Arama sonuçları: *

• Users: konzema
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. konzema

Monitor Her Elektrik Gittiğinde Belli Süreliğine Açılmıyor

Başlıkta dedigim gibi monitörüm her elektrik gittiğinde belli sureligine açılmıyor(güç almıyor) bazen 1-2 saatligine bazen ertesi gün anca acabiliyorum aynı akım korumalı prize bağlı olan kasamda böyle bir sorun yaşamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. konzema

Lenovo Legion 5 mi Asus Tuf F16 mı

iki laptop arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim...
  3. konzema

Asus Tuf A15 mi Acer Nitro V15 mi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-5-7535hs-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html#urun-ozellikleri https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11-148830.html Veya bu fiyat bandında daha iyi bir...
  4. konzema

Hp victus Alınır mı? bu fiyat bandinda daha iyi secenekler varmı

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-s0003nt-7-nesil-ryzen-7-7840hs-rtx4070-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html Alınır mı, şimdiden teşekkürler.
  5. konzema

Scyrox v8 8k alınır mı

scyrox v8 almayı düşünüyorum, aynı fiyat bandında daha iyi mouselar varmı?
  6. konzema

1,5K-1,7K Gaming Mouse Önerisi

Selamlar bu fiyat aralığında boyutu küçük-orta olan hafif bir mouse arıyorum çoğunlukla fps oyunları oynuyorum şimdiden teşekkürler.
  7. konzema

Sistemime Uygun Monitör Önerisi

Selamlar tebilondan şu sistemi almayı düşünüyorum. Ghosting ve kronik sorunu olmayan IPS bir monitör önerirseniz sevinirim çoğunlukla cs2 gibi fps oyunları oynuyorum.bütcem 6k civarı Sistem...
  8. konzema

30-35k Sistem Önerisi

Selamlar, yarın yada bu akşam kasa almayı düşünüyorum 30-35k bandında olursa güzel olur çoğunlukla cs vs. oynuyorum bütçemin altında işimi görebilecek uzun süre beni götürecek bir sistem varsa onuda atabilirsiniz şimdiden teşekkürler
  9. konzema

Laptop Önerisi 30-33k

Selamlar, arkadaşım için 30-33k civarında laptop bakıyorum. Oyun odaklı kullanıcak laptopu önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  10. konzema

TRT 1 Sinyal Yok Hatası

Selamlar, LG bir televizyonum var bugün malum Türkiye-Çekya Maçı var kanalda bir problem varmı diye baktığımda kanalın normalde çalıştığı halde bugün çalışmadığını gördüm yardımcı olabilirseniz sevinirim. Diğer kanallarda bir problem yok sadece TRT1'de bu problemi yaşıyorum.
  11. konzema

30K Bütçe Laptop Önerisi

Selamlar, yakın bir arkadaşım oyun oynamak için laptop almak istiyor bütçesi 30bin yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  12. konzema

1-2K Arasında %60 Klavye Önerisi

Selamlar, %60 1-2k bandında güzel bır klavye aşırı ses çıkarmadığı sürece sesde pek önemli değil önerilerinize açığım
  13. konzema

7-9k Bandında Monitör Önerisi

Öncelikle selamlar, sıfırdan yeni sistem topluyorum çoğunlukla rekabetçi tabanlı oyunlar oynuyorum çok uçmadıkça bütçenin biraz daha üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkürler
Geri