Arama sonuçları: *

• Users: Flachex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Ryzen 5 5600 RTX3070 Drop Sorunu

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler karşıma çıkan bir sorunu sizinle paylaşmak ve yardımcı olmanızı istiyorum. Arkadaşımın bilgisayarı sistemi: MSİ B550M A PRO Ryzen 5 5600 Corsair Dominator Platinium DDR4-3600MHz CL16 MSİ RTX 3070 Gaming X Trio Arkadaşlar sorun şu PUBG oynarken yada farklı...
  2. F

IOS İOS 18.2 iPhone 13 RAM ve Kendini Kapatma Sorunu

Arkadaşlar hepinize selamlar sizlere bir sorunumu dile getirecem. Geçenlerde iPhone 13 256GB telefonumu İOS 18.2’ye güncelledim. Güncelledikten sonra telefonum kendi kendini kapatmaya başladı. Daha da garip olanı CPU-X programı üzerinde arkada hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen %90-95 gibi...
  3. F

Hangi M2 SSD Alınır? M2’lerde ki Yazma ve Okuma harici değerler ne anlama gelir?

Dostlar Selamlar M2 SSD almak istiyorum 500 yada 512 GB’lık bir M2 SSD düşünüyorum. Anakartım Msi B450M-A Pro Max birkaç tane model buldum bu modellerden ne önerirsiniz? Haricinde başka bir model önerir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. F

Ryzen 5 1600AF Yüksek voltajda çalışma sorunu ve overclock

Dostlar hayırlı geceler Ryzen 1600AF işlemcime MSİ B450M-A PRO MAX anakartımla overclock yapmak istedim. 1.375V'da 3.7GHz de sabit bir değer aldım ancak daha üstünü göremedim. Voltaj arttırdım azalttım ne yaptıysam olmadı. Asıl sorun şu ki işlemcim overclock öncesinde de CPU-Z verilerine göre...
Geri