Arama sonuçları: *

• Users: khuton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Ofis için monitör önerisi

27 inç, 2K çözünürlükte, en az 120 Hz yenileme hızına sahip, IPS panel bir monitör arıyorum. Ofis kullanımı için uygun, göz yormayan ve geniş çalışma alanı sunan bir model olmalı. Bütçem yaklaşık 6.000 TL civarinda.
  2. K

25-30K laptop önerisi

Hem işte kullanabileceğim hem de evde dizi/film izlerken ekranı canlı olan, kablosuz kullanımda kasmayan ve ekranı çok küçük olmayan bir laptop arıyorum. Ne önerirsiniz?
  3. K

Macbook alternatif laptop önerisi

Uzun pil ömrü olan ve 4-5 sene sıkıntısız götürebilecek cihaz önerileriniz var mı? Ağırlık olan yazılım icin kullanılacak. 10saat üstü pil,minimum 120 hz,hafiflik,uzun yıllar kullanım önemli. oyun oynanmasa da olur. Bütçe maksimum 28-35 bin TL civarı diyebilirim.
  4. K

Motor önerisi Gp2 alınır mı ?

16 yaşıma girecegim ve bir motor alacagım gp2 düşünüyorum ama 175 bin tl eder mi? bilemiyorum başka bir önerebileceğiniz motor varmı?
  5. K

30-35 Bin TL Laptop Önerisi

30-35 bin tl bütcem var. genelde yazilim programlari, webde gezinme, kripto islemleri ve film dizi icin kullanicam. benim icin en onemli sey sessiz calismasi ve sarjda degilken de kasmamasi, cunku cogu laptop pildeyken inanilmaz yavasliyor . kucuk ve tasinabilir olmasida onemli. en az 16 gb ram...
  6. K

125 CC motor onerisi

merhabalar 16 da ehliyet aldigimda 125 cc motor alacagim butcem 130 140 bin su an RKS RZ 125 , QJ SRK125 S veya QJ SRK125 R dusunuyorum r modelleri daha fazla hosuma gidiyor ama cok kararsizim baska marka motorlarda onerebilirsiniz [H3 id=''][/H3]
  7. K

50 bin ile toplama sistem

9060 XT düşünüyorum. Sistem olarak 16 GB’lık ekran kartından almayı planlıyorum. Monitör olarak XG259CS, klavye ve mouse da lazım. Toplam 50.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle alınabilecek sistem ve ekipmanları istiyorum.
  8. K

Airpods model onerisi

Dün airpods 4 anc aldım kulagımı acıtıyor degiştircem airpods 2 pro almayı dusunuyorum sizce ne almalıyım veya başka önereceğiniz model var mı
  9. K

Airpods model önerisi

Yeni ıphone aldım telefonla uyumlu olması için airpods almayı dusunuyorum cok fazla para baymak istemiyorum f/p model önerileri
  10. K

Honor kulakligim telefonuma baglanmiyor

HONOR CHOICE Earbuds X5 kulakligim yeni aldigim iphoneye baglanmiyor bt de veya uygulamasinda algilamiyor ama eski telefonumda gozukuyor ne yapmam lazim
  11. K

Iphone 15 plus vs 14 pro

İlk defa iphone alacagim ekran olarak büyük istiyordum ama arkadaşlar küçüğe alışırsın diyorlar elim normale göre biraz büyük 14 pro 120hz ekrani var 15 plusta ise 60 VE 14 pro da 3200mah var 15 plusta 4300 Sizce hangisini almaliyiyim Fiyatlar aynı olarak düşünün 256gb ikiside
  12. K

Airpods model onerisi

15 plus alacagim yaninda airpodsda almak isitiyorum ancak modelleri hakkinda fikrim yok hangisini almaliyim?
  13. K

Iphone telefon onerisi

Iphone 13 pro max almayı düşünüyorum bir telefoncuya sordum temiz bir sorunu değişen yok %83 pili var dedi vatanda a kalite yenilenmiş cihaz 50k ve 128gb telefoncu 256yi 45 bine veriyor ama taksiti yok sizce ne yapmaliyim
  14. K

Çözüldü✓ Kali kurarken erorr veriyor

eski bir laptopum var bunu icine kali kuracagim ancak erorr veriyor ne yapmam gerekiyor
  15. K

Formattan sonra bluetooth gitti ne yapabilirim

formattan sonra bluetooth gitti ne yapabilirim anakartin driverlerini guncelledim baska ne yapabilkirim onceden vardi
  16. K

Yardım Kola dokulen klavyeye ne yapcam

beyler klavyenin sag tarafina kola dokuldu su an calisiyor ne yapmam lazim klavyenin altinda vida yok nasil acicam monsgeek m1 v5 https://www.gaming.gen.tr/urun/613446/akko-monsgeek-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  17. K

Regülatör ve ups ne ise yariyor

Bilgisayarım sürekli açık kalıyor, geceleri ise 7-8 saat kapalı oluyor. Regülatör ve UPS diye bir cihaz olduğunu duydum. Bunlar tam olarak ne işe yarar? Ayrıca bu cihazları aldığımda akım korumalı priz kullanmam gerekiyor mu? Bilgisayarımı ve elektronik ekipmanlarımı korumak için hangi...
  18. K

Akko monsgeek m1 v5 driver kurulmuyor

klavyeye yeni Driver gelmis aldigimda yoktu yeni gelmis gaming gen tr ye indirdigimde driver klavyeyi bulamiyor ne yapabilirim
  19. K

G770 excalibur bios pili nerede

Bilgisayar eski kenarda kalıyor. İçine Linux Mint kurulumu yapacaktim ancak BIOS'a erişemiyorum. BIOS pilini sıfırlamak için, pili 15-20 dakika çıkarca düzeliyormuş. Ama kasayı açtığımda BIOS pilini bulamadım. Nerede olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi
  20. K

V3 hyperspeed mousemi yanlis gondermisler

merhabalar itopya uzerinden 3 4 ay once Razer DeathAdder V3 mouse almistim ancak kablosunda temazsizliktan surekli gidip geliyordu bende itopya garantiye tekrar gonderdim 70 gun sonra mousemi degistirerek tekrar gonderdiler ancak Razer DeathAdder V3 degil razer deathadder v3 hyperspeed ultra...
Geri