Arama sonuçları: *

• Users: aapo0908
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aapo0908

Kurutma makinesi önerisi

Siyah kapaklı olması dısında bi kriterim yok bilgim olmayan bir konu bütcemde 13 17 arası
  2. aapo0908

Hotspot 100 derece normal mi

Kart 50 50 hot spot 100 110 arası takılıyor format attıktan sonra boyle oldu sebebi nedir Boyle olmasinda bi sorun var mı
  3. aapo0908

Argb icin program önerir misiniz

Gigabyte anakarta geçtim ve argb fusionda cok fazla mod yok https://uploadnow.io/files/tBJ93yC Tuf anakartimla armoury crateden bunu yapabiliyorum Bu anakartta bunu nasıl yaparım yardımcı olabilir misiniz
  4. aapo0908

Argb lerim yanmıyor.

Sıvı sogutma ekran kartı güç kablosu kasa fanlari hic birinin argbsi yanmıyor sadece ram yanıyor Format attım bütün yazılımsal yapabileceğim şeyleri denedim anakartin 5v cikislarina adaptör ile baktım voltajda veriyor ne gibi bir yol izlemem lazım
  5. aapo0908

7800X3D İçin Uygun Anakart Önerileri

Aktif olarak kullandığım b650 msi wifi sivi temask sonucu vefat etti yeni anakart ne almam gerekiyor hangi özelliklere bakarak almam lazım butcem max 12 islemcim 7800x3d ramlerim 7200 mhz
  6. aapo0908

Anakart pin tamiri yapılabilir mi?

Sıvı teması sonucu anakartı temizlerken pinleri yamulttum yenisini almak suan cok zahmetli olur ne yapmaliyim
  7. aapo0908

Pc ye kedi işedi yardım

Arkadaşlar sıvı temasındandan nasil arindirim parçaları Kendine kendine güç çekip açıldı onun sesine
  8. aapo0908

Bekar evinde 3 erkek ne oynar?

Warzone valorant pubg falan aoe2 falan filan çok sıkıldık sistem gereksimi sıkıntımız yok hikayeli Co op vb oyun ne önerirsiniz
  9. aapo0908

+25k bütçe ile ekran kartsız sistem

Rog 6700xt ile kullanıcam 5700x am4 yada 7500f am5 düşünüyorum am4 olunca haliyle parçalar filan daha kaliteli olacak am5 fiyatlarına kıyasla ne tavsiye edersiniz
  10. aapo0908

Wireless kulaklık dongleı bozuldu

10 bin lira verdim rog delta s wireless aldım sayılı kullandım simdi bağlanmıyor her seyi denedim donglı usb bellek olarak okuyor bilgisayar be yapmaliyim
  11. aapo0908

10 bine nargile takımı tavsiyesi

Dostlar pek hakim değilim cok sardım ama su sıralar kaliteli bisey almak istiyorum ömürlük ne alabilirim
  12. aapo0908

Babam için kıyafet önerisi

45 yaşında sürekli gömlek pantolon polo yaka giyiyor ve yeni kıyafet almak istediğini ama ne almak isteğini bilmediğini söyledi benim old money kombinlerimden giydi cok begendi ama yaşına uygun olmadığını düşünüyor şöyle güzel vintage falan yada kafanızda bi tarz var mı
  13. aapo0908

Armory crate ses ayarı

Rog delta s kullanıyorum Format falan atmıştım yazılımda ses ayarlarim sıfırlandı bir türlü doğru sesi bulamıyorum kulağa hiç hoş gelmiyor en iyi öneriniz nedir ayarlar konusunda
  14. aapo0908

Warzone ve bo6 oynayan var mı

Düzgün sunucu ve cod topluluğuna rastlayamiyorum hard core oyuncuyum fakat yabancılar bi saaten sonra çekilmiyor ve oyun sarmıyor oynayan varsa bir grup kurmak isterim
  15. aapo0908

Kırık monitorden dekor yapımı

Kırık bir monitörüm var yeni nesil 27 inch yaptırmak için yenisinin parasinini istediler bende dekor yapmak istiyorum aklımda suan ortasına karambit sokmak var ama dönüşü olmayan bir dekor tabii ki fikriniz varsa yardımcı olur musunuz
  16. aapo0908

Ne oynayacağımı bilemiyorum

Çalışıyorum yıllık izindeyim bütün gün sadece evde oturup oyun oynamak istiyorum ama ne oynicam bilemiyorum çoğu klasiklemis bütün oyunlari oynadım ve yarısını bitirdim online tavsiyelerinize açığım
  17. aapo0908

D diskine windows nasıl kuruluyor

Daha önce işletim sistemi flash ile kurdum aktifken diğer diske nasıl kuruyoruz
  18. aapo0908

Bu klavye hakkinda yorum yapar mısınız

İlk defa gördüm ve özelliklerine göre fiyatı gözüme cazip geldi https://ty.gl/gh4wb8wvlhu3l
  19. aapo0908

Çözüldü✓ 7800x3d 100 kullanma sorunu

7900 xt ile 2k warzone oynuyorum işlemcim 65 derece 100 kullanım oluyor ve takılmalar meydana geliyor ne yapmam gerekiyor
  20. aapo0908

7900 xt den 9070 xt ye geçilir mi

Tuf 7900 xt kullanıyorum çok büyük kasamın camı kapanmıyor 2 günde bir toz temizliyorum 3 tanede kedim var surekli kıl pislik cekiyor kasa kasamı değiştirmek istemiyorum satıp alabileceğim ekran kartı öneriniz var mı
Geri