Arama sonuçları: *

• Users: ozgurbey1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozgurbey1

Valorant Vct 2026 Kapsül Limited mi?

içerisindeki bıçak sonradan gece pazarı ya da pazara düşecek mi?
  2. ozgurbey1

Tımarhanede 1 Gün Geçiriyorum

Temmuz ayında trafik cezası yedim, trafik cezamı iptal ettirdim. Ekim ayında ödeme yaptıklarını söylediler. 3 Ay uğraşıp zorla vergi dairesine ulaştım "paranızı sgk kesmiş kalanıda bizde kalmış tekrar yollayacağız (869 lira 31 kuruş)" dediler ( 8-69 LİRA 31 KURUŞ ) "Sgkım yok sadece gss...
  3. ozgurbey1

Kaza! (Yapmadım Ama...)

Dostlar dün akşam tek gidişli yönden önümdeki araba sinyal vermeden sola dar açıyla dönüş yaptı karşısından araba çıkınca (gidişli gelişli yola girmeye çalışıyordu gelen arabanın suçu yok ama dönen kişi sola geniş dönmeliydi ve sinyal vermeliydi) ani fren yaptı ve bende sağa kontra vererek ani...
  4. ozgurbey1

Elimdeki laptopu çıkartamıyorum sizce fiyat çok mu yüksek?

Acer 5 Nitro var elimde toplasanız 1 gün kullanmadım 1 yıl garantisi var İ7 12650H + 140 watt 4060 var 32 gb ram ve 1 tb ssd 165 hz ips 1080p 15.6 inch 35k istiyorum (piyasanın bayağı altında) alıcılar saçma tekliflerde bulunuyor. ben mi fiyatı yüksek tutuyorum sizce? bence çok düşük.
  5. ozgurbey1

Turknet Rezilliği ( hiç bunu beklemezdim )

Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce yeni bir eve taşındım ve Turknet altyapısını önceden araştırmıştım binada kutuda bulunuyordu. Direkt olarak turknet aboneliğimi şu an oturduğum eve taşıdım. Yaklaşık 2 yıldır ara ara kopmalar yaşıyordum (bu kopmalar öyle az buz değil en en az 3-4 saat) Her...
  6. ozgurbey1

Data Frog X3 İnceleme

Dostlar selamlar, Alma düşüncesi olanlar için bir fikir olur umarım. Ürünün soğutma seviyesi, bağlantı noktası kopup kopmaması gibi deneyimlerimi kısaca size aktardım.
  7. ozgurbey1

Zoinco Mobil Ürünleri İnceleme

Dostlar selamlar, elimden geldiğinde ürünlerin avantajlı noktalarından ve ısı testlerini sizlerle paylaştım. Alma düşüncesi olanlar için bir fikir olur umarım. Soğutucunun en büyük avantajı dahili batarya ile çalışmaması bu tarz ürünler ucuz olduğu için kaliteli bataryalar kullanılmadığından...
  8. ozgurbey1

Fikri beyan etmek isteyen var mı?

Uzun bir süredir içerik üretmiyordum sebeplerini sizinle paylaşmak istedim sizce yanlış düşündüğüm bir nokta var mı? Video biraz uzun kusura bakmayın. Çayınızı kahvenizi alıp bir sohbetmiş gibi dinler, yorumlarsanız sevinirim. link
  9. ozgurbey1

Balıkçılıkdan Anlayan Var mı?

Dostlar iyi geceler bu aralar çok boşluktayım varsa istanbul çevresinde reel yoksa balıkçılıktan anlayan arkadaşlar nasıl başlarım ne önerirsiniz? bilgim sıfır.
  10. ozgurbey1

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Herkese selamlar 2.5 Yıl önce gigabyte g24f2 monitör almıştım hediye olarak. Bu monitörde panelinde renklenme ve ekranın tamamen gitmesi gibi durumlar oluşmaya başladı. İtopyayı aradım ve durumu belirttim (monitörün 3 yıllık garantisi var) müşteri hizmetleri "2 yıl sonrasında lojistik destek...
  11. ozgurbey1

Motorda egzozdan haksız yere ceza yediğimi düşünüyorum.

Merhaba 3 gün önce trafikte egzozdan ceza yedim (orjinal egzoz). Orjinal olduğunu belirtmeme rağmen polis "ben kesiyorum cezayı sen haklıysan iptal ettirirsin" dedi. Dün sabah Tüvtürke gittim tespit muayanesi için egzozu onaylamadılar gerekçe olarak "böyle satılabilir ancak bu şekilde...
  12. ozgurbey1

İstanbul Bahçelievler Çevresi Motor Tamircisi

Arkadaşlar selamlar motor konusunda yeniyim, bi süredir motorumda bi sorun var çözemedim. 2 Kişi binince bazen yokuşta stop edesi tutuyor gitmiyor daha da.. Ta ki 2. kişi inip ben biraz denediğimde tekrar düzeliyor benzinim azken tek başıma yokuşta stop eder gibi ediyor.. Önceden böyle bi sorun...
  13. ozgurbey1

Sürücü Kursu Yüzünden Direksiyon Dersinden Kaldım! Kursu Bastım

Öncelikle herkese selamlar tane tane anlatacağım ve ne kadar sabrettiğimi göreceksiniz FB sürücü kursuna fazladan para vererek (dolandırmışlar beni 2 bin tl) Normal fiyat 16 bin olmasına rağmen benden 18 bin tl aldılar (başka telefondan arayıp sorduk 1 hafta sonra 16 bin dediler) 3 Ay elden...
  14. ozgurbey1

Silindir Azaltmak Ceza Sebebi mi!?

Dostlar selamlar 200CC bir chopperim var fabrika çıkışı çift silindir ancak birinde çatlak olduğu için çıkarttırdım ve yenisi pahalı olduğu için tek silindirle kullanmak istiyorum sorun olur mu?
  15. ozgurbey1

İnterkomlu/interkom uyumlu kask önerisi

Bütçe 10k ama 6-7k civarı olursa daha iyi olur. Güneşlik vs olursa çok iyi olur.
  16. ozgurbey1

Ön Fren Alışkanlığı Sorun Yaratır mı?

Motorum k-light 202 chopper tarzı bir motor. Bisiklet alışkanlığından kalma sağ ön kısmı sürekli sıkıyorum. arka fren, sağ ön ayağımda olduğu için nedense aktif kullanamıyorum hissetmiyorum desem yeridir ayakkabıdan sanırım.. Normal motorlarda ön frenin yüksek hızda sorun olduğunu biliyorum...
  17. ozgurbey1

Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

Eskiden amdyi yarı fiyatına güzel performans verdiği için tercih ederdik. Bakıyorumda artık Nvidia ile aynı fiyatta çıkartıyor ürünü ve her yere reklam vererek göz boyuyor. Bu konu hakkında bir video yaptım düşüncelerinizi yorum atarak yazarsanız beni desteklemişte olursunuz
  18. ozgurbey1

Machenike GX30 Alınır mı? Fiyatını Hakediyor mu?

Kulaklık hakkında herhangi bir video göremedim ve alınır mı diye merak edenler görünce yapıştırdım içeriği, iyi seyirler
  19. ozgurbey1

Kanalım Sizce Nasıl? Yapıcı Yorumlar Bekliyorum / Eleştirilere Açığım

Uzun zamandır Teknoloji ile ilgileniyorum. Bu hobimi bilmeyen insanlara yardım etmek ve bilgi vermek amaçlı kullanıyorum. Profesyonel ekipmanlarım var, videolarımı günden güne geliştiriyorum. Sizce ne tür eksikler var neyi değiştirirsem daha hızlı kanalımı büyütürüm. Kesinlikle bir anasayfaya...
  20. ozgurbey1

Discord Yüzünden Başım Belada!

2023 Yılında numaranı kullanarak Discord hesabı üzerinden çeşitli suçlar işlenmiş bugün kameram ve mikrofonum çalındığı için karakola gittim ve konuyu orada öğrendim. Söylenen nick ve mail numaram üzerine kurulmuş ancak kesinlikle kullanmadığımı belirttim yinede bunun yeterli olmayacağını...
Geri