel olsun rgb olmasın daha iyi öyle
  13. Qureska

Hazır sistem tavsiyeleriniz nelerdir ?

Agalar max bütçe 18k para var suan neler önerirsiniz amd islemcili olsun yeter bana ekran kartı rx 6600 den asagi olmasin rtx 3060 tan da asagi olmasin yeterli am4 islemcisi olsun
  14. Qureska

Direksiyon seti önerisi

Sadece sessiz olsun hissiyatı güzel olsun bütçe 12k
  15. Qureska

Feedback'i sessiz direksiyon seti önerisi

Direksiyon seti alıcam ama g29 un feedbacki çok sesli calisiyormus ve pedallari kronikmis bana sessiz feedbacki guzel olsun herseyin kusuru var ama sessiz olsun bana yeter feedback hissiyati guzel olsun g29 Alınır mı? hala gercekten cokmu sesli yoksa rampage drive rs+ mı bakmalıyım önerilerinizi...
  16. Qureska

Çözüldü✓ 27 inç 2k 1ms monitör önerisi

2k 1 ms monitör alıcam ama paneller hakkında çok bir bilgim yok şu tür oyunlar oynuyorum- crysis serisi rdr2 tlou1 gibi hikayeli oyunlar ve cs2 gibi fps oyunları oynıycam renkleri güzel olsun yükseklik ayarı olsun pivot olmasına gerek yok şimdiden teşekkürler bütçe 12.000 tl ama eğer güzel yoksa...
  17. Qureska

Çözüldü✓ Pc ile uyumlu gamepad

Pc için gamepad alıcam ama xbox kolları bana hiç rahat gelmiyor o yüzden dualshock almak istiyorum ama onlarda pc ile uyumlu oluyormu bilmiyorum yardımcı olursanız bi el atın agalar 😊
  18. Qureska

2 kişi yanyana 2 kol ile pc den oyun oynayabilirmi ?

Kardeşimle naruto oyunu oynıycaz 2 kol alıcam ama hangi oyun yanyana 2 kol destekler onu pek bilmiyorum ve kol öneriniz varsada beklerim 😊 naruto 2 kişilik yanyana oynayabileciğimiz hangi oyunlar var ?
  19. Qureska

Argb anakart önerisi (b550 serisi)

Agalar b550 serisi msi ve asus olarak önerilerinizi bekliyorum gigabyte argb kontrol yazilimi pek kullanisli degilmis eger hataliysam onerebilirsiniz wifi olmasın atx olsun
  20. Qureska

Kasam argb destekli olduğu için argb anakart önerisi

Argb anakart almak istiyorum ama kafam bu konuya çok takıldı gigabyte nin argb programi cok fazla ozellik sunmuyormus yani asus mu almaliyim msi mi yoksa gigabyte mi ? Aklımda 3 model var https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550-gaming-x-v2-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,918570528.html...
Geri