Arama sonuçları: *

• Users: mathberkay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

AM5 İşlemci Önerisi Oyun için

Merhabalar önceliğim oyun oynamak bunun için de bir pc toplamaktayım neredeyse tüm parçaları topladım geriye sadece işlemci kaldı. İşlemci olarak ne önerirsiniz? Ben öncelik olarak 3D işlemciler düşündüm fakat fiyatları gereksiz pahalı geldi ve her geçen günde daha da artmaktadır. Oynadığım...
  2. M

Yeni sistem toplyacağım parça önerisi

Arkadaşlar merhaba kendime yeni bir sistem toplayacağım parçaların belirli bir kısmını belirledim ve aldım alamadığım parçalar için sizden öneri bekliyorum. Anakart: Gigabyte X670 Gaming X AX V2 alındı. Ram: Kingston Beast Expo 16 GB 6000 MHz CL30 alındı. İşlemci Soğutucusu; Thermalright...
  3. M

steelseries Rival 3 vs Prime

Arkadaşlar merhaba yeni bir mouse alacağım. Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi Rival 3 (799) Prime (699) sizce hangisini almalımıyım ? Oynadığım oyunlar: Valorant 3A tarzı oyunlar El boyum 18cm
  4. M

Mouse Önerisi max 1000TL

https://www.hepsiburada.com/bloody-w90-max-10-000-cpi-10-tus-rgb-4m-bellek-ultra-core-3-4-aktif-ozel-yapim-optik-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-p-HBCV00000D9QP5?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.6 Arkadaşlar...
  5. M

DLSS to FG mod RTX ekran kartı

Arkadaşlar merhaba RTX 4060 ekran kartım var DLSS to FG modunu indirdim oyun (RDR2) klasörünün içinde attım fakat FSR çalışmasına rağmen DLLS çalışmadı sizce bu modu kullanmalıyım Bu mod hangi ekran kartı için uygun bu konuda tam bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi _?
  6. M

RTX 4060 Windforce Undervolt yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

RTX 4060 Windforce Undervolt yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
  7. M

RTX 4060 Windforce Undervolt ayarları?

RTX 4060 Windforce Undervolt ayarları?
  8. M

RTX 4060 Windforce Undervolt yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

RTX 4060 Windforce Undervolt yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. M

Yeni monitör aldım nasıl test edebilirim ?

Arkadaşlar bugün hepsiburada üzerinden yeni monitör aldım. Monitörümün modeli LG 24GN60R-B Ultragear 23,8" 1ms 144Hz Full HD IPS budur. Aldığım bu monitöre ghosting hz vs diğer testleri nasıl yapabilirim ? Monitörü ayarlar menüsünden ayarlarını yapacağım fakat hangi ayar benim için uygun...
  10. M

Yan paneli metal ve mesh kasa önerisi

Yan paneli metal ve mesh kasa önerisi temperli ya da akrilik cam istemiyorum
Geri