Arama sonuçları: *

• Users: Serkan0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ders için tablet önerisi

ders çalışırken kullanmak için fp kalemi olan uygun fiyatlı bi tablet düşünüyorum bütçe max 10k yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Ders için iş görecek fp tablet önerisi

ders için tablet almayı düşünüyorum uygun fp ekranı falan yeterli olsun kalemi olsun bütçe max 10k yardımcı olursanız sevinirim
  3. S

Hangi bankadan kart çıkartmalıyım?

3 4 senedir papara kullanıyordum cashback falan iyi oluyordu başka karta gerek duymuyordum ama son olaylardan sonra banka kartı çıkartmak istiyorum nereden çıkartmamı önerirsiniz
  4. S

Yardım Hadron hd302 fifa algılamıyor

kol hadron hd302 fp olduğunu düşündüğüm için aldım titreşimli olduğu yazıyor ve tak çalıştır yazıyor ama fifada kolu algılamıyor titreşim özelliğini ise daha deneyemedim daha yeni aldım iade etmeli miyim yoksa varmı önerisi olan yardımcı olabilir misiniz
  5. S

Hadron hd302 gamepad nasıldır alınır mı

pcden fifa oynamak için alacağım nasıl iş görür mü başka o fiyat bandında önerisi olan varmıdır https://app.hb.biz/0TcMGYbNeswN
  6. S

Yardım 25k günlük kullanımda üzmeyecek laptop tavsiyesi

25k civarı bütçe ile günlük kullanımda üzmeyecek iş için günlük kullanım için word excel zoom vb. laptop tavsiyesi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler 1736350745 ek olarak 16gb ram ve 1tb ssd olursa çok iyi olur sonradan yükseltme falan uğraşmak istemiyorum pek bütçe arttırabilirim
  7. S

Yardım Eski bozulan pcmin içindeki harddiskin içindeki resimleri kurtarmak

eski pcyi buldum evde kaldırmıştım içindeki harddiski pcye nasıl bağlayabilirim veya laptoba içindeki resimler pc bozulduğu için gitti sanıyordum kurtabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  8. S

Gta 5 son görevi tekrar nasıl yapabilirim

son görevi nasıl yapabilirim diğer sonlarıda oynamak istiyorum son göreveen 1 önceki soygun görevini tekrar yaptım ama yine aynı sona geçti
  9. S

Rampage sniper 7.1 kulaklık iyi midir

yeni ulaştı elime kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? öncelikle direkt 7.1 mi geliyor yoksa sürücü yüklemem mi gerek birde kulaklık ayarlanmıyor sanirsam kullanan bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  10. S

HOİ4 yeni güncelleme hakkında

yeni güncelleme ile birlikte ingilize buff gelmiş sanırım eskiden cok zorlamadan çıkartma atıp kolay işgal ediliyordu anakarasında çok ordu tutmuyordu güncellemeden sonra çıkartma atmakta zorlaştı hemde anakarasına çıksanız bile hemen birsürü ordu ile geri püskürtüyor kaç kere denedim hep öyle...
  11. S

Bu laptopa ne yapılır

eski bir laptop vardı iş görürmü diye bir bakayım dedimde çok yavaş ama çalışıyor azda olsa iş görür atsan atılmaz satsan satılmaz laptopdan çok anlamıyorum buna yükseltme falan yapıp en azından internete falan rahat donmadan girsin günlük işleri halledebilsin ve ayriyeten görev yöneticisinden...
  12. S

pc uyumlu fifada kullanmak için fp kol önerisi

fifada üzmeyecek fp uygun iş görecek kol önerileriniz var mıdır 2 adet düşünüyorum kablolu kablosuz farketmez uygun ve is gorsun yeterli yardımcı olursanız sevinirim
  13. S

fc 24 nereden bulabilirim

ea play 1 dolara 1 aylık almıştım süresi bitti şimdi, sadece kariyer oynamalık tek bende olacak hesap guvenilir offline hesap temin edebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız sevinirim
  14. S

malwerebytes kaspersky exesini virüs olarak algıladı

normalde 2sini bir kullanıyordum önceden 5 6 defa daha taratmistim kasperskyle ilgili hic boyle rapor vermemişti ama şimdi virus algiladi kaspersky exesini neden böyle olmuştur
  15. S

25-30k bandında laptop önerisi

25-30k bandında bir laptop bakıyorum hem günlük işler hemde oyun oynatacak fp bir laptop varsa önerirseniz sevinirim
  16. S

ramlerin rgbsini ayarlayabiliyor muyum

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-twinmos-8-gb-3200-mhz-cl16-tmd48gb3200drgb-c16-ddr4-fiyati,453174871.html 2 adet bu ramden var merak ettim acaba renklerini kendim ayarlayabiliyor muyum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  17. S

islemcim cok ısınıyor ve csgo da drop girmeye başladı

gecen günlerde konu açmıştım pcde 5 trojen çıktı diye onları antivirüs programı ile bulup silmiştim bugün cs de islemci baya bi ısındı ve oyunda drop giriyordu soğutucu olmasına rağmen 68 69a kadar çıktı ilk defa görüyorum bu sıcaklığa çıktığını odanın camı falan kapalıydı ondan olur mu bilemem...
  18. S

antivirüs 5 tane trojen buldu

antivirüs olarak kasperskyi kullanıyordum önceden hep hızlı tarama yapıyordum bi tam tarama yapayım dedim ve 5 tane trojen buldum miner yazıyordu ve kasperskyde uyarı geçti bilgisayarınızda mining yapılmaya çalışıldı ve engellendi diye dosyaları karantinadanda sildim bu nasıl bulaşmış olabilir...
  19. S

günlük iş nası bulabilirim

günlük çalışacağım bir iş nasıl bulabilirim ne olduğu farketmez harçlığımı çıkarabileceğim bir iş, ilanlari falan varsa bakmak için site veya uygulama varsa önerirseniz sevinirim
  20. S

fifa vb oyunlar için pc uyumlu gamepad önerisi

daha çok fifa benzeri oyunlar oynayacağım iş görecek pişman etmeyecek oyun kolu arıyorum kablosuz olursa daha iyi olur ama kabloluda olur önerisi olan var mı 2 adet daha uygunsa onuda düşünebilirim şimdiden teşekkürler 1723142241 bütçe belirtmeyi unutmuşum ama uyguna düşük bütçeli fp bisey...
Geri