Arama sonuçları: *

• Users: sixbrother
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

65' tv önerisi QD -Miniled

65' tv önerisi QD -Miniled öneri arıyorum
  2. S

Max 60 k taksitli kasa tavsiyesi

Max 60 k peşin fiyatına 6-9 taksit artık ne oluyorsa şuanda alınabilecek en iyi kasa hangisi
  3. S

Laptop ekran kartını görmüyor

Arkadaşım cs de oyun bi anda kapanıyor kendi kendine diye bir şeyler denemiş kendince, laptopa bios güncelleme falan yapmış bios güncelleme yaptıktan sonra artık ekran kartını görmemeye başlamış. driver bile kurulmuyor, direk ekran kartını görmüyor pc. bir çok şey denedim bende düzelmedi büyük...
  4. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

İlla ki soran olmuştur ama, ps 5 ve ps 5 pro arasında kaldım. Ps5 şuan çift kollu olarak sahibinden de güvenilir bir firmadan 27 bin TL'ye geliyor (firmanın 24 ay belgeli garantisi var GND Bilişim istanbulda olanlar bilecektir belki.) aynı yerde ps5 pro 35-36 civarı tek kol. arada 10 bin tl...
  5. S

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g81sf-27-inch-240hz-oled-uhd-ls27fg812suxuf/ 35 k gibi bir fiyata geliyor öncelikle pcmi yazayım: ryzen 5 7600 DDR 5 32 gb ram rtx 4070super var şuanda normalde 240 hz normal viewsonic monitörüm var, 1080 p. oled ve 2k-4k nasıl...
  6. S

Oled Monitör Tavsiyesi Lazım

Max 30 k ya kadar, 27 inç te olur 24-25 de, oled, yanma sorunu için bi önlemi olan (kendi ekranı kapama gibi, yoksa da artık biz yapıcaz yapcak bişi yok) bi öneriniz varmı fiyatına değecek
  7. S

Bu anakarta bu soğutucu sığar mı

Thermalright Phantom Spirit 120 SE almayı düşünüyorum, anakartım: MSI MB PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI VGA 1X M.2 USB3.2 GIGABIT LAN MATX kasaya sığıyor, yükseklikte sıkıntı yok ama şöyle biraz bakıyorum sanki egzoz fanla cok dip dibe olabilir ya da sığmayabilir gibi geldi bunu nasıl...
  8. S

Sıvı soğutmadan kule tipine geçiş öneri lazım

Sıvı soğutmam çok fazla ses yapıyor, sürekli yüksek RPM çalışıyor anakratımda da kontrolcü yok biostan ayar yaptım ses biraz hafifledi düşürünce. Sessiz ama güçlü çalışabilecek bir Kule tipi soğutucu öneriniz olur mu onlara yöneleyim 2 fanlı benim sıvı soğutma deepcool
  9. S

Eye care gerçekten faydalı mı?

https://www.amazon.com.tr/GW2790-1920x1080-100Hz-2xHDMI-Monit%C3%B6r/dp/B0CQ2YLVJR/ eye care özellikli, ortama göre kendi ışığını vs. ayarlıyan bir monitörmüş. fakat bir yorumda hiçbir işe yaramadığını hatta daha kötü olduğunu vs. söyleyenler var. bu özellik gerçekten işe yarıyor mu
  10. S

Göz yormayan monitör önerisi

Şuanda 280 hz Viewsonic monitör kullanıyorum, göz sağlılıyla ilgili hiçbir şey yok büyük ihtimalle özellikle gece saatleri berbat oluyor gözlerim. Bu monitöri belki kenara koyup, oyun oynayacağım zaman açarım diye düşünüyorum. Günlük işlerde ve günlük olarak kullanıma uygun göz yormayan bir...
  11. S

Sessiz ve Şık Bilgisayar Kasası Önerisi istiyorum

4070 Super ve 2 fanlı sıvı soğutmayı sığabilecek, sessiz fanları çok gürültülü çalışmayan güzel sade şık görünümlü bir kasa önerebilir misiniz
  12. S

Sessiz kasa önerir misiniz

4070 super, işlemci sıvı soğutuculu bir sistemim var (2 fanlı). Görüntüye çok önem vermiyorum kasa olabildiğince sessiz olsun istiyorum şuan ki çok kafa ağrıtıyor bir tavsiyeniz var mı ne kullanabilirim kasa oalrak yani hem soğutması çok kötü olmasın hemde sessiz olsun normal zamanlarda...
  13. S

MSI Mag B650 Tomahawk harici anakart önerir misiniz

En az 2 m2 ssd ve 4 ram girişi olan bi anakart önerir misiniz bu başlıktakini alıcaktım 1 hafta önce 7.5 du 10 k olmuş, almayı düşündüğümüz ne varsa almamız lazım harbiden böyle bir şey yok. tavsiyelerinizi bekliyorum
  14. S

Bu HP Laptop Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRM2TKK bu bütçe de daha iyisi var mı, iyi midir?
  15. S

Bu laptop alınır mı Lenovo

https://www.laptop.com.tr/urun/440244/lenovo-loq-15irx9-83dv00httrv2-intel-core-i7-13650hx-32gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/ bu fiyata daha iyisi var mıdır, bana iyi gibi geldi ama
  16. S

Yeni laptop önerisi 35k

Arkadaşlar merhaba şuanki laptobum: 12. Nesil Intel® Core™ i7 12650H İşlemci FreeDOS 32GB DDR4 NVIDIA® GeForce® RTX3060 6GB 192 Bit GDDR6 1TB M.2 SSD PCle 4.0 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT FAKAT Casper olduğu için ses ve sarj olarka çok kötü o yüzden kenarda duruyor. Mac alcaktım satıp...
  17. S

Anakart performans etkiler mi

Sistemim: 4070 super ryzen 5 7600 Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 x2 ram anakartım: MSI MB PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI VGA 1X M.2 USB3.2 GIGABIT LAN MATX anakartta 2 tane ram girişi var istesem de 2 tane daha ekleyemiyorum, + olarak m2 ssd girişi de 1 tane. Bu...
  18. S

Hangi macbooku tavsiye edersiniz?

Yakın zamanda gaming laptobumu 20 k civarı satıcam, üstüne max 20 25 k ekleyip bir macbook almayı düşünüyorum işler icin. Oyun için masaüstü pc var, macbook düşünüyorum o yüzden. Tavsiyeniz var mı en iyi hangisidir alınacaklardan? pt.com.tr üzerinden söylerseniz cok iyi olur hepinize teşekkürler
  19. S

Bu laptop sizce ucuzmu

LENOVO Legion 5 16IRX9 16" i7-14650HX/32GB DDR5/1TB/RTX 4060 8GB Yakında annem makedonyaya gidicek, bu laptobun fiyatını gördüm tax freesiz hali vergi indirimsiz hali 51 bin tl falan orda ucuz mu hiç piyasa araştırması yapmadım da, 3-5 bin ucuzsa pek değmez garantsiiz almaya. Düşünceleriniz...
  20. S

Laptobu satıp yeni laptop alıcam tavsiye lazım

Özellikler. 12. Nesil Intel® Core™ i7 12650H İşlemci FreeDOS 32GB DDR4 NVIDIA® GeForce® RTX3060 6GB 192 Bit GDDR6 1TB M.2 SSD PCle 4.0 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT şuanki laptobum bu ,ederine satıp yeni bir şey almak istiyorum casper g870 excalibur laptop çok fan sesi vs. olduğu için...
Geri