Arama sonuçları: *

• Users: Silverdin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Webtoon okuma uygulaması fikri

Selamlar, webtoon okumak icin bir telefon uygulaması planliyorum bunu yapma amacımın motivasyonu ise hiç çevrilmeyen seriler ve yarım bırakılan tonla seri. Guncel serilerinde ciddi seviyede geriden gelmesi. Basitçe severek okudugum bir seri icin beklememek. Neden site degil de uygulama...
  2. S

Monster Kampanyasından Hangisi Alınabilir

Merhaba, bir tanıdık çocuğuna okul başlamadan önce laptop alacak. Çok pahalı olmayan bir laptop arıyoruz. Monster kampanyasını gördüm, 40000 TL limitine kadar laptoplardan aşağıdaki linkteki hangi ürün f/p konusunda kişiyi üzmez. Bu fiyat aralığında daha iyi laptoplar varsa onları da...
  3. S

Öneri 30 Bin TL icin en F/p Laptop önerisi

Merhaba, 30 bin tl civari butcem var. Buldugum laptoplar bunlar bunlardan hangisi alinabilir sizce, kronik sorunu olmayan bir laptop almak istiyorum. Alternatif onerilerini varsa onlari da lutfen yazin...
  4. S

Öneri Sizce hangi Psu alınmali.

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayar oyunlarda reset atmaya başladı bizde occt ile power testi yaptık ve 6-7dk sonra reset attı. Psu sorunlu sorunuyor, sizde bu aşagidaki psular nasildir. Şuan takılı sorunlu olan psu Performax 650w 80 Bronz muş. Sistemde Ryzen 5500 işlemci ve 3060 ekran...
  5. S

Apu sistem topluyorum yardımcı olur musunuz.

Merhaba iyi günler. Ofiste kullanmalık bir APU sistem topluyorum. Genel olarak Excel kullanılıp, YouTube'da video izlenecek. Kasa konusunda yardiminizi istiyorum duzgun kaliteli bir PSU iceren kasa onerisi yapabilirsiniz. PSU konusunda bir bilgim yok. Monitor konusunda da cok buyuk olmayan is...
  6. S

15000 TL bütçeli Ofis bilgisayarı

Merhabalar 15 bin bütçeli ofis bilgisayari bakıyorum. Bu fiyata uygun bir kasa varmıdır.? Monitörü bütçe içinde toplarsam iyi olur ama zorunlu degil ekstrada alabilirim. Monitör konusunda da tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
  7. S

Öneri Çift el Kullanımına uygun mouse

Merhaba şuan G502 kullanıyorum. Oyun olarak Cs2 oynuyorum. Yavaş yavaş sorunlar yaratmaya başladı. Şuan icin 2000 lira butcem var. Özellikle, solak oldugum için çift el kullanimina uygun gaming mouse almayi dusunuyorum. Kablosuz olursa çok iyi olur butceyi esnetebilirim. Bu konuda yardim...
  8. S

Yardım Buds Fe fiyatını hak ediyor mu.?

Şuan Amazonea prime ile 1500 TL,bu fiyati hak ediyor mu.? Beyazı daha ucuz ancak antrasit rengini alacagım. Bu fiyat bandinda alternatif varsa yardimci olur musunuz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJWFW1M2
  9. S

Topladıgım sistemi yorumlar mısınız.

Merhaba beyler bir kaç ay süren serüvenin sonunda bugun kalan son parca olan işlemciyi siparis gecerek sistem kagit ustunde toplandım. Hazır sistemlerin taksitli alınamaması ve bazı parçaların özellikle "dandik" denecek marka ve kalitede olması beni tek tek toplamaya yöneltti. Sistem ve...
  10. S

Yardım Raijintek Ponos ultra ms4 hakkında.

Merhaba yeni sistem diziyorum kasa seçimini etkilen parçalarım bunlar. Msi B650 Tomahawk Wifi Thermalright Phantom Spirit 120 SE Sapphire 7900 gre Nitro+ Performance Gd 800w Aşagıdaki beyaz modeli begendim, bu kasa hakkinda genel intiba nedir yada varsa tavsiyeniz duymak isterim. Bütcem 3000...
  11. S

Öneri 3000 TL civarı parçalarla uyumlu kasa önerisi

Merhaba iyi günler, anakart olarak elimde Msi B650 Tomahawk Wifi, Ekran kartı olarak ise Sapphire 7900 Gre nitro+ var. İslemci sogutucusu olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.4.9...
Geri