Arama sonuçları: *

1. G

Bir kuş sesinden kuşun türünü nasıl bulabilirim

Arkadaşlar evimin tam önünde sürekli bir ses geliyor nasıl bunun cinsini belirlicem https://uploadnow.io/f/dtJf6kq
  2. G

Çizim yapmaya başlamak için öneri

Hiç bir temelim yok 10.sınıfım çizin yapmaya deli gibi başlamak istiyorum nerden veya nasıl başlamalıyım neye göre çalışmam gerekiyor öneriniz varmı özellikle doğayı veya anime karakterlerini çizmek istiyorum
  3. G

Diş teli nasıl taktırabilirim

Dişim baya yamuk yumuk devlet 18 yaş altı kişilere indirim yapıyormuş bu süreç nasıl işliyor bir bilgisi olan var mı? Veya nasıl taktırabilirim
  4. G

Kopya çekme uygulaması,sitesi? Oneri

10.sinifa gidiyorum yarın matematik sınavım var telefon serbest hocamız çok takmıyor matematik öğretmenimiz full geometri alan yamuk paralelkenar falan sormuş normalde çalışırım ama geometri kafama girmiyor nasıl kopya çekebilirim uygulama veya site önerir misiniz? çok ihtiyacım var
  5. G

Kopya çekme taktiği matematik

10.sinifa gidiyorum yarın matematik sınavım var telefon serbest hocamız çok takmıyor matematik öğretmenimiz full geometri alan yamuk paralelkenar falan sormuş normalde çalışırım ama geometri kafama girmiyor nasıl kopya çekebilirim uygulama önermisiniz
Geri